Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

salutare...de data asta va pot raspunde la cafea...ca de ceva timp eu fac cafeau dimineata..fug putin in laborator..si cind vine...nu mai este cafeaua! cineva mi-o fura!
eu sint in continuare muta.....de git
Luca mai are ceva mucisori..si face mofturi la papa..dar macar doarme bine...

Monica nu te supara pe mine...dar nu cred ca faptul ca nu l-ai decalotat a dus la fimoza...Mamici cu baieti, Simona ca tu intreba-i...daca jetul urinar este continuu, nu face infectii...nu aveti nici o problema...La noi nu s-a produs decalotarea definitiva ..dar este pe drum..Simonici trage usor de puta si daca se decaloteaza putin si vezi deja orificiul uretrei..atunci esti safe! Chiar nu mai este nici un baietel care sa nu fi avut decalotare fortata?
Si da ..erectia este ceva normal..dimineata si de cite ori este stimulata zona erogena.

Si mie mi-e frica ca Duracell se acomodeaza usor in Ro..dar totusi vom fi chemati sa-l luam ..pe motiv de copil operat de baterii
Nu va spun ca eu visez tot felul de scenarii...cum escaladeaza balconul (aici stam ca si la casa desi este aprt), ca poate deschide si inchide usile (ceea ce aici nu se poate datorita clantelor rotunde), ca-l calca masina...etc...

Mergi la inceput

Lia....si noi avem problema cu papa. Ce facem noi: punem scaunul de masa in fata TV si dvd-ul cu Barney (deci ceva care-i place mult),ii ofer 3 tipuri de papa...daca nu renunt. Nu alerg dupa el cu mincarea prin casa...Dar mai face ceva in ultimul timp..ii deschid cu forta gurita pina ajung cu mincarea la limba ..sa-i simta gustul ..in 80% din cazuti..papa imediat daca-i place... Sau ii dau sa pape singurel ceva cu manuta..uneori merge ..uneori nu...
Si am mai obesrvat ceva..Luca este alt copil in we...apropo de ce zicea Dana (roller)...Luca papa mai bine si este mult mai cuminte cind este cu MP....

Mergi la inceput

Mihaela..sanatate multa si sa ne spui ce a iesit la analize...
Roberta felicitari pt exam, tinem pumnii la licenta si sa gasesti mult doritul job!
Dana , Liliana,Andries,Marcela...unde sinteti?
Felicia cum este Andreea?
Eli v-ati mutat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Aici sunt.Am scris aseara un roman si l-am pierdut pe drum
si acum am copilul in brate si nu pot scrie.vin mai ti rziu,dupa ce adoarme.pupi pina atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

'sara buna
Dana-ema cum sa perzi maica bunatate de roman? fa-i rezumatu'!
Olivia si noi suntem fara decalotare fortata. nu-s probleme pana acu, sper sa nu fie in continuare. normal ca-s alti copii in week end...ca suntem noi pe capul lor! mmmaaaaaiiii ce urata faza cu cafiaua! pai chiar asa sa subtilizeze kerosenu' omului? ntz ntz...
am vb azi dupa-amiaza cu Nicole care tot sub asediu era...si cu Mani (bunny) nitel pe messenger, e inca in anglia.
Biluta28 sanatate puiului. probabil ca e o enterocolita de vreme ce v-a prescris smecta si altele.
ma duc sa ma uit la tv....la friends, sa ma destind

Mergi la inceput

Roxi..ca tot esti amatoare de filme...am vazut aseara Mysterious skin..este drama, dar interesant...actori americani, producatori italieni...
Andrea..cum a dormit Stefi azi noapte?
Nicole..esti sub asediul ..finutului?

Mergi la inceput

aha, s-a notat! dimineatza mi-a facut reclama un preten din NY cu million dollar baby...pe care nu am reusit sa il vad, acuma tu....tre sa ma mai uit si io la cate un film! gasit-ai cafeaua? o bei acu?
(doamne ce imi place emoticonu asta! e fatza mea!!!)
Nicole cred ca e la ATI acu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar!
Culcat teroristu'. Si io calare pe net. Sa va mai cetesc din urma.
Roxane, am ratat momentu' avansarii la statutul de moderator. Felicitarile mele!
Referitor la decalotare: n-am facut-o si nu pare a fi necesara. A incercat pediatra o data, am intrebat-o daca e musai, a zis ca nu si gata.
Copii de w/e - hmmm, dragutz subiect... Io mi-as dori sa nu fiu mama de w/e dar doar asa mai apuc sa stau cu plodu, asa ca nu e de mirare ce de fitze face...
Roberta, felicitari pentru examene. Ce termini?

Seara buna!

Mergi la inceput

Danule, saru-mana, nu e bai ca nu vazusei. da io-s suparata pe tine, nu zici nimic pe YM... azi am avut o iz mai libera si te-am bipait, tu nika! btw, maine fac scrisoarea ceea de care vorbeam anu trecut cand eram nervoasa! ca tot uitai pana acum.
gata, ma duc sa citesc ca mi-am facut regula - fara tv dupa 10 si fara computer (hahahahaha imi exersez propriile reguli draconice pe mine).
va pupez si va doresc o noapte linistita schimbul I, o zi super schimbului III!

Mergi la inceput

Roxi..recuperat cafeaua....astia cred ca se da gratis..din partea firmei :))) Vazut si filmul de care spuneai...tot drama...eu astept niste comedii bune..fac bine la moral..A..si acum doua seri am vazut Fightplan..bun si asta,desi mai comercial!
Dana...mai bine mama de we...decit mama ..de concediu cum voi deveni eu in curind...eu stiam ca bunicii rasfata cupii...dar se pare ca se mai intimpla si invers
Daria...s-a culcat Giulia?

Mergi la inceput