Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Mimilinca

Mihaela, si sanatate multa la pui... Da' care este cauza durerilor de burtica? Doamne ajuta sa treaca repede si Felicitari pentru realizari

Nu stiu inca i=am recoltat o proba si am dus-o la laborator maine avem rezultatul pana atunci sper sa se mai linisteasca

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Mimilinca

Mihaela, si sanatate multa la pui... Da' care este cauza durerilor de burtica? Doamne ajuta sa treaca repede si Felicitari pentru realizari

Nu stiu inca i=am recoltat o proba si am dus-o la laborator maine avem rezultatul pana atunci sper sa se mai linisteasca

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Aoleu sa va povestesc ce toanta sunt si ce m-am speriat!!!!
Ieri seara l-am vazut pe Bogdanel in pat ca-si studia foarte atent putza si tot arata "mama putza". Dupa ce am patit cu el m-am dus imediat sa vad ce are baiatul. Cand ma uit la el putza era umflata si tare. Am inceput sa tremur imediat...mi-am zis ca gata iar s-a infectat. Cand ma uit mai atenta si pun mana pe putza lui baiatul meu avea o erectie . Offf...rau e sa fii toanta .
Voi ati observat la baietii vostri daca au erectii? E normal oare, eu pana acum n-am mai vazut la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

monica, sigur ca e normal. ma bucur ca v-au placut pozele!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

uf, felicia, imi pare tare rau de accidentul andreei, pupam sa treaca manuta repede. o mai doare dupa interventia dr?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

PHILIP, vazut pozele din Vegas- m-am imbonavit!
MONICA- la noi se intampla mai nou zilnic sa creasca podoaba, tati chiar rade ca merge la fete cu feciorul lui.
Multumesc de urarile pentru sesiune, sper sa nu ma bucur prematur, inca nu am rezultatul la ultimul examen da' zic eu ca-i gata! Mai am licenta si de cautat un nou job (deja am inceput sondajele).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

off, am scris si-am pierdut ce scrisesem...
felicia, ce sperietura!!
olivia, stiu ca am riscat da` nu puteam merge cu jumatati de masura, bine ca am terminat cu conjuctivita. mai mucim si mai tusim nitel, da` inca suntem in tratament.
philip, vazut las vegasu`, niste explicatii n-ar fi stricat cel putin pentru mine (io-s ahtiata dupa poze de genu` asta), oricum pozele-s super... ai mai slabit sau mi se pare?!
mitzuro,, pai v-astept la mosie
adema, spune-i sotului tau sa aiba grija la ce-si doreste pe viitor
simona, bafta la gasit apartament
roberta, felicitari!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Eh, Carmen, daca gasesc ceva timp am sa pun si legenda la poze. Pana atunci, sa va povestesc cum a fost. Vegasu’ e misto, agitatie, lume de peste tot, lumini, muzici, cazinouri si agitatie. Mie imi place, numa ca dupa ce traiesti mai mult la tara pe aici, nu mai stii cum e viata la oras. Cert e ca nu e de mers cu copil si soacra dupa tine, asa ca vrem sa o lasam pe soacra acasa cu pupi si poate mai mergem intr-un we, sa stam ca doi porumbei la un hotel chiar unde e agitatia mai mare. Acum am stat la veve si e destul de dificil pt oricine sa aiba inca 4 oameni pe cap, ma rog trei juma. Atmosfera e f misto, se traieste intens la orice moment al zilei, acolo nu e niciodata pustiu sau luniste si asta e fain. Nu mai zic ca erau 21 de grade si cand am trecut inapoi in utah erau 0 si nu mai reuseam sa ma acomodez cu frigu’.
Da, Carmen, am mai slabit, da’ nu acu’, atunci cand am inceput serviciul, dar de atunci n-am mai dat nik jos, drept, nici nu m-am mai consumat, acum ma bucur ca incap in blugii dinainte de sarcina, realizez ca nu voi mai incapea nicicand in hainele aduse din ro. Eu am avut 54-55 kg toata tineretea mea, acu-s la 67-68, asa ca nu mai agit. C’est la vie. Nu se poate sa le ai pe toate, nu?
Hai ca m-am lungit…mai, concluiza, vegasu’-I fain, poti sa bei pe strada, la striptease n-am ajuns…trebe musai sa plecam doar noi doi, am jucat la aparate cu fise degeaba si la ruleta unde-am castigat pe atat cat am bagat si-am zis sa mancam la un restaurant super intr-unul din cazinourile luxoase…ei, bine, am luat teapa…gata!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

am pus si ceva explicatii. carmen, uite-aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/1436&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

BUNA DRAGELOR!

intru si eu 2 sec cu marmota pe genunchi , am citit in viteza, doar 2-3 pagini...Felicia sa se faca bine manuta Andreei, poatecum zice si Roxi sa ii dati ceva minerale sau calciu, sa se fortifice un pic sistemul osteo-articular....un pulovar tras nu e cazul sa provoace asa drame.
E copil si se vindeca repede dar ar fi pacat sa se mai repete, cred ca a durut-o destul de tare saracuta.

Despre noi reiterez cu ce i-am batut capul Roxanei pe mess....si anume ca avem mari probleme de 2-3 zile cu alimentatia, Danut refuza pranzul si orice altceva in afara de fructe, si alea le mananca fara mare chef, a ciugulit azi ceva compot de cirese dupa cele cateva lingurite indesate cu mari povesti la pranz, si o para de dimineata, asta e tot....ma intreb daca sa-l duc maine la medic, taica-su zice sa nu-l expun inutil pe coridoarele policlinicii, dar daca nu mananca, cat sa-l tin asa inapetent ?
Si e si un cerc vicios, e si constipat, nici para nu la ajutat, nici sucul prigat d epere, Lass baby n-am gasit inca, acum e taica-su in oras sa mai caute la t-spe farmacii, eu am cautat de dimineata in 3 locuri fara succes, inclusiv la helpnet...rahat pe bat si farmaciile astea

sanatate tuturor

Mergi la inceput