Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahahhaa mi-a placut la maxim faza cu "traieste din topait" asa-s si altii. dupa cum va ziceam la petrecerea de sambata unde a fost capul rautatilor Pat nu a stat 2 sek locului. la un moment dat am fost chiar intrebati daca "Asa e tot timpul" raspunsul a fost bineinteles.....DA
sa stiti ca si eu sunt atenta la maxim cu tinutul doar de maini ptr ca mai stiu de un caz cu mana iesita din umar la clasicul joc hutza-hutza intre 2 parinti.
Felicia bafta multa la apartament, sa ii placa doritorului!
Adema pai sa stii ca NU e nici un loc sigur, asta clar. poate doar intr-o cusca inalta si bine inchisa da as pune pariu ca si de acolo ar reusi sa iasa maimutzoii astia mici. da sincera sa fiu imi place cand sunt asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Salut! Am reusit si eu sa revin pe aici, am avut o saptamana ...adica am terminat examenele cu brio...sa ma laud un pic, am impletit cu succes rolurile de studenta, sotie, mama, gospodina si nora
Matei a fost racit, v-am scris ca i-am dat si antibiotice, acum e OK dar si copilu meu parca e pus pe arcuri, nu sta o sek pe loc, sare, tipa, se izbeste pe jos. Azi a reusit sa plonjeze direct cu capul in usa si s-a ales cu un cucui de toata frumusetea .
Mai nou au inceput si la el mofturele la mancare, il pacaleam cu diverse tartine- paine cu Almette, cu unt si dulceata, cu cascaval etc, acum scuipa painea si isi face o greata de zici ca i-am dat nu stiu ce !
Nu am reusit sa citesc prea mult in urma dar m-ati speriat cu tinutul de manutze, si noi practicam sporturi de astea, mai ales cand nu vrea sa-l schimb si-l ridic de maini pe pat.
Sa va mai spun ceva, Matei a inceput sa spuna da si nu foarte raspicat- ieri il tot intrebam daca a facut pe el si-mi spunea "Nuuuuuuuuu", apoi mi-a zis "Da,mama"- si chiar facuse. Avem copii mari!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Sotul meu, cand eram insarcinata, spunea ca isi doreste un copil activ, "dezghetat", nu unul pe care "trebuie doar sa il stergi de praf din cand in cand si gata" ...Si ...i s-a indeplinit dorinta
Ca sa nu mai spun ca fiind zodia Maimutei, o fi si mai cocotat...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mitzura si Dana - ma inscriu cu voi in clubul "topaitorilor" ca si Stefan adora sa sara si sa topaie!
Mama a scos pina la urma copilu' azi afara vreo juma' de ora ca sa se mai aeriseasca si el putin. Vreau sa vina varaaaa!!!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!
eu mai rarut pe aici dar va citesc frecvent in pauza de masa ..am vazut si poze cu copii frumosi
Felicia , mi s-a facut un gol in stomac cand am citit mesajul tau !!!pupici Andreei pe manuta si sa nu mai treaca prin asta ..voi cand veniti in RO ?

Emanuela , nu te speria ..si Pufulet care este somnorosul trupei a avut o perioada de genul asta ..a fost groaznic !!!dar trece ..trebuie sa ai putina rabdare ...

am vazut ca sunt multi copii care vorbesc bine ...si eu imi doresc mult sa-l aud zicand si altceva decat aaa,aaa..parca a inceput sa articuleze ceva dar nimic inteligibil ...
in rest , el este cuminte si destul de singuratic ..nu se omoara dupa compania copiilor ...pur si simplu ii ignora ..se uita mirat cand vreunul tipa ...isi face singur de lucru si se simte bine asa ...ma mir ..ca nu stiu cu cine seamana ...noi suntem foarte sociabili ..de aceea m-am si hotarat sa-l dau la gradi mai devreme ...

sunt inca necajita ca nu mai vrea lapte deloc ..si de aceea trebuie sa o pun pe bona sa-i faca tot felul de mancarici cu lapte ...iar cu ocazia asta am scos si biberonul ...
vroiam sa va mai intreb ...ce vaccinuri se fac la 1,6 ani ..iar pentru mamicile cu baieti ...ati actionat cumva cu decalotarea ? ca am tot auzit tot felul de cazuri in ultimul timp si m-am ingrozit ...

in alta ordine de idei ..ma intreba cineva daca sunt insarcinata ..raspunsul este nu ...va astept pe voi ..ca eu il iau gata facut ...si pentru ca va fi fetita ..ma intrebam cum vor creste un baiat si o fetita in aceeasi camera ...so , am inceput cautari de 4 camere ..daca stiti pe cineva care vrea la schimb un apt cu 3 camere ..
gata ..s-a dus pauza ..
mi-e dor sa mai stau de vorba cu voi
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roberta, felicitari pentru examene!
BlueAngel, imi pare bine ca mai aud vesti despre voi....chiar sunteti hotarati pentru adoptie?
Noi cela mai sigur la 1 aprilie suntem in tara dar departe de Bucuresti.
Adema, am citit acum cateva zile ce a facut Codrut....cum adica sa escaladeze patul?!?Si eu o mai vedeam pe Andreea chinuindu-se cu piciorusele sa sara peste(asta pe la 10 luni)dar nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea totusi....oricum nu mai sta in patutzul ei dar acum dupa cele spuse de tine nici nu o mai las nesupravegheata...eventual o sa-i iau gratiile ca acum stie sa se dea singura jos din pat.

Da...si noi mai faceam o prostie....o luam pe Andreea si o dadeam hutza cu "hai la groapa cu furnici"....o dadeam ca radea cu gura pana la urechi...acum am pus lacat si la jocul asta (momentan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ziua buna si de la noi!
Si eu tot intr-o pauza, de cafeluta....
Felicia, am citit ce ati patit, m-am speriat mama, mama...da vad ca acum sunteti bine si va jucati de n-aveti treaba! manuta cu pricina ... Trebuie sa fiu mai cu bagare de seama ca si noi avem jocuri din astea cu tinut de manute, tras, leganat ...
Roberta, felicitari pentru cum ai reusit tu sa le imbini pe toate flo]
Nicoleee, ce faci? sau mai bine, ce-ti fac nervii? ti-a pus si azi rabdarea la incercare finutul? Oricum, sa-ti traiasca si sa fie sanatos ...
Simona, la ce gradinita il dai pe domnul Pufulescu? Eu nu i-am facut nici un vaccin Ilincai la 1 an jumate. Si nici ea nu prea mai bea lapte, dar mananca iaurt, branza in fructe, cascaval si nu ma ingrijorez prea tare ... Si care va sa zica, domnul Pufulescu va avea o surioara ...Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! asteptam sa ne povestesti mai multe....

V-am pupat! gata cafeluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor!

vAZUT POZE super toate si peisaje si bebici

Citit tot din urma

Noi de trei nopti nu mai dormim din cauza deranjului la stomac, face intruna si plange de durere si nu mai stiu ce sa-i fac sa nu-l mai vad suferind. Dr. ne-a dat regim alim. smecta, debridat, hidriosec si ospamox cam asa arata obrajorii lui si nu stiu de ce oare?

In alta ordine de idei:- noua ne place la cumparaturi stam cuminti in carucior;
-- nu l-am tuns deloc pana acum si nici motul nu l-am luat ca nu am avut ce ( tare greu ii mai creste parul);
-- avem 4 dinti sus 3 jos si 2 masele pe dr. 1 sus 1 jos;
-- nu vrem sa vb. deloc si parca am o foca in casa care arata cu degetul si cand si cand striga "mama" apasat ;
-- si noi plimbam papusile Anei cu caruciorul; am obs. ca-i place sa traga jucarii dupa el, masinute mai putin;
-- suntem mari mancaciosi si pofticiosi si decand cu regimul mi-e fff. greu sa-l mai fac sa manance; apropo de scuipat mancarea din gura : nu o da jos decat in mana mea si dupa ce ma atentioneaza printr-un marait ca vrea sa scuipe (are mama baiat civilizat);
-- bem singuri din orice instrument de baut : cana, pahar, sticla.... daca l-ati vedea cu sticla la gura v-ati prapadi de ras ; o sa caut una in care bea baiatul bere si va pun sa vedeti si voi
-- am inceput sa ne imprietenim cu olita, vine cand si cand cu ea la mine sa-l ajut sa dea pantaloni jos sa se aseje;
-- si noi in clubul topaitorilor de meserie si al escaladorilor ca mai nou escaladam patutul si e mare bucurie la aterizarea in cap
-- invatam si ne place ;
-- iar la baie e mare bucurie ar sta acolo toata ziua mai ales ca intram impreuna (eu , el, Ana) si ne balacim si facem valuri de inundam vecini;

Si cam atat cu laudele

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna mamici,
nu prea am mai avut timp sa scriu,nici sa prea citesc,sunt atat de prinsa la serviciu.

Simona, cu decalotarea TREBUIE actionat ca altfel ajungi la cutit ca si noi si e jale.Serios, mamici cu baieti, daca deja nu s-a produs decalotarea pana la varsta asta incercati usor usor caci cu cat creste e mai rau si am vazut in spital o gramada de baietei cu aceeasi problema. Sa inteleg ca infiati o fetita??? sau sunt dusa cu capu'????

Vad ca vorbiti de topaieli si sarituri...pai sa va spun eu ca toate sertarele si usile de la dulapurile din casa sunt prinse cu scotch ca altfel se face inventarul zilnic,la fiecare ora,in fiecare minut....Eu nu am copil, eu am o capra!!!! De fapt asa asa ii si strig "capro!!" iar el repeta dupa mine "capo".

Nu va spun ca e plin de vanatai (mai ales in frunte),ultima a produs-o cazand de pe scaun in timp ce se uita afara la "pada" (zapada). Sau ultima realizare l-am gasit pe masa din bucatarie...se urcase sa manance omu' . Oricum deschide frigiderul, se serveste singur.

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Mihaela, si sanatate multa la pui... Da' care este cauza durerilor de burtica? Doamne ajuta sa treaca repede si Felicitari pentru realizari

Si Ilinca tot asa zice "saie capa", are program de sarituri in patul nostru, inainte de baie cand se vede in picioarele goale si doar in body, mama mama ce mai topaie... si mai nou a invatat sa faca "tumba" si tipa daca incerci sa o protejezi ... si era o vreme in care mi se parea ca avem patul prea lat...

Mergi la inceput