The best of aug-sept-oct 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!(daca se mai poate numi dimineatza...)
Stefan inca doarme, si-a baut lapticul pe la 7 jumatate si de atunci inca tot doarme.

Eu m-am trezit hotarata sa rezolv doua probleme una ar fi sa adopt o alta strategie sa conving copilul ce anume nu are voie...pentru ca de ceva vreme incoace ma cam sfideaza si banalele cuvinte "nu-i voie ca faci bufi/bubu" nu mai au nici un rost...si o alta problema ar fi bagatul in guritza a tot ce gaseste...am scris si la "parintii intreaba..." ca nu mai stiu ce sa-i mai fac si cum sa-l dezvatz...parca cauta tot felul de nimicuri sa bage in guritza si culmea ca desi fac curat zilnic tot gaseste cate ceva...
Voi ce idei imi dati?Cum procedati in astfel de cazuri???

Va doresc o saptamana minunata si bebei mancaciosi si cuminti!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata!

Ramona draga, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos iti doresc. cre ca tati e super fericit.

Pufy, cum te simti? Bey, mi=ati facut o pofta cu discutia despre paine prajita cu usturoi ca ieri am revendicat la sot prajitor de paine, ca se stricase iremediabil de ceva timp, si am primit bonus si facator de sandvichuri calde(ca nu stiu acum cu se cheama). Inca nu am ajuns sa fac paine cu usturoi dar e bine ca am utilajul.

Andreea, de ce te doare capul? ceva tensiune mica?

Ana, io am renuntat la lupta cu bagatul in gura. Dar Matei e selectiv, nu baga in gura decat daca e de mancare...asa ca macar stau linistita ca ingurgiteaza chestii comestibile, chiar daca pline de microbi Oricum, din ce va voi povesti in continuare eu concurez serios la titlul de mama denaturata asa ca nu e cazul sa faci ca mine

Sa vedeti. Ieri i se pune pata lu tata lu copilu ca gata, azi il tundem si anume la frizer ca sta bietu copil cioplit de ma-sa. Ok.Numa ca voia sa mergem sa fim primii acolo la salonul ala de pusti de langa obor. Asa ca renuntam la micu dejun , si noi si cupilu, gandindu-ne ca ne returnam pana la 10, si hai sa ne imbracam.
In we copilu meu face talente, cica i-e rusine de ma-sa si nu se doreste a fi dezbracat decat de tac=su. Nu va bucurati geaba ca la spalat de kk tot la ma=sa sta asa ca nu am facut nimic...In fine, il dezbraca tac-su si io dau sa il iau sa il duc la spalat. Micu se zbate si l-am zgariat pe fata pana la sange o zgarietura de 2 cm lungime, pe pomete, mai catre ureche. Vai si parca am simtit sub unghie cum i-am luat pielea...oribila senzatie. Nu mai povestesc cum s-a refugiat in brate la tac-su urland de mama focului. Ce sa mai povestesc...pana la urma am plecat, l-am tuns numero 2 ca nu avea chef sa stea, am bantuit prin obor dupa prajitor si haine de copil si am ajuns de am mancat de mic dejun pe la 12. Hai, care se mai inscrie la mama denaturata?
Sa vedeti vizigotu cum arata tuns...saracu, i-a cazut parul si i-a crescut mocheta..parca protesteaza impotriva testarii produselor cosmetice pe animale.....Insa spalatul pe cap a devenit cu adevarat o usurare.

Vorbeati de jucat singur...se mai joaca dar numai cand vrea el si foarte rar cand e doar cu mine. Ieri de ex s-a jucat singurel cam o ora in timp ce io pregateam masa iar tati se uita la tv.Dar nu cu jucarii,....nuuuu....plimba aspiratoru portabil pe jos si cum gasea o firimitura o ducea la cos. Noroc ca erau destule...de l-au tinut ocupat in timpul asta. Am observat ca se joaca singur daca suntem mai multi pe acasa.Probabil atunci simte atmosfera de familie si asta il face sa se simta bine.

Cam atat am avut de povestit, dat fiind ca protagonistul a adormit ma duc sa mai strang pe aici.

O zi frumoasa va dorim!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata si de la noi....mai la amiaza...!

Acum ne pregatim sa iesim afara putin, dar trebuia sa intru sa va zic ca mai avem cateva poze noi de ieri de la un chefulet !In albumul de pe Yahoo!

In rest deocamdata ma simt....relativ ok, putin ametita(cred ca si de cat striga si vb Alesio) si fara greturi(am avut ieri in schimb si pentru azi....).

Oare cum o fi Timeea?Ca se apropie termenul.....am emotii pentru ea!Offff....

Mina !Ce mult imi place cum povestesti de minunile vizigotului(si ale tale)! zgarietura de ieri sa-i treaca repede!

Andreea tot de la masea te doare si capul?Ti-au cumparat Ketonal?

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Wowwww Aniela ce frumos!!!!!!!! Poze ceva? Felicitari c-ati ajuns! Noi tot cu soacra de o luna-mi piere si speranta ca macar de ziua mea s-ajung la munte
Ana..pai si uca baga toot in gura, gaseste mereu minuni pe unde nu te-astepti si hop la gura... cu "nu e voie" a mai mers tehnica "aici are voie doar mami, Uca are voie dincolo" si atunci se ducea dincolo unde era mai interesant de multe ori, sau ii intorceam spatele si-i ziceam ca e urata daca face cutare lucru (ceea ce la ea = jignire, cand ii zic ca-i frumoasa se mangaie de zor ) Succesul insa e in proprtie de cca 70%... deci astept si eu sugestii
Mda.. capul plesneste, tre' sa dau de mancare Ucai si apoi prin casa, o scot nitel si afara.... off topic fetelor, peste tot intreb... ati fost la Sinca Veche? Am facut subiect si nu a raspuns nimeni......
Va pup mult!!!!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Aoleu Mina lasa c-a trecut zgarietura, daca era sotul meu in locul meu ar fiz is ca barbatu-tau e de vina ca nu l-a tinut sa-l imbraci Bine c-ati tuns cupilu' 2 si nu zero
Capul ma doare de la masele care si ele dor si de la tensiunea care mereu a fost 9 cu 5 dar acum cred ca e la pamant.. buna idee. imi fac o cafea dar ce te faci ca ma doare si inima
Pufy e bine ca inca nu ti-e rau... zi-i bazucului sa fie cuminte cu logoreea ca se supara fratioara mica pe el! poze n-am vazut ca netul se misca infectttttt! Iar pe Timea o pupam mult... ii tinem pumnii, hehe prin ce trebuie sa treaca... pup! Cali e mai face?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Andreea, nu are rost sa persecut barbatu de pomana, ca eu stiu cel mai bine ca acest copil nu mai poate fi tinut imobil cam de pe la 3 luni, cand a invatat sa se intoarca singur pe burta asa ca....

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Neatza fetelor, eu mai puturoasa ca de obicei

Azi mi-a facut-o Lori, a reusit sa ia geanta de cosmetice a lu mami cum necum de undeva de langa patut si m-a trezit pt ca lovea de zor cu sticla de lac de unghii in oglinda ma ridic si cand ma duc la ea era toata manjita de ruj si mancase din el nu gluma, deci ma inscriu si eu la mame denaturate care lasa la indemana copilului prostii, macar ai vostrii mananca ce e comestibil nu cosmetice

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Wow... inca o gravidutza.... Felicitari Ramona si sarcina cat mai usoara...

Noi am fost 3 zile la munte si m-am intors mai obosita decat am plecat... din cauza de bb marait din cauza schimbarilor... frig, zapada... As fi vrut si eu sa schiez dar nu prea am reusit... poate data viitoare... O sa pun si ceva poze mai incolo...

la toata lumea

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Ramona bravos, Uca, Dodo, acum si Lori au pasiuni cosmeticesti Hihi, si eu am un ruj ciuntit de dintocii printesei dar salvat la timp din decapitare definitiva
Mina si Ania - cum ati tinut bebeii super-mobili la frizer dom'le? Ca nu ati povestit aventura cum trebe'
Elyanne si voi? Bravoooo! Conteaza enorm o iesire din asta
Deci.. cum e cu frizerul/coaforul? La Ciufolici? Si cum se procedeaza? Au frizerii role de fug prin locul cu pricina dupa maimutici? SAU CUM?

Mergi la inceput

a, pai nu fu mare lucru. S-a apropiat de el cu foarfeca si pieptanu: urlete. A incercat sa il puna in masinuta: urlete. A incercat sa ii puna tzoala d;aia pe el, ati ghicit, urlete. Am decis, il tine mami in brate, fara tzoala pe el, si il tunde cu masina. In 3 minute, cu urlete minime, era gata. El gata tuns si io gata plina de par. Insa nu au fost urlete de jale ci urlete de "ma enervezi ca nu ma lasi in pace"...ca el avea de cascat gura pe acolo....ce sa spun!

Mina si

Mergi la inceput