Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Nicole...acushica viu sa o aduc! O las pana se rezolva...nu conteaza cat...tot ce cer e drept la vizita....hahaha
Pako, cand am citit primele cuvinte m-a luat cu dureri la inima.
Bine ca s-a rezolvat.
Adevarul e ca io trag de Maria fara discernamant...da' tzine si ii si place...O mai ridic de maini in sus...chestii d;astea...

Maria iar s-a trezit inainte de 7....in mieunat...ii place sa miaune...p'onoarea mea daca nu face fix ca si cotarlele alea cand sunt in calduri! ...:))

A inceput sa urle la baie cupilu' meu...Baia incepe frumos, dar cand o dau cu sapun isi pune mainile pe burta sa faca clabuci dupa care da si pe la oki...Urlete, nenorocire...:)))...Ne stie tot blocul...:)
O sa incerc sa o spal cu shampon d;ala de la Johnson...dar cred ca e mai mult de bazdac decat de clabuc...:)

Nici Botoshu nu vorbeste clar...zice pe limba ei in schimb...si mai baga cate un cuvant pe care il intzeleg.
A inceput sa ii zica lui taica'su...John...si striga dupa el "gioniii"....Il seaca la icre..."io's gioni cu tine?!"....hahaha

Ma apuc de munci. O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cu capatana: io zic ca imbracata nu se vede, da` cand e dezbracata ... e slabanoaga si are capu` ala rotund :-) Pediatra zice ca e ok, da` vroiam sa va intreb daca si voua vi se par capatzanile copiilor, mari
Cristalina - super faza cu tati al vostru :-)
Leeloo - deci esti odihinita, suuuper !
La noi in curte la munca azi dimineata era -16, nu mai suport frigul

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Asaaa...vazut Niagara....frumos...
Vazut Las Vegas....frumos...

Vazut poze cu pitici...Io nu stiu cum suntetzi voi, da' cand ii vad asa roz si bucalati (chiar si Giulia are buculitze, desi se plange doamna mama ei tot timpul...:)) mie imi vine sa-i musc...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Am reusit sa mai citesc din urma. So:
Nicole, asa sunt cupii cu energie dincolo de limite sau chiar mai rau. E foarte greu sa ii controlezi si trebuie sa ai macar jumate din energia lor. Nu poti sa ii tii inchisi in spatii mici. Victor nu e chiar asa, dar se apropie in anumite zile. Ar alerga cu orele, nu ar dormi desi ii pica okii in gura, se catara, sare, tranteste, bate etc. Zici ca a baut Red Bull in loc de lapte
Pako, ligamente flexibile, dar chiar asa? Cand am citi postarea ta am ametit...

Vad ca vorbiti de greutate: io m-am calmat. N-am mai cantarit cupilu de cateva luni si nici nu am de gand sa o fac. Eu am fost tot timpul sub greutate asa ca nu m-ar mira sa fie si el la fel. E vesel, sanatos, cu toane si fitze, incapatanat si alintat. Si gata.
In we io am bolit (sper sa fie doar oboseala adunata si nu ceva cu oki) iar Vicu a facut iar geva foamei. Dar am cupil prevazator: a mancat bine vineri si luni a recuperat cu succes Din punctul asta de vedere, al mancarii, io imi dau demisia din jobul de mama...

Cam atat de pe la noi. Poate mai revin azi, daca nu mai pe seara.
O zi buna tuturor!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna dimineata!

Unde esti doamna pasarica di la ieshi, sa-ti spun ca te-am visat azi noapte, pe tine si pe toata familia ta, daca poti sa-ti inchipui. Eu si familia mea cautam o casa de vanzare si voi tocmai o vindeati pe a voastra (aveai ditamai casoiul cu etaj si camere mari). Asa ca v-am facut o vizita sa vedem casa. Erai numai tu acasa la inceput, dar apoi a venit si sotul tau cu copilasii de la plimbare. Si m-am jucat cu Ilinca....Nu stiu daca pana la urma am incheiat tranzactia , da cine stie, poate ne intalnim odata pe bune! sa fiti sanatosi!

Nicole, sa stii ca de-a lungul timpului m-am intrebat adesea cum rezisti singura acasa de dimineata pana seara si fara ajutor. Si nu numai tu si celelalte mame in aceeasi situatie, Lia, Adema, etc. Dar acum am inteles care e secretul tau: ca moata e super cuminte. Ai mai zis tu si alta data, dar ma gandeam ca nu vrei tu sa te plangi. Oricum, toata admiratia mea pentru voi cele care va descurcati singure cu copiii!
Eu n-as rezista. Asta si pentru ca Tudor e din categoria Red Bull (cum zice Dana), activitatea lui favorita e sa umble incontinuu, sa se catere si sa sara, nu exista sa fii obosit in preajma lui, sau sa-ti fie lene. Ieri de exemplu s-a urcat, cred, de vreo 50 de ori pe masuta din sufragerie, care are cam 70 de cm inaltime si a sarit tot de atatea ori de pe ea. Asta dupa ce am incercat fara nici un succes sa-i distrag atentia si sa-l tentez cu altceva. Intr-un final m-am resemnat si l-am tinut doar de manuta sa nu cada. Eu de-abia astept sa faca 3 ani sa-l dau la gimnastica sau alt fel de sport; cred ca ar fi singura chestie care l-ar mai linisti. Deh, asa-s baietii .

Vreau sa ii urez sanatate lui Luca! Si refacere Andreei de pako!
Si somn usor bebelusilor care lupta cu dintii. (Noi am scapat usor la capitolul asta, acum ii iese si a doua pereche de canini, cei de sus, dar fara prea mare tam tam. Da, ma scoala noaptea de vreo doua ori, dar maraie in somn, nu plange. Si la amiaza doarme destul de bine.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Adela! Noi si gashca de neastamparati...
Duminica seara Vicu a exersat saritura in pat. Intre mine si tac'su (mie numai bine nu-mi facea zgaltaitul patului, dar daca cupilu e fericit...). Dupa vreo douaj' de minute tac'su ma intreaba: "auzi, de obicei cat il tine?" raspuns: "cateva ore"
In concluzie: vrea cineva un cupil alimentat non-stop?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineatza

Prima data cand am avut probleme cu manutza am fost la spital...de data asta am fost la pediatrul Andreei.Nu i-am spus ca am mai avut un accident asemanator.Nu stiu daca ne dadea ceva preventiv...astia rezolva ce au de rezolvat si atat..plus ca vorbea intr-o germana turuita de n-am putut s-o urmaresc ce spune(tati a mai prins ceva...).Nu ne-a zis decat sa fim mai atenti(asta stiam si eu).

nu mai apuc nici sa va citesc....azi trebuie sa fac ordine prin casa ca vine cineva sa viziteze apartamentul(sper sa-i placa, ca nu mai am chef de alti vizitatori)

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Apropo de ce ziceti voi, si io am obiceiul sa o ridic pe Giulia numai tinand-o de maini Ca sa nu mai zic cand ne dezbracam sau imbracam ...
Pako - pupici mandrei !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Da io ce sa mai zic...aseara cand sarea de pe masa, il tineam eu de o manuta si s-a intamplat sa ramana spanzurat numai de manuta respectiva. Stiam ca nu e bine sa-l tin asa, si acum mi s-a confirmat, ca uite se mai intampla accidente si din chestii mai marunte. Tre sa fiu mai atenta si eu...
da, Dana, si pe tudor il apuca saritul in pat, oricum copilul meu traieste din topait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Azi-noapte s-a dormit pana la 6.30, cand au avut loc urletele de rigoare.Dinti sau nu, m-a zapacit cat poate fi de urlator.
Vad ca si Giulia e "in forma".
rain, cum puteam sa il las sa escaladeze patutul sub ochii mei?Doar am prins miscarea! patutul are 90cm inaltime si ma ia groaza.Noi stam la casa si mi-e tare teama ca urmatoarea cocotare va fi pe balustrada Nu mi se mai pare sigur nici un locsor pt. copilasul asta fara astare!
philip, nu stiu de ce, nu reusesc sa deschid albumul cu pozele voastre.Dar ...perseverez.
pako, m-ati innebunit !Cand ai scris ca ai rupt mana Andreei... Eu as zice sa mai cereti parerea unui dr. in legatura cu articulatiile
fragile...
incerc sa mai revin...

Adema&Codrut

Mergi la inceput