Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)
Raspunsuri - Pagina 13
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Mimilinca
Mihaela,si sanatate multa la pui... Da' care este cauza durerilor de burtica? Doamne ajuta sa treaca repede si Felicitari pentru realizari
Nu stiu inca i=am recoltat o proba si am dus-o la laborator maine avem rezultatul pana atunci sper sa se mai linisteasca
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Mimilinca
Mihaela,si sanatate multa la pui... Da' care este cauza durerilor de burtica? Doamne ajuta sa treaca repede si Felicitari pentru realizari
Nu stiu inca i=am recoltat o proba si am dus-o la laborator maine avem rezultatul pana atunci sper sa se mai linisteasca
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
Doamna Bibi spune:
Aoleu sa va povestesc ce toanta sunt si ce m-am speriat!!!!
Ieri seara l-am vazut pe Bogdanel in pat ca-si studia foarte atent putza si tot arata "mama putza". Dupa ce am patit cu el m-am dus imediat sa vad ce are baiatul. Cand ma uit la el putza era umflata si tare. Am inceput sa tremur imediat...mi-am zis ca gata iar s-a infectat. Cand ma uit mai atenta si pun mana pe putza lui baiatul meu avea o erectie
. Offf...rau e sa fii toanta
.
Voi ati observat la baietii vostri daca au erectii? E normal oare, eu pana acum n-am mai vazut la el.
philip spune:
monica, sigur ca e normal. ma bucur ca v-au placut pozele!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
uf, felicia, imi pare tare rau de accidentul andreei, pupam sa treaca manuta repede. o mai doare dupa interventia dr?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roberta04 spune:
PHILIP, vazut pozele din Vegas- m-am imbonavit!
MONICA- la noi se intampla mai nou zilnic sa creasca podoaba, tati chiar rade ca merge la fete cu feciorul lui.![]()
Multumesc de urarile pentru sesiune, sper sa nu ma bucur prematur, inca nu am rezultatul la ultimul examen da' zic eu ca-i gata! Mai am licenta si de cautat un nou job (deja am inceput sondajele).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
carmenp spune:
off, am scris si-am pierdut ce scrisesem...
felicia, ce sperietura!!
olivia, stiu ca am riscat da` nu puteam merge cu jumatati de masura, bine ca am terminat cu conjuctivita. mai mucim si mai tusim nitel, da` inca suntem in tratament.
philip, vazut las vegasu`, niste explicatii n-ar fi stricat cel putin pentru mine (io-s ahtiata dupa poze de genu` asta), oricum pozele-s super... ai mai slabit sau mi se pare?!
mitzuro,
, pai v-astept la mosie
adema, spune-i sotului tau sa aiba grija la ce-si doreste pe viitor![]()
simona, bafta la gasit apartament
roberta, felicitari!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
philip spune:
Eh, Carmen, daca gasesc ceva timp am sa pun si legenda la poze. Pana atunci, sa va povestesc cum a fost. Vegasu’ e misto, agitatie, lume de peste tot, lumini, muzici, cazinouri si agitatie. Mie imi place, numa ca dupa ce traiesti mai mult la tara pe aici, nu mai stii cum e viata la oras. Cert e ca nu e de mers cu copil si soacra dupa tine, asa ca vrem sa o lasam pe soacra acasa cu pupi si poate mai mergem intr-un we, sa stam ca doi porumbei la un hotel chiar unde e agitatia mai mare. Acum am stat la veve si e destul de dificil pt oricine sa aiba inca 4 oameni pe cap, ma rog trei juma. Atmosfera e f misto, se traieste intens la orice moment al zilei, acolo nu e niciodata pustiu sau luniste si asta e fain. Nu mai zic ca erau 21 de grade si cand am trecut inapoi in utah erau 0 si nu mai reuseam sa ma acomodez cu frigu’.
Da, Carmen, am mai slabit, da’ nu acu’, atunci cand am inceput serviciul, dar de atunci n-am mai dat nik jos, drept, nici nu m-am mai consumat, acum ma bucur ca incap in blugii dinainte de sarcina, realizez ca nu voi mai incapea nicicand in hainele aduse din ro. Eu am avut 54-55 kg toata tineretea mea, acu-s la 67-68, asa ca nu mai agit. C’est la vie. Nu se poate sa le ai pe toate, nu?
Hai ca m-am lungit…mai, concluiza, vegasu’-I fain, poti sa bei pe strada, la striptease n-am ajuns…trebe musai sa plecam doar noi doi, am jucat la aparate cu fise degeaba si la ruleta unde-am castigat pe atat cat am bagat si-am zis sa mancam la un restaurant super intr-unul din cazinourile luxoase…ei, bine, am luat teapa…gata!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
am pus si ceva explicatii. carmen, uite-aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/1436&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
philip
&andreea
copilasi dragalasi
Dorsilia spune:
BUNA DRAGELOR!
intru si eu 2 sec cu marmota pe genunchi , am citit in viteza, doar 2-3 pagini...Felicia sa se faca bine manuta Andreei, poatecum zice si Roxi sa ii dati ceva minerale sau calciu, sa se fortifice un pic sistemul osteo-articular....un pulovar tras nu e cazul sa provoace asa drame.
E copil si se vindeca repede dar ar fi pacat sa se mai repete, cred ca a durut-o destul de tare saracuta.
Despre noi reiterez cu ce i-am batut capul Roxanei pe mess....si anume ca avem mari probleme de 2-3 zile cu alimentatia, Danut refuza pranzul si orice altceva in afara de fructe, si alea le mananca fara mare chef, a ciugulit azi ceva compot de cirese dupa cele cateva lingurite indesate cu mari povesti la pranz, si o para de dimineata, asta e tot....ma intreb daca sa-l duc maine la medic, taica-su zice sa nu-l expun inutil pe coridoarele policlinicii, dar daca nu mananca, cat sa-l tin asa inapetent ?
Si e si un cerc vicios, e si constipat, nici para nu la ajutat, nici sucul prigat d epere, Lass baby n-am gasit inca, acum e taica-su in oras sa mai caute la t-spe farmacii, eu am cautat de dimineata in 3 locuri fara succes, inclusiv la helpnet...rahat pe bat si farmaciile astea
sanatate tuturor