The best of aug-sept-oct 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Am intrat rapid sa va salut si sa va urez o duminica placuta, dar mai ales sa o felicit pe Ramona (Loreema) pt sarcina. Fie ca sarcina ta sa fie una usoara si sa nasti un bebic sanatos!
Noi tot pe fuga suntem, Alma si eu.Vineri am fost printre alte activitati si la un spectacol de teatru si am lasat-o pe Alma la verisoara ei cu bunica lor.Ieri am fost prinsa cu al meu curs, cumparaturi si reamanajarea mansarzii si a camerei de acolo, iar la final am trimis-o pe mademoiselle (echipata direct in pijamapt ca era cu putin inainte de ora de culcare si urma sa aterizeze direct in patut) la soacra-mea pana azi seara cand ma duc sa o recuperez (socrii stau cam la 45km distanta de noi).Eu ma duc la shopping cu o amica romanca in alt oras (dar mai mult ma duc sa-i dau un rucsac cu lucrusoare de trimis acasa;ea pleaca cu avionul peste o sapt.), insa va fi o calatorie aventuroasa din start pt ca soacra-mea si matusa sotului au uitat sa duca si carutul Almei cu ele cu masinea aseara, iar eu trebuie sa-l car acum dupa mine si sa-l abandonez rapid pe peronul unei statii chiar daca nu le vad pe ele (asa a fost intelegerea) pt ca eu am de mers mai departe si nu pot cobori din tren mai mult de un minut.Sunt foarte curioasa....peste 10 minute plec.
Asa ca va las si va pup inca o data. Pupici la mamici, burtici si bebici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

si eu mancam cand eram mica, la bunici paine prajita; noua ne dadea cu zahar, dar tin minte ca bunica si-o ungea cu usturoi - adica freca cu un catel de usturoi; dar era prajita in ulei, nu in prajitor, ca nici nu aveau pe vremea aia...

am sa mai incerc sa fac la aparatul ala de facut sandwich-uri (sau cum se scrie), cu unt si praf de usturoi...

Ramona - felicitari - dar imi amintesc eu gresit sau spuneai ca tie iti ajunge Loreema (parca ne-am intalnit pe un topic "cati copii aveti - cati ati fi vrut").
ce ti-e cu socoteala de acasa!

multumesc pentru sugestiile de jucarii; astept salariul si poate trag o fuga in metro, ca din pacate noi nu avem selgros sau altceva...in Constanta am vazut multe din jucariile de care povestiti voi la selgros, dar atunci era Vlad mai micut si am zis las' ca gasesc eu si in Iasi...

Daniela - ce active sunteti voi! eu nu prea ma aventurez cu Vlad, singura...nici in masina n-am mers inca singura cu el...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

SALUTARE SI... wowwwwwwwwwwwwww
RAMONA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!

Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si o nastere rapida si sa ne povestesti cum e iarasi cu burticuta!!!!!!!

Eu fug rapid ca-mi vine sotiorul si tre' sa pun masa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sper sa nu se supere Ramona ca am dat eu vestea, dar dimineata am facut "inspectia" la subiectele urmarite de mine (si mamici de sept-oct e unul din ele) si am vazut acolo anuntul. Si gura mare....am si spus.
Cat despre painea prajita cu usturoi bunicii mei o prajeau in cuptor, era mai tare decat cea din prajitor, si frecau usturoiul de ea pana se ducea tot, nu cred ca paine din prajitor e asa de "abraziva".

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Ionella - bafta in sesiune !
Eu oi fi intarcat asa usor pt ca am sarit din alaptat direct in sarcina, eu stiu?

Cybip- eu asa am invatat-o de mica nu acum, mereu am lasat-o sa se joace singura dupa ce o schimbam si ii dadeam sa pape, acum i se pare ceva normal sa se joace si singura cu jucariile.

Naty-stai linistita ca toti sunt copii atomici, cel putin si a mea este, dar eu am vrut asa ca ma descurc eu cum necum

Pufymic- asta e daca tu nu esti atenta la ce e de arucat, arunca bazucu tot si Lori ar face la fel daca ar putea
Eu anul asta sigur merg la mare, tocmai bine fac plaja odata cu Lori dimineatza si seara iar in rest in casa

Danyce-eu deja nu mai stiu ce e aia curatenie deloc, pana termin eu curatenia Lori deja imprastie iar cate ceva, asta e ,deja m-am obisnuit

Mina-si noi am trecut prin faza cu trasul de paru lu mami si la fel am reactionat si eu , binenteles ca acum nu o mai trage pe mami de par pt ca stie ca imediat va fi si ea trasa putin de par de mami si doare, altfel ma chelea de tot
Nu a intrat singura in cada, cu toate ca ar fi putut pt ca ei au o treapta facuta intr-un colt al cazii dar lori nu a gasit-o, dar prietena fiind innebunita dupa copii a bagat-o in cada daca fata acolo a vrut
Sa folositi tricicleta sanatosi, iti tin pumnii sa-i placa in ea.

Georgiana-drum bun si stai linistita ca si eu am lasat-o pe Lori 1 saptamana la cumnata in noiembrie si nu a avut nici un fel de problame, si eu sunt pt copii independenti de mama, ca doar nu o sa stea dupa fusta mea toata viatza.

Andora-of stiu ce e durerea de masea, imi pare rau ca trebuie sa treci prin astea, dar lasa ca trece la dentistdu-te ca tu poti, eu iar nu mai pot sa ma duc
Ha ha ha , ce vrei draga daca tot pute la ea.

Anielas-pai cu asa fata vrednica sa vezi ce te odihnesti tu peste cati ani

Daniver-waw ce fericire pe el in baltoci, eu sunt norocoasa, Lori incearca sa sara peste ele dar binentelesca nu poate inca si derect in ele aterizeaza daca nu sunt pe faza sa o iau pe sus

Herra-dus facem si dimineatza si seara iar pe cap in functie de cat rezista fara sa-si puna mancarea in par,Pufy ce se mai aseamana piticii

Ana_a-Loreema e innebunita dupa ceapa si usturoi, de cate ori ne prinde ca mancam vrea si ea si mereu ii dau, pus si simplu musca bucatica de usturoi si papa ceea ce mie imi convine pt ca este f bun cred eu,cand eram mica (cam de pe la 2 ani jumate) mama imi dadea zilnic 1 catel de usturoi pe zi la recomandarea medicului si nu am avut nimic

Aissa- stai linistita ca nu ma supar, Dap vine bb2 la noi fara sa-l cheme cineva asa ca asta e, e binevenit oricum, norocul lui tati ca eu nu as mai fi vrut inca unu si oricum nu acum dar daca a venit e OK macar nu ma mai duc deloc la munca pana in 2008, nu o sa mai stiu deloc meserie dupa 4 ani si jumatate de stat acasa, asta ca sa nu mai zic de ce o sa fie la gura sefului de gara cand va auzii, de aceea nu voia el femei in subordine si acum suntem 3 in CIC iar eu imi mai prelungesc 2 ani

Noi deja am cam renuntat la cumparat jucarii cand nu e lori cu noi, luam cand suntem cu ea si cere ea ce vrea si e f incantata cand luam ce vrea ea.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by loreema24
vine bb2 la noi fara sa-l cheme cineva asa ca asta e, e binevenit oricum, norocul lui tati ca eu nu as mai fi vrut inca unu si oricum nu acum dar daca a venit e OK
...
Noi deja am cam renuntat la cumparat jucarii cand nu e lori cu noi, luam cand suntem cu ea si cere ea ce vrea si e f incantata cand luam ce vrea ea.

deci imi aminteam eu bine! aveti un tati norocos! sa fiti fericiti si sa-l intampinati cu bine pe bb2!

cat despre jucarii, as aplica si eu metoda asta, dar eu nu-l prea car pe Vlad dupa mine prin magazine, ca e foarte cald fata de cum e afara...

pe deasupra, el nici nu s-ar duce la jucarii, e mult mai pasionat de oale, sticle de sampon, role de hartie igienica, posete...

tocmai mi-am gasit poseta goala in sufragerie, "devalizata" cum spune Gabi...sper sa reusesc sa-i reconstitui continutul si sa nu ma trezesc maine la birou fara cartela de pontaj sau dimineata langa masina fara chei...

copilu' doarme de la 12,30...e aproape 15 si nu a mancat decat pe la 9,30 180 ml de lapte cu cereale...cred ca e mult mai consistent si satios decat ce mai sugea el de la mine, de si-a schimbat asa radical orarul meselor...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Ramona, felicitari! Ma bucur din toata inima pt voi si-ti doresc sarcina usoara si multa, multa dragoste!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Azi e prima zi de sarcina in caietul meu, e ziua ametelilor, dupa max 10 min in picioare ma ia ameteala si nu mai zic ccc ca am gustat un pic de varza acra si am crezut ca incep sa , traiasca apa tonica !!!

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am intrat sa va pup scurt si sa va urez o zi si-o saptamana super!!!
Ramona azi cum te simti? Dar tu Pufy? Pup la burticile voastre si la celelalte mai maricele
Mie-mi plesneste capul, am vrut sa raspund tuturor dar nu sunt in stare, asa ca un gand bun general si puiutii obraznicuti sa fie cuminciori si ascultatori!!!
O zi buna!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!
wow....FELICITARI RAMONA!!!!! sa ai o sarcina cat mai usoara si o Lori cumintica ca de obicei.

Eu sunt super happy...in WE am fost la schi..dupa o pauza de 2 ani...a fost minunat..m-am rumenit la fatza..a fost soare si senin...muntii erau superbi, zapada bunicica si plin de pitici care se jucau in zapada... spre surprinderea mea mi-am adus aminte si cum se schiaza..asa ca a fost o zi de vis...sper sa mai repet experienta pana se termina iarna.

Inush a fost tare cumintica...i-a adus mama o maturica mica cu care sterge de zor praful..v-am spus eu ca am fetitza vrednica..mai tb lucrat putin sa invete ce si cum sa foloseasca si am scapat de treba in casa

Andora- sper sa treaca repede durerea de cap

Am vazut si eu pozele noi ale cavalerilor nostri: Alex si Alesio..tare haioase

Pupici tuturor..o sapt minunata

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput