Sarcina si alimentatia (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello gravidute va pup dar va rog din sufletelul meu sa nu mai vorbiti de paste in prezenta persoanei mele mai rotunde cu 10 kg la 18 sapt! Ieri am facut paste cu ton dar sotul meu a sunat ca vine spre seara asa ca am mincat de prinz fara el, doua portii asa din picioare linga aragaz, apoi mai spre seara am mai aspirat o portie asa, de pofta iar cind a venit soarele meu acasa abia am mai reusit sa adun din oala citeva fire de spagetti. Dar nu fac asa tot timpul, maninc legume la tigaie si m-am chinuit citeva zile cu o supa crema de ciuperci si spagetti integrale care au gust de furaje pentru vaci.Noroc ca a iesit soarele, am plecat si eu din casa trebuia sa fac niste analize, AFP se numesc.Nu le-am facut pe motiv de mincat,am mincat si nu trebuia.Cum sa nu maninc dimineata?Merg miine iar.Si am vrut sa merg prin magazine dar a trebuit sa vine repede repede acasa ghici de ce....de foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Acuma pot respira si eu si sper ca mai tirziu sa fac ceva gym.Lyly,ai intrat in concediu? Stiti ceva care taie foamea? Ca maninc non stop.Niste ceaiuri ceva.Si chiar imi controlez alimentatia dar am stat prea mult in casa
vA pup

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cristina Ioana, TOATE contin fie nitrati si nitritifie azotit, care-i tot un
Numai slanina de porc nu contine asa ceva. Dar uita-te pe eticheta, si-o sa te lamuresti. Eu ma enervez de cate ori citesc continutul, caci intotdeauna scrie ca contin si compusii astia... sorry, draga mea, n-ai ce sa faci, mai evita!
Nu stiam ca pestele contine mercur, poate anumite specii doar, si de fructele de mare stiam sigur. Eu ieri am mancat saramura de peste cu un pic de mamaliguta...

Lacri 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

angelli, ce surpriza! Hai ca m-am tavalit de ras citind ce-ai scris! Uite, mie mi se taie pofta de mancare mergand la servici. Poate ca de aia eu sunt in grafic cu kilele. Adica, m-am ingrasat "ca la carte", 5 kilos in primele 20 saptamani,si cate un kil la fiecare 2 saptamani dupa aceea. Dar vreau sa-ti spun ceva: eu sunt mai ingrijorata de faptul ca sunt stresata tot timpul, decat de kilograme. Ai vazut ce-a scris Cristina Ioana ca a patit anul trecut! ( iarta-ma Cristina ca folosesc exemplul tau, dar cred ca o fac ca sa ma potolesc o data cu serviciul asta)
Nu trebuie sa-ti controlezi foamea, dar trebuie sa mai lasi pastele alea deoparte din cand in cand Si cred ca nu trebuie sa uiti ca acum cel mai important este copilasul.
Eu azi am mancat paste pentru ca nici nu le mai stiam gustul! Zilele trecute am fiert niste spaghete, dar de orez, care sunt altceva.
Incearca mancaruri de legume, de pui si peste. Nu-mi spune ca nu-ti surade nici un fel de mancare dintre cele care sunt cat de cat Monti!
Sunt in concediu doar 2 zile, cica ca sa invat pentru audit, ca peste o luna incep examenele, dar parca pot? Sunt mii de pagini
Mai bine stau cu voi pe net

Lacri 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Lyly, mi-ai spulberat mitul...
Sa inteleg ca tu nu te atingi de mezeluri ever? Ufff, de-as putea si eu....
Apropos de restaurante, mie mi s-a pus pata pe Uptown mai nou, ca au muuuulte chestii care imi plac si sunt sanatoase....mai exact acolo pap cel mai bun file de vita la gratar, este pur si simplu delicios...

Angelli, ai fost tare tare haioasa, esti mortala....
Si eu am mom cand simt ca as manca orice si non-stop si tare ma chinui sa nu o fac, sa fac orice altceva ca sa imi iau gandul de acolo...si cred ca de-acum ne va fi tot mai greu, pe masura ce creste bebeul..

Cristina 19+

Mergi la inceput

Cristina Ioana, mananc foarte rar mezeluri, cand n-am incotro. Mi s-a intamplat sa fiu la servici si sa n-am timp, si, decat sa lesin de foame... Dar de cate ori citesc ce contin mezelurile ma zburlesc si le dau deoparte ( cand merg la cumparaturi). Uite, acum ma duk in Carrefour, ca nu mai am nimic de mancare in casa.
Azi cred ca o sa fac iar bame si... sa vedem ce mai gasesc in hypermarket...

Va pupicesc si vb. mai tarziu,

Lacri 24+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Lyly, nu ma deranjeaza ca m-ai dat ex, chiar eu ti-am zis sa o lasi mai usor cu stresul ca nu e de gluma...nu le poti face pe toate,nu esti wonder-woman....si zic eu ca bebe este primordial...
Eu cred ca am mancat o data paste de cand am ramas, mai poftesc la ele cand si cand dar am reusit sa ma controlez pana acum
Si eu tot asta vreau, sa iau 5 kg pana la 20 de sapt...mai am o sapt si 4 kg acumulate pana acum

Cristina 19+

Mergi la inceput

Lyly, spor la cumparaturi si mancarica, eu o sa imi fac o mare salata greceasca si un ou oki, ca fiert nu prea mai suport mirosul

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

Lyly
Credeam ca merg fetele de la sarcina si alimentatia..eu as veni dar fiind « prea mica » ma mai gandesc,…
Cand vreti sa mergeti ?
Lamurita lamurita ..
Lyly fericitooo – auzi la ea frecventeaza restaurantele de inspiratie
Ha ha ha…la asta nu m-am gandit
Ref la kg mie dr iosup mi-a zis ca ar trebui sa iau cam 1 kg pe luna…iar tu zici ca esti in grafic ca ai luat 1 kg la 2 spatamani.
Sunt trista ca pe mine deja ma doare spatele/coloana si a gandesc cum o sa fie mai incolo cand o sa atarne atata greutate pe ea
Am gasit si eu bame congelate, am cumparat insa nu le-am gatit…inca.

Cristina_ioanaSi eu sunt topita dupa tabuleh…of cristina-ioana…si mor si dupa tot ce inseaman chinezesc. TOT.
Daca incerci sa manaci mezeluri cat mai rar este foarte bine.. tu ai zis ca doar gusti cate o felie…hai ca nu e chiar asa de periculos. Eu iti dau liber (ce-o s ama certe lyly..hi hi hi)
Si DAAAA toate mezelurile au nitrati si nitriti…uita-te la o felie de orice si culoarea aceea roz sidefie …… asa ca gazul reprezinta nitratii si nitritii…nu lyly ?

Angelli
nenorocirea este ca stai acasa…si eu imi schimb orele de masa cand sunt acasa.
Daca vin la servici e altceva – mai manac si fructe si lactate dar acasa gasesc eu alte bunatati
(din pacate)
incearca sa te plimbi mult daca tot ai timp

17+

Mergi la inceput

Adela, gata, o sa ma uit la culoarea mezelurilor si o sa zic bleeeaaaahhh....serios acum, nu mananc des deci nu cred ca e asa o mare nenorocire...nici sa cad in extrema cealalta si sa devin obsedata de etichete...
Si eu stau acasa, dar am grija sa nu fac provizii cu bunatati de care sa ma lovesc asa si sa nu le rezist...adica nu iau chipsi, ciocolata si alte dulciuri...am fructe peste tot in schimb si legume multe...si salam de sibiu
Si eu mancam chinezesc cand eram la birou, comandam cu colegii si ieseau adevarate orgii culinare... dar nu am mai mancat demult, ca la rest chinezesc nu ajung, sotului nu ii place mancarea aia.
Apropos, am citit ca ciocolata agita bebeii, la fel ca si cofeina, cacaua ca sunt excitante...o sa intreb si dr

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Lyly baga mare cu cartile ca sa putem dupa aceea sa vorbim mai mult!
Cristina Ioana, super ai acumulat numarul ideal de kg meriti multi pusi!
Asa este, stau in casa, deci remediul ar fi sa-mi gasesc un sef nervos sau niste examene de dat.Vreau sa-mi cumpar un cintar mai precis, voi de care aveti? Eu am unul zapacit rau.Vreau unul care sa arate 55 kg si 90-60-90.

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput