Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Olivia, daca Luca nu urla din 10 in 10 minute, e ok ...nu e asa de urgent sa-l faci sa vorbeasca , vorbeste el cand are chef, la vara pe plaja cand va agata pustoaice sa vezi ce vorbaret devine!
iar maine chiar imi trebuiesc nervi de otel, dar poate se mai cuminteste, sper eu, cu toate ca asa face mereu, asa zice mama-sa, ea cand se mai plangea la mine ca nu mai poate, ca e terminata, ma gandeam ca ce poate fi asa de rau, dar abia astazi am inteles-o!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io am citit din urma da` nu-mi amintesc mai nimic... da` felicit in continuare cupiii vorbareti si mamele aferente, iar pe cele ca mine le incurajez, la` c-o sa-nceapa si-ai nostri cit de curind, hehehe
adema, poate fi de la dinti? cind eram si noi in focuri de astea ii dadeam la culcare panadol si ne linisteam toata casa. o noapte fara multe treziri
vazut poze cu deea, cu giulia, cu botosica, hehehe, minca-le-ar mama pe ele de fete frumoase
cristal, las` brei ca daca-ai pus poze de la craciunu` asta te iertam
rainnn, pe tine te felicit in mod special, daca il faceam si p-al treilea iti ceream reteta pentru copii cuminti asa e prea tirziu... si nervi tari pentru miine
olivia, voua va doresc sanatate la amindoi
philip, astept poze

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nicole..mi-ai placut!
Carmen..mi-am amintit...cum sint ochisorii Ilincai? Eu zic ca ai avut mare curaj..fara antibiotice la conjunctivita..si eu sint adepta homeopatiei ..dar cu masuraDar totul este bine cind se termina cu bine
Vazut pe Deea..o dulce!

Mergi la inceput

Vazut si Niagara....superb!
Vazut si pe incruntatul Gizmo..
Marcela ce ma bucur ca sinteti bine!
Nicole...nu mi-ai raspuns....unde ai facut clasa de chimie -biologie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

Noi am avut un week. cu peripetii....iar i-am rupt mana Andrei(daca pot sa spun asa).Am vrut sa-i trag in sus marginile pulovarului de la maini ca s-o spal pe manutze.Si se pare ca am facut o mare prosti ca i-am dislocat antebratul din cot.Dar si acum ma mir cum de s-a intamplat ca eu totusi nu am tras chiar asa de tare.
Si ca un facut s-a intamplat tot duminica.Data trecuta am fost la spital si am asteptat in holul spitalului 4 ore sa vina medicul de serviciu....asa ca de data asta nu ne-am mai dus imediat...noi sperand ca dupa cateva ore sa se reaseze antebratul la locul lui(nu stiam sigur ce este la manutza ei, pe ea o durea dar nici prin cap nu ne trecuse ca e chiar asa grav).Dr. ne-a sus atunci la 6 luni ale Andreei ca, cartilajele sunt elastice si ca in timp, cateva ore se repara singura ruptura.Asa am sperat si de data asta...Vazand totusi ca mititica nu folosea deloc mana dreapta si ca de cate ori se atingea la ea incepea sa planga, azi dim. ne-am prezentat la dr. ei unde dintr-o miscare i-a pus antebratul la locul lui.A spus ca daca trecea mai mult de 12 ore era mai complicat de pus la loc.Offff...si uite asa...
Acum totul e ok...ne-am zbenguit azi mai mult ca niciodata...

va pupic.

Mergi la inceput

Cind am citit..iar i-am rupt miina Andreei...am intepenit...Bine ca s-a terminat cu bine....Ai intrebat dr daca este ok sa se intimple asa de des..caci nu cred ca tu tragi asa de tare de manute....Pupici si sa nu se mai intimple!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

iaca si pozele de la vegas, le-am pus de-a valma, dar nu preau au nevoie de explicatii...personahele care apar pe langa noi sunt soacra, veve (careia ii multumim iar ca ne-a suportat)cu vevericii ei si cred ca asta e cam tot
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/1436

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Auci Felicia ce m-am speriat. bine ca s-a terminat totul cu bine. intreb si eu ca Olivia e normal sa se intample de 2 ori intr-un an? poate are ea niste ligamente mai sensibile...care se pot fortifica prin alimentatie si ceva cura de minerale. pupici!
Olivia imi pare bine ca duracell-ul e ok. vorba lui Nicole las ca la vara o sa vorbeasca cu Pat cu gagicile pe plaja
Adema eu am zis ca e de la dinti si vroiam sa iti sugerez paracetamolul dar stiam ca esti cu homeopatia...ai vazut ca asta era. incearca si diseara, bietul pitic e chinuit de dintzi! nu t eingrijora, o lingurita seara nu e nici un bai! ai avut inima tare sa il pui sa iti faca demonstratia....eu nu o faceam!
io-s azi ca bufnitza chioara ca iepurele meu a reusit sa imi sparga duminica o lentila de la ochelari (de plastic!!!!) si-s de abia azi gata.
pupici tuturor si o zi buna....si mai calda!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

bUna dimineata !
Sunt oleaca franta ... nu mai rezist. Giulia aseara a urlat una`ntr`una de la 19 pana pe la 23 si nimic nu vroia, numai sa urleee; m-a apucat plansul deja de draci, a scos sertare, a trantit si aruncat lucruri, a alergat zbierand. Dupa care mi-a adus Legourile , ne-am cocotat in pat si am adormit in 20 de minute. Nu stiu ce are, o fi de la maseluta nr.2 ? ... Am masat-o cu Oranjel de am amortit-o si ea tot zbiera ...

Rain - poza e facuta dupa baita, de asta e rosie :-)
Pako - ce m-am speriat si io , bine ca sunteti ok !
Philip - ce faine poze, da ` ce sexoasa esti
Adema - cum mai sunteti azi ?
Kim - sanatate multa si tie !

O zi faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Azi-noapte a fost una din noptile cind Stefan a dormit TOATA noaptea - s-a culcat pe la 23:30 (asa mi-a spus tata-su ca eu am cazut la datorie pe la ora 23...) si s-a mai sculat la 7:30 (adica fara faimoasa trezire si frichineala de la ora 5 dimineata)! Ce n-as da sa am in fiecare noapte asa un somn!
Am citi si din urma asa ca sa vad ce imi mai aduc aminte:
Pako - dar cred ca ati tras o sperietura! Chiar, vorba fetelor, e normal sa se intimple asa des?
Philip - am vazut pozele cred ca a fost foarte frumos - mi-a povestit multa lume de cum e in Vegas asa ca mi-am pus in cap sa ajung si eu pe acolo in viata asta...
Daria - ma tot tinem sa te intrb ca am vazut la un moment dat ca te plingeai ca Giulia e "capoasa" - cit are ea circumferinta capului acum?
Cam atit momentan, mai revenim...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput