Sarcina si alimentatia (3)
Raspunsuri - Pagina 14
inaioana spune:
Lyly, eu sunt pentru Picolo Mondo! Am sa copiez mesajul tau cu descrierea restaurantului si la noi la "mamici de mai-iunie" ca sa vada fetele despre ce e vorba acolo.
Oricine e binevenit la intalnire, ce conteaza varsta sarcinii? Gravidutze suntem toate si papaaaaam muuult!
Plus ca aveti ocazia sa vedeti cum o sa aratati pentru cateva saptamai daca nu mancati corect : ca mine!
.
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
angelli spune:
Lyly baga mare cu cartile ca sa putem dupa aceea sa vorbim mai mult!
Cristina Ioana, super ai acumulat numarul ideal de kg meriti multi pusi!
Asa este, stau in casa, deci remediul ar fi sa-mi gasesc un sef nervos sau niste examene de dat.Vreau sa-mi cumpar un cintar mai precis, voi de care aveti? Eu am unul zapacit rau.Vreau unul care sa arate 55 kg si 90-60-90.Va pup
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
Cristina_Ioana spune:
angelli, iar mor de ras, hahhhahah, si eu as vrea un cantar care sa ma arate cu dimensiunile de fotomodel si perfecta ![]()
Io am unul electronic no name, dar e foarte ok, l-am luat la sarcina trecuta si atat al naibii tare adevarat...
Cristina 19+
LYLY809 spune:
Adela,ce daca ai sarcina mai mititica, ai vazut si invitatia Inei, daca vrei sa vii, inscrie-te oe lista, intra la mamici de mai-iunie.
Culoarea rosie de la mezeluri este de la azot probabil
sau mai stiu eu ce coloranti alimentari.
Proasta idee am avut sa ma duk la Carrefour, dar de fapt am vrut sa vad si 
M-am luat de o babornita implantata la casa prioritara, care a-nceput cu scandalu'
. Noroc ca mai erau si oameni normali prin zona... Si si-a miscat rautaciosul trup la alta casa.![]()
Ma doare spatele ingrozitor, nu-mi mai trebuie Carrefour.
Referitor la greutate, in primele 20 sapt. este normal sa iei 4-5 kilos, asa am spus, deci cam un kg pe luna, asa cum ti-a spus dr. tau, Adela. Din sapt. 21 se schimba innsa socoteala, caci incepe bebe sa creasca! Atunci e normal sa pui cam un kil la 2 sapt., si ajungi astfel la 14-15 kilos in plus pe parcursul intregii sarcini, ceea ce nu este prea rau![]()
Lacri 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
adelapop spune:
Cristina_Ioana
eu doar ti-am zis care sunt nitratii si nitritii, nu ca sa devii obsedata de etichete. incearca sa le eviti dar cand simti nevoia sa gusti de pofta. iti dai seama ca daca gusti doar o felie sau doua nu te poate afecta, cantitatea fiind prea mica.
eu probleme d,asteaam la cola-desi inainte nu beam acum simt ca ma sfarsesc cateodata daca nu beau 

, asa ca mezelurile nu mai mi se par asa nenorocire
deci salamul de sibiu e la mare cinste in casa ta. daca ar fi dupa mine ar fi si in casa mea dar sotul nu ma lasa sa cumpar din cauza ca mananc si eu. e un scump, cum se sacrifica el pentru fetele lui
17+
adelapop spune:
angelli
mor de ras cu tine....
eu amun cantar normal de cateva sute de mii si este foarte bun, nu iti trebuie ellectronic.
cantarirea se efectueaza la trezire dupa golirea vezicii biliare ![]()
![]()
ce zici mergem si noi la intalnirea fetelor de mai - iunie?
eu o sa ma bag
17+
adelapop spune:
cristina8ioana ia uite ce scrie lyly despre culoarea roz a mezelurilor 
si eu care eram sigura ca sunt nitratii si nitritii
dar aia cum arata?
17+
carminabulina spune:
Ca tot ati voebit in ultimul timp de mezeleuri sa va spun si eu de ce imi era cel mai teama daca voi ramane insarcinata: mezelurile si fumatul. Uite ca insarcinata sunt si de ce imi era teama nu am scapat...este adevarat am redus cantitatea dar nu le-am eliminat.
Adela, sper sa nu te razgandesti pana sambata.
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
adelapop spune:
carminabulina nu ma razgandesc. dar care sambata? ca nu stiu data. nu ratez intalnirea doar trebuie sa ma cunosti ![]()
cristina_ioana vii si tu la intalnirea fetelor de mai iunie de sambata? (aflam noi in timp util care sambata)
17+