Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

In primul si primul rand Irrinuca bine ai revenit. Chiar ne intrebam ce mai faci, caci stiu ca ai disparut exact cand aveai ceva probleme. Sper ca s-au rezolvat intre timp.
Adema, stiu ca este greu, dar se mai intampla sa aiba si ei zile si nopti din acestea. Si vad ca sunt mai multi copilasi cu probleme de somn.
Noi nu avem, noi ne luam de mana cu moata Nicolei, ca cica ieri si maimuta mea s-a culcat la 6 dupa amiaza si s-a trezit la 8 dimineata. Si banuiesc ca de foame ca altfel mai dormea.
Cris vazut Deea mica si frumoasa. Parca mi-ai reamintit ce inseamna bebel acasa...si vreau si eu inca unul.
Vrabiuta bine ca ii place Liutei la gradinita, vezi cum se rezolva usor usor toate problemele. Si nu ti-am spus dar eu cred ca e mai bine acolo decat cu bona, caci invata mai multe lucruri si devine si mai sociabil copilul.
Andrea vad ca aveti probleme cu somnicul de pranz.Nu stiu ce sfat sa-ti dau, caci eu ca si dana nu pot fi prea tare. La mine lasat sa planga inseamna 1 minut, mai mult nu rezist. Sotul spune ca nici un minut, si ca sar si daca sunt la toaleta. dar asta sunt eu, nu judec pe nimeni... Hehehe si cu ceea ce spuneati tu si Adema, ca se joaca cu copii...luati aminte, poate vor cate un fratior sau surioara. asa ca hai grabitiva sa aveti si voi timp liber.
Olivia, cum sunteti. Banuiesc ca esti la servici azi, asa-i?
Adina, cum e Bubu. Vad ca si voi sunteti din gasca vorbaretilor. Numai noi codase. Ma rog nu numai noi, dar...Noi vorbim foarte multe, dar cuvinte separate si numai cand vrem. Nu repetam dupa cineva nici batute.

Liliana

Mergi la inceput

Fetelor eu de cateva nopti o visez pe Adeluta, ba ca o fur de la "mama ei" (era cu o mama adoptiva in vis), ba ca ma duc sa o vizitez si iese cu mine la poarta si-mi face paaa.Ufff ce dor imi e de puiul meu.
As vrea eu sa fie lucrurile asa de simple. Dar berbecul de acasa imi scoate peri albi.
Am vorbit cu fiica-mea ieri la telefon. In afara de aaaaa(insemnand "da" - de la alo da) si rasete cristaline nu am obtinut nimic de la ea. E o dulce. cica maica-mea se spala pe picioare in lighean...si era apa cam fierbinte. A zis arsss, la care Adeluta s-a dus si ia dus o sticla cu apa rece ca sa puna in lighean. A si ce m-am mai distrat la telefon. Adeluta abia mancase si voia apa. I-a pus maica-mea intr-o cescuta si i-a dar sa bea.Noi bem singura fara sa varsam apa. Numai ca dupa ce a terminat, mai ramasesera cateva picaturi in cana...pe care le-a varsat in pat. Maica-mea se umfla de ras si eu nu stiam de ce. Cica incerca sa ia apa cu degetelele sa o puna in cana inapoi.Si bineinteles era foarte mirata ca apa disparuse intre timp din pat, dar in cana nu era.
Lia, abia acum inteleg ce inseamna sa se simta copilul frustat. Ca si mandra mea, mai mult tipa cand voia ceva, fara sa spuna concret ce, aaaa,aaaaa.Si maica-mea imi traducea. Dar mie mi se parea ca ea tipa, si maica-mea spunea ca ea vrea asta, sau asta...sau etc.
Ioana, mai dar tare vorbareata e Maria. Si face propozitii destul de lungi si coerente. Felicitari ptr asa copil.

Tot eu

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Vizionat una bucata Botoshica ochioasa, cuminte si dulce !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

A, nici noua nu ne place vremea asta. Ca de cateva zile tot isi ia ghetutele si sta ca un catel la usa sa-i dai drumul afara. Partea buna este ca ai mei stau la curte, iar partea proasta este ca e cam gheata pe jos si maica-mea nu o mai poate lua in brate...asa ca mandra se da pe gheata, alias fund, dar tot afara vrea.
Hei alta vorbareata in gasca, Ilinca de Lumi, care stie toti usii.
Roxi, cum e mama durere de creir? Ca de asta nu am mai auzit. Ai gandit prea mult de asta te doare, sau e semn ca il ai?Glumesc doar sper sa nu te superi.
Vorbiti de camera de jucarii.Am vazut camera lui Gizmo si am inteles ca toate arata asa , ca dupa batalie. Nici noi nu facem exceptie, doar ca noi suntem fetita....si facem noi dezordine, dar la sfarsit le si stangem si le punem la loc.
Gabita spor la treaba, sa o termini cat mai repede ca sa mergi la puiul mic.
Adema, pupam alpinistul. sa se ia de mana cu sora-sa Adela, ca ea de mult face lucru acesta, in ambele sensuri, noroc ca patutul e langa patul mare si sare numai pe partea cu patul.
Hai pupam toti puiutii mici si dragi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara si de la noi !
Brrrr, nu mai suport frigul !

Cristalina - vazut una bucata ochioasa smecheruta si frumoasaaa foc !

Polux - lasa ca veti fi impreuna cu Adeluta repede

http://community.webshots.com/photo/439300887/2279507190059491989VPGNwk tunsulicea mea

Fetele, noi iarasi ramanem singure, asa ca va fi distractie maxima. Macar daca nu ar fi asa de frig ... si mi-ar trece si mie mucii ... si ar veni vara

O seara linistita tuturor si schimbului 3 spor la treburi !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara!
Nu va citesc ca nu apuc. La job e vanzoleala, acasa nu prea mai prind lok la computator
In we am bolit si nici acu nu-s mai breaza. Vicu e in forma de zile mari, dupa greva foamei din we. Ca de obicei e bun salamul pe care il mananca tac'su sau mancarea mea, dar nicidecum a lui.
Adema, am vazut ca ai probleme cu Codrut noaptea. Si Vicu a avut episoade de astea. Am vorbit, am cantat, am aprins lumina si in sfarsit s-a trezit si apoi a adormit din nou. Eu cred ca viseaza urat.

Altfel, toate bune de la noi.

Pupe tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

..si pe mine ma doare creierul..ca si pe Roxi..dar eu stiu si cauza...am luat virusul de la Duracell....si ma doare gitul ..de nici nu pot vorbi...dar..sint la servici azi ..ai banuit bine Liliana..ca doar sintem in US
Irinuca bine ai revenit..cum sa te uitam...Asteptam poze noi...
Liliana ..o visezi pe Adeluta pentru ca te gindesti numai la ea...ce face draguta aia cu apa...
Vazut pe Alex..ce baiat mare si frumos!
Vorbeati despre greutate...am ajuns la 12,150 kg...
Dana (speel)..azi nu semnezi condicuta?
Intreba cineva de suzeta (scuze dar am avut de citi cam mult :)...Luca o folosea numai la somn. Asa ca intr-o seara pe la 1 an,le-am ascuns pe toate...si duse au fost...
Vazut pe Giulia tunsulica...frumoasa foc! Eu pe Luca l-am tuns o singura data..acum vreo luna si juma'....
Nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu...v-am spus ca nu ma simt prea bine..Bine ca la noi este vara..20 de grade ziua...
Editez..am vazut-o pe Botosica..ce mare s-a facut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru sa va salut, pana acum am citit tot ce-ati scris, adica gramada, pupam copii bonavi si cu mofturi de dinti, avem si noi unu', vegasu' a fost fain da' scurt si obositor, am si poze da nu-s in yahoo inca, poate diseara.
pupi are numa 11 kile, asa ca nu sunteti singurele...is la munca, franta de somn si abia astept sa ma duc spre casa...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupici pupici !

hai sa va zic ...astazi n-am avut timp de forum pentru ca am avut musafiri, adica finutul nostru, care are 1 an si 4 luni, feteleeeeeee nu mai pot, declar din tot sufletul ca MOATA MEA E CUMINTE !
imaginati-va ca asta mic n-a mancat(doar 3-4 lingurite de mazare, bagate cu forta), n-a dormit(decat 25 min toata ziua), n-a stat 5 secunde intr-un loc si plangea (urla) din 10 in 10 minute (de la ora 12 pana acum la 9), de vorbit nu vorbeste, nu zice absolut nimic, macar sa stim de ce plange, jucariile sint cah, e mai interesant sa strice ceva sau sa tranteasca usile de perete, eu cred ca cedam psihic sa fi fost moata asa !
oricum, n-a fost singur, a fost cu mama-sa, dar pe mine m-a obosit de nici nu va imaginati ...imi e tare drag, dar de fiecare data cand ne-am vazut, n-am stat mai mult de 2-3 ore impreuna, insa astazi m-am convins ce inseamna un copil cu baterii interminabile
in fine, cred ca-mi trebuiesc cateva zile sa-mi revin, cu toate ca s-ar putea sa ii mai avem si maine musafiri (ei repara ceva prin casa si n-are unde sa mearga cu piticu)!
m-am "plans" si eu la voi, ca abia astazi am descoperit ca am copil cuminte !

Irinuca, bine ati revenit , si eu m-am gandit de multe ori la voi, sper ca acum sinteti bine si asteptam pozele cu Andreas ...

Lumi, am vazut pozele cu Ilinca, ce mult s-a schimbat din octombrie de cand v-am vazut si pana acum, si e dulce dulce ...pupacim!

Daria, vazut si pe tunsulici, auzi, dar era obosita de statea asa? vad ca e si imbujorata, tocmai te alergase pe afara?

Adina, vazut si puiu meu, offf ce dor imi e de el , fetele sa stiti ca Alexu e vorbaret de nu se poate, sambata cand vorbeam cu Adina la telefon ...l-am auzit si pe el, repeta fiecare cuvant si chiar repeta bine, e si moata vorbareata ...dar Alex a intrecut-o

Adema, ma bucur ca sinteti mai bine, poate era de la dintisori, pupacim Codrutu alpinist, ce mi-a placut de tine ...deci n-ai avut curaj sa-ti arate toata demonstratia de coborare!

Alice, am vazut si pozele voastre, bey dar ce s-a schimbat si Andrei, parca nici nu mai seama cu Andrei pe care l-am vazut la party, e foarte schimbat sau mi se pare mie?
oare si moata mea s-o fi schimbat asa mult in 3 luni si nu-mi dau eu seama?

Andreea, asteptam pozele din Vegas! cat a castigat Pupi?

Monicule, vazut si Botosu ...nu vrei s-o aduci la mine, poate o cumintesc si doarme toata noaptea?

Liliana, m-ai facut sa rad cu apa hehehehehe ce le poate trece motilor prin cap, sa puna apa la loc in cana hehehehe !

Olivia, sanatate multa multa, Luca e mai bine? vad ca a fost darnic cu tine

sper ca n-am uitat pe nimeni, pupacim

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

NIcole...Luca este binisor,multumim de intrebare..se reface...in primul rind sa ne revenim cu papa...ca pina acum am fost doar la cura de lapte...altceva nu am putut consuma:)Nervi de otel..miine:)
Trebuie sa-l fac pe Duracell sa vorbesca ..macar un cuvint..pina pleaca...am si eu obsesia mea..:))))

Mergi la inceput