The best of aug-sept-oct 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Numai voi cu patanii? S-o credeti voi!
Vorbeam si eu linistita cu Ana pe YM ca aveam bona aproape. Bona mea, mascul feroce, isi pusese un pahar cu vin pe care l-a uitat undeva pe comoda, sustine acum ca destul de departe. Cert e ca ma trezesc cu copilul urland, Tony panicat se uita la ea dar nu misca un deget sa o ia in brate , copilu' plin de vin pe fata si cu ciob infipt in barbie, cioburi pe jos, vin in toata casa. A plans asta mica pe buna dreptate, s-a speriat rau de tot, pana am dezbracat-o i se desfacuse si cercelul...ce mai, am facut baie nesperat de devreme. Si, mai ales, in mod nesperat ne-am spalat si pe cap, desi mami nu avea de gand ca e copilu' mucios.
Deh, sunt buni barbatii astia, buni de aruncat.
Asa ca Ana te rog sa ma ierti ca am disparut subit, nu avea nici o legatura cu discutia.

Altfel, noi, pe langa muci (ca deh, trebuie sa mai facem si din astia), maraim cam de o saptamana non-stop (ceva ulei de uns copii astia scartaitori exista?), plange noaptea de la caninii de jos, face mofturi la mancare si altele si altele si altele....
A, cel mai important, mami nu are voie la calculator cat e ea treaza....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

gata

nu mai suport, nu mai stiu tertipuri de facut vizigotu sa pape de la mine ce se papa cu lingurita. L-am pus in scaun, i0am dat castronu cu gris cu lapte si lingurita si descurca-se. Pai e baiat mare de-acu, la cum arata vin puscasii marini de mi-l iau. nu?

Raportez mai incolo daca e adevarat ce zic aia in reclama ca murdarirea este buna....ma bate gandu ca reclama a fo facuta de o persoana fara copii....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Salutare fetelor.

Am intrat si eu repede sa o felicit pe Ramona pentru bebita mic. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos.

Noi suntem binisor. Eu sunt racita ca pana la urma tati al nostru a fost foarte darnic cu raceala lui, iar Alexuta a avut putin rosu in gat si a facut ceva temperatura la sf. saptamanii trecute. Azi a terminat tratamentul si sper sa fie ok si sa nu mai faca febra.

Aissa, multa sanatate micutei si sa-i treaca repede muciosii.

Pufymic, vai ce mare s-a facut Alesio si ce haios este in poza din frigider

Mina, hehe ce haios e vizigotul tunsulica. Noi am facut operatiunea acasa in baie pe scaun si a fost tare linistita motata.

Va pup pe toate si aveti grija de piticuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!
Trec si eu pe aici desi am multa treaba, dar nu ma pot abtine.
In primul rand,

Loreema, felicitari si sarcina usoara!

herra intrebai de spalat - eu o spal o data la 2 zile si pe cap de 2 ori pe saptamana. Eram adepta spalatului zilnic, dar nu mai suport racnetele aferente.

andora ce-am ras de noul cuvant al Ucai
Ce-ti face maseaua?

aissa imi pare rau pentru patania voastra! Mai, sa sti ca Tony il ia pe barbatu-miu la neatentie!

ionella sunt minunate si pozele si imprejurimile, dar mai ales protagonistul!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

sunt o uituca si jumatate, vroiam sa zic o gramada la mai multe din voi dar am uitat

Andora ma intrebai de prietena mea - ea merge la servici, nu a putut sa stea decat 6 luni acasa; baiatul cel mare merge la gradi, iar cu gemenii stau soacra ei si bona.

Eu sunt suparata ca azi noapte mi-a cazut Dodolina din pat. Am adormit cu ea in pat si ta-su se uita la mult iubit si a uitat sa vina sa o mute la ea in pat. De obicei simt cand se misca acum nu stiu cum s-a intamplat, dar am auzit un buf (parca in creier l-am auzit) si niste tipete groaznice, saraca de ea cazuse in somn. Tremura toata mititica, s-a speriat rau. Si eu, care nu am mai dormit o ora ca s-o supraveghez.

Si altele de bine... toata ziua numara fata mea "do ..tre ..." (unu nu-l zice).

Sambata au venit socrii in vizita saptamanala; de obicei las fata cu ei si plec la cumparaturi sau prin oras, acum nu am avut chef. Soacra-mea zice ca se joaca mult cu ea, asa o fi cand nu sunt eu acasa. Dar acum s-a tinut numai dupa mine, "mama" non - stop, se prindea de piciorul meu si nu vroia sa ne despartim de loc (scumpa mamei!) Imaginati-va ca soacra-mea S-A SUPARAT si A PLECAT. Pe un copil ca sta dupa maica-sa? E normal? Ca nu cred ca pe mine, ca eu ii tot faceam vant si-i ziceam sa se duca la bunici, aveam tot interesul ca vroiam sa profit sa-mi fac niste treburi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Am reusit sa vizionez cateva poze cu bazucul scumpic in noul loc de joaca!

Mergi la inceput

am vazut-o si pe Uca dragalasa.
Andora de unde ia luat colacul de WC? Vreau si eu! Chiar functioneaza?
Poza cu telefonul e mortala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ana_a
si o alta problema ar fi bagatul in guritza a tot ce gaseste...am scris si la "parintii intreaba..." ca nu mai stiu ce sa-i mai fac si cum sa-l dezvatz...parca cauta tot felul de nimicuri sa bage in guritza si culmea ca desi fac curat zilnic tot gaseste cate ceva...
Voi ce idei imi dati?Cum procedati in astfel de cazuri???

si eu incerc sa-l dezvat...nu am succes intotdeauna, dar macar in jumatate din cazuri.

cand vad ca a cules ceva cu intentia de a gusta, intind mana la el si-i spun pe un ton de lauda - "asa, bravo, i-ai adus lu' mami" - ca si cum eu il rugasem sa ridice respectivul gunoi, iar el ca un baietel cuminte doar facea ce i-am spus eu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Naty
Eu sunt suparata ca azi noapte mi-a cazut Dodolina din pat. Am adormit cu ea in pat si ta-su se uita la mult iubit si a uitat sa vina sa o mute la ea in pat. De obicei simt cand se misca acum nu stiu cum s-a intamplat, dar am auzit un buf (parca in creier l-am auzit) si niste tipete groaznice, saraca de ea cazuse in somn. Tremura toata mititica, s-a speriat rau. Si eu, care nu am mai dormit o ora ca s-o supraveghez.

of, imi pare rau de patanie.

si eu m-am ingrijorat azi noapte: m-am trezit cu Vlad langa mine, intre mine si marginea patului (din fericire acolo e tarcul in care doarme el - lipit de patul nostru), dar fara sa-mi aduc aminte cum a ajuns acolo, cine l-a ridicat...

Gabi mi-a spus dimineata ca a plans in somn si l-am luat langa mine, ca el vroia sa-l puna intre noi; dar eu nu prea vreau de obicei, ca sa nu-l invelim cu pilota si sa-i fie prea cald.
ei bine, acum dormeam cu spatele la el, ma puteam oricand rasuci sau sa-l acopar cu pilota!

daca sunt asa obosita, of...sambata seara noi dormitam amandoi si Vlad, in fund intre noi, se uita inca la TV...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Naty, Dodolinei mici.
Eu am inceput sa dorm cu Alexuta numai intre mine si patutul ei care sta lipit de al nostru ca altfel sigur as gasi-o pe jos la cat se foieste ea noaptea.

A inceput domnisoara mea sa sara din patutul ei dar cel putin in somn nu are instincte din astea de catarare.

Cat despre soacra, nici nu stiu ce sa zic. Parca nici nu-mi vine sa cred ca poate sa se intample asa ceva. Alexuta mea se intelege foarte bine cu socra-mea si cu mama mea deasemeni.

Lorena, multa sanatate micutului si va tinem pumnii sa nu fie nimic grav.

Andora, multa sanatate gogosicii si sa nu va tina mult mucisorii.

Mergi la inceput