The best of aug-sept-oct 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Noi am prestat operatiunea tuns la coaforul de la scara blocului....ne suim pe scaun..ridicam scaun sa se poata admirat printzesa...incercam sa atasam pelerina..nu ne place asa ca o lasam balta...si apoi incepem sa ne jucam cu cei 2 mosi craciuni din dotarea coaforului si cu toate tuburile despama si fixativ in incercarea de a distrage atentia motzatei..dar nu a tinut faza mai mult de 1 minut si o shuvitza taiata...asa ca am luat copilul in bratze...la fel ca Mina...tati si shefa salonului faceau precum clovnii...dansau si se mainutzareau si tanti frizeritza mai reusea sa taie cate o shuvitza..deci in urma acestei actiuni colective ce adurat 15 min...toata lumea a transpirat iar copilul a iesit coafat

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mina , Ania !Fix asa a decurs si la noi operatiunea tuns din luna august(anul trecut, of course)! Si acum ma gandesc cu groaza ca urmeaza alta tunsoare cat mai rapid posibil ca are niste plete goanga mea....offf!
Ar trebui sa mergem cat mai sumar imbracate la frizer/coafor cu piticii astia ca tot parul pe noi vine.....ce ziceti?!

Andreea ti-ai luat Ketonal?E super bun in durerile astea nashpa de dinti, cap ,burta, si ce-o mai fi.....iti ia cu mana durerea.Vezi ca se da si la bucata(o pastila e cam 8000 lei-sau cel putin asa era cd am luat eu ultima data)!

Ramona macar ai scapat de grija micului dejun cu pentru Lori azi, daca tot ti-a baut lacul de unghii!Faina faza!

Elyane ma bucur ca te-ai simtit ok la munte!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hihi Pufy ce bazuc dulce am vazut eu... si cred ca are o afinitate deosebita pentru eschimosi Ca sa nu mai zic ca e Ovi in miniatura

Acum pun si eu poze.... ca n-am mai pus de mult, vor fi AICI in 2 minutele.

Pup tuturor!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Domne fereste sa fi baut lacul de unghii, nuuuuuuuuuu, a papat rujul.

Nu scap de ea ca vrea sa va spuna versiunea ei :ct 8yhy gfyggggggggggggggggggggggggggggggggggg9 uuuuuuuuuuuuuuus 7u7777777777777777777

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Inush, vizigot si bazuc - pai v-au chinuit rau parintii astia ai vostri nu gluma hai sa va pupe mama
Multam de povesti, deci se pare ca tre' sa astept caldura ca sa ma prezint la locul "paruielii" in maieu
Bey ce ma oftica gogoasa, si-a pus pe jos paturica+perne+cearceafuri si s-a pus in varful muntelui sa deseneze, dar ii curge nasul de azi noapte si e cam curent, nu vrea sa se suie pe un pat/scaun ceva

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Intru cu un gand special pentru Ramona. Sarcina usoara si un fratior pentru Lori

Nu mai tine, trebuie sa ne punem si noi pe treaba ca ramanem de caruta.

La noi e belea fetelor... Fiu-meu de ieri tuseste si dupa-masa mergem la pediatru. Culmea e ca nu ne-am putut imagina ce are. Toata sapt trecuta a fost fara pofta de mancare. Da' nimic nu manca... facea kk moale de vreo 2-3 ori pe zi. Incepusem sa disper. Sambata nu era pediatrul, n-avea nici inlocuitor la cabinet; ieri unde sa mergem... si uite-asa ne chinuim toti. Sper sa nu fie grav...

Va pupacim pe toate.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna, mamici cu bebici...si/fara burtici:)))

Iar intru pe fuga ca nu prea am timp, Alma doarme acum si vreau sa profit de asta sa mai studiez putin macar.
Avem si noi cateva pozici din ultima saptamana incepandde aici
Am citit povestile Minei si ale Anieleireferitoare la tunsul piticilor nazdravani si m-am prapadit de ras...dar nu m-a tinut mult ca mi-am adus aminte ca si eu vreau sa o mai duc pe Alma la coafor cel tarziu saptamana viitoare.Puteti vedea in poze ce plete are. Vreau sa-i scurteze bretonul sa nu-i intre in ochi nici atunci cand nu-i prind parul si sa-i dea o forma draguta, mai ales ca s-a laudat un nenea care picteaza tare frumos ca ii face un portret cand suntem disponibile.
Ioana si Ramona, ce va mai fac burticile?Ca de ceilalti pitici stiu ca-s pusi pe sotii:)))
Herra, suntem intr-adevar super plimbarete pt ca eu nu as suporta sa stau baricadata in casa cu copilul doar pt ca al meu sot e in delegatie.Fac si eu ce pot sa ma mai destind, sa imbin utilul cu placutul, sa fiu cat de cat independenta...Ieri a iesit totul super, exact cum am planuit, ceea ce m-a determinat sa indraznesc chiar mai mult data viitoare (acum am indraznit sa abandonez caruciorul pe un peron pt ca trenul s-a oprit doar 1 minut si pt ca stiam ca matusa sotului urma sa-l recupereze;of course ca nici nu ma gandeam ca-l putea fura cineva, doar ca cineva ar fi putut suspecta un terorist in spatele actiunii asteia.....acum 2 ani a fost un scandal cu o punga de plastic abandonata pe peron, de aici ideea cu teroristii:))).M-am intors acasa, printre altele, cu un paltonas de primavara made in Ro, cumparat in Eindhoven:)))
Fug pana mai doarme "smecherila"/"boef":)))

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

POze cu vizigot (aproape) chelit aici
....si daca nu se vad din prima sau a iesit un link aiurea rabdare...perseveresc

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vazui poze cu vizigotul aproape chel....dar tot scumpic!.....cu desenatoarea sefa a gashtii(Andreea ce talentata e Gogo!)!...si cu harnicuta de Alma(punea haine la spalat?)!
Tare scumpi pitici avem!

Ne pregatim sa mergem la chef.....

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... am reusit sa pun cateva poze...

Munte 2006

Acu' tragem cu ochiu' la Teiutu' chelios si la Alma

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput