Sarcina si alimentatia (3)
Raspunsuri - Pagina 15
inaioana spune:
E vorba despre sambata, 25 februarie, restaurantul Picolo Mondo, probabil dupa 15.00 (ca mai devreme nu poate Carmina).
Adela, te-am trecut pe lista, nu mai ai nici o scuza sa nu fii acolo!![]()
Oricine vrea poate sa vina, doar exprimati-va dorintza la "Mamici de mai-iunie 2006" ca sa va trec pe lista. Lista mai e deschisa doua zile apoi se inchide ca sa putem face rezervarea cu nr exact de persoane!
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
Adela draga, nitratii si nitritii sunt tot E-uri, dar nu stiu daca sunt cei mai periculosi, E 249 si E 252, cica sunt POSIBIL cancerigeni, dar sunt altii si mai periculosi,cum ar fi E 128, din carnea de hamburgeri care este mutagen si toxic!
De aceea nu trebuie ABUZAT de mezeluri, ai spus foarte bine, in cantitati mici n-o fi foc...
Poate vin si Cristina Ioana, si alte fete din Bucuresti la intalnire. Ce, nu vreti sa va aratati burticile?
Lacri 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Cristina_Ioana spune:
Pup gagicile!
Tare as veni si eu la intalneala, dar nu stiu inca daca plec la munte sau nu...asadar, chiar daca inchideti lista si nu plec la munte, trec eventual sa va cunosc si pup nitzel si gata!
Sotul imi pleaca la Budapesta saptamana viitoare si eu s-ar putea sa o zbughesc la munte cu prietenii, ca altfel dau in depresii acasa...
Fetelor, nu stiu voi cum sunteti, dar mie de cand am aflat de AndreeaC nu-mi mai arde nici sa mananc si de nimic, bocesc de cate ori intru sa citesc cate ceva...
Cristina 19+
amiss_zip spune:
Buna fetelor
!
Am vazut ce ati vorbit aici de salamuri
si aveti dreptate! Nici noi nu am pus gura deloc pe asa ceva de cand suntem 2
. Mie imi este frica sa mananc carne nepreparata... desi sunt momente in care un salamior ne face cu ochiul ...dar noi ii bagam degetul in ochi!! Si gata! Incercati sa-l inlocuiti cu altceva care va place f f mult!. Si cand vreti sa mancati salam ...pac iei acel lucru si uiti macar pe moment de salam.
Noi am mancat vineri supa crema de ciuperci (de ghebe) si la felul doi pastrav cu cartofi natur rumeniti putin in unt si dati cu smantana!
Am mancat pe saturate ...iar apoi nu ne-am putut abtine si am mai baut la urma si o cana de lapte fierbinte cu NessQuick...asta asa pt siesta
.
Azi vom manca sarmalute. Mie imi plac foarte mult si sarmalutele de post! Sunt facute din legume....mniam!!! Si sunt super pentru noi burticile pentru ca nu sunt grase si sunt sanatoase
si nu ingrasa.
La capitolul ingrasat... noi suntem in sapt 21 si am luat in greutate abia 3 kg
. Asta ma ingrijoreaza putin.
Va pup si sper sa va mai fi dat idei de papa bun!!!
AAA si am uitat .... gris cu lapte!!! e delicios facut putin mai moale, fara zahar si sare...si doar un pic de dulceata peste(de cirese amare de )preferat
Pofta mare de mancare sanatoasa si gustoasa!!!
LYLY809 spune:
Amiss, buna ideea cu grisul, ma gandesc de cateva zile la asta![]()
Cristina Ioana, te rog sa nu mai citesti nimic despre Andreea, daca asta iti face rau. Si eu am bocit, dar nu ma ajuta cu nimic lucrul asta... te astept cu drag pe la restaurant ca sa ne cunoastem si sa ne 
Va astept la urmatorul capitol:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69481" target="_blank"> CAPITOLUL4
LAcri 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik