Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (155)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Am de cautat niste legi si m-am instalat la calculator. Dar cum nu rezist departe de voi sunt si eu prin zona.

In legatura cu somnul. La pranz adoarme in patul mare cu soacra-mea. Nu stiu cat dureaza, dar dupa ce adoarme o muta in patutul ei. Seara adoarme la ea in patut. Din fericire avem lenjerie cu ursuleti si aparatoare de pat cu pisici, Bambi si altele. Sa ma vedeti in fiecare seara "uite Stefi, pisi-pisi si ursuletul. Te asteapta in patut, le este urat singuri si vor sa doarma cu tine. Hai sa dai un pupic la ursulet. Uite puiul de ursulet si ursul mami si ursul tati ..." si tot asa. Dupa cateva minute se urca in pat, imparte pupici si imi arata toate pisicile apoi isi ia biberonul si se culca. sunt nopti in care doarme cap-coada, sunt nopti in care se trezeste. Dar trebuie sa iasa canini. Multumim Olivia de intrebare!

Si eu sunt mare amatoare de filme, ultimul a fost Cronicile din Narnia, mie mi-au placut. Vineri vreau sa vad Mandrie si prejudecata (este una din cartile mele preferate)

A legat de Friends. In seara in care am plecat la maternitate de la 8 la 9 era Friends. Toata lumea ma zorea la maternitate, eu nu si nu, sa se termine intai serialul Ca sa nu va spun ca atunci cand a auzit Stefi prima data melodia s-a bucurat foarte tare si nu cred ca este coincidenta.

Va citesc, am vazut si ceva poze azi (parca pe Maria si Ilinca de Luminita). Cristalina are dreptate. Cand vad asa copii frumosi imi vine sa-i mananc pe toti

O zi buna schimbul III si noapte buna Romania!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Tocmai am fost la Stefi sa vad cum doarme. Dupa ce ca are un pat mic (doar 55 cm latime) era toata ingramadita intr-un colt. Nu-i asa ca v-ati putea uita la ei cum dorm ore in sir?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da,da..si eu as putea sta la nesfirsit sa-l privesc dormind..exact ca si Stefi...intr-un colt (dintr-un pat de 700 /130)...ingramadit acolo...Somn usor si noapte fara treziri....Cronicile din Narnia vreau si eu sa-l copiez..pt Duracll..mai tirziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Halaaaauuuu! Tocma' ce-am terminat de citit milionul asta de pagini pe care l-ati scris in lipsa mea si nici nu mai stiu ce vreau sa zic...un lucru-i sigur, 2 zile lipsesc din cauza de delegatzie la Bucuresti...revin vineri, sper sa nu terminati inca un capitol pana atunci ca nu ma mai joc!

Roxi(z), nu stiu ce-a fost saptamana asta, dar pe multi "i-a cam strans casca" si se tratau zadarnic cu cafea...era si cazul meu, in fine, am scapat cu bine...

Serbanica s-a mai calmat cu baia, ba chiar i-am spalat freza azi si nu a zbierat, ba chiar a incercat niste chicoteli...noi covoras de baie avem demult, insa jucarii nu ducem la baie caci nu-i fac cu apa in vavna, ci doar in picioare, cum ar fi dush...parinti denaturati, nu avem rabdare sa se joace cupilu in vana...

Daria, ai dreptate, de-ala carucior caut, inca nu am gasit, dar continui cercetarile...

mai viu! va si noapte buna celor din Ro, distractie placuta celor din cealalta parte de lume :)

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Fata verde ....ma bucur ca s-a rezolvat cu baia...Drum bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

bey,asa ceva,baraie un compresor in hala si face un zgomot,abia a adormit jupinelul.So
Am vazut pe Giulia(care are super ochi verzi),Pe Ilinca cea cuminte,Pe Alex baiat frumos,Pe Botosica (ochi superbi,trebe sa fi fost complicat procesul tehnologic de-au iesit asa ochi)Si pe Pupi milionar de Las Vegas.Gizmo are cirlionti pe bune,noi suntem departe de cit el dar totusi de la par drept am ajuns la onduleuri.E ceva.

Noi mai tusim putin,pina aseara am dormit fiecare in alta camera ca de acum era Ansamblu Tuse Seaca.Tusea ricu de numa,imi facea si mie pofta si tat-su ne acompania.Se amelioreaza azi ne-am tusit moderato.
cu vorbitu problema mare la noi.De exemplu,vine Ricu de la Oma si-mi arata calul pe carte si zice Paar.Ok,eu ai zic,bravo mama asta e cal.Vine Mario si-mi zice stie sa spuna Hourse?face Ricu meu niste ochi !!!Pentru o singura aratare el aude trei variante .Mi-e asa de mila de el,daca ati vedea cit e de bulversat ca noi spunem acelorasi lucruri alte cuvinte total diferite.Merg maine la doctor discut problema ca mie personal nu-mi place.de asta nici nu se inghesuie sa vorbeasca,in top acum e auto
aud auto de doua sute de ori pe zi.pentru fiecare masina care trece (si trec pentru ca str. noastra face legatura intre auto strada si oras)tre sa aud un auto,e disperat dupa masini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata frumoaselor. Intre doua corecturi pe lucrari, pun si un vazut aici pe DC. Asa ca daca vedeti mazgaleli cu rosu pe aici,nu le-au facut copiii cu markerul ci subsemnata cu pixul.

Pupici dulci, special Andreei de Felicia, si celor bolnaviori, dar nu numai.

Liliana

Mergi la inceput

catelus cu parul cret(putin cret)
http://community.webshots.com/photo/547293253/2678444470060844786BlllsL

Mergi la inceput

Liliana spor la corectat!
Danule...vazut Ricu cel frumos...nici nu zici ca face mofturi la papat! Sa va treaca tusea!

Mergi la inceput

Felicia,imi pare tare rau,nepotelul meu are aceeasi problema,foarte des ajunge taica-sau cu el la urgente sa-i aranjeze manuta.
Adema pupici lui Codrut.

Mergi la inceput