The best of aug-sept-oct 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
Are rino-faringita, urechea dreapta usor sensibila. Pulmonar curat. Probabil febra de la rosu in gat. Mi-a dat amoxicilina, chin sa ii dau siropurile astea...ca si Nurofen si asta... Plus ca la nas nu ma lasa sa umblu deloc. A zis ca se poate sa mai faca febra in urmatoarele 24 de ore chiar cu tratament...cum va ziceam a avut un debut f rapid, si la ea si la mine, o viroza turbata.
Sper sa nu ma faca asa febra mare si cred eu ca e de bine faptul ca a mancat pana acum exact ca ieri si meniu si cantitati, adica a baut si suc, a mancat supa a bagat si 180 iaurt la bibe cum prestam noi de obicei. Asta pe langa laptele de dimineata. Acum doarme iar, a mai dormit si de pe la 11 cam o ora jumate, acum e liniste in dormitor... O las cum vrea ea, de regula nu o las sa adoarma la ora asta, dar si asa trebuie sa ii dau amoxi pe la 10 asa ca... Macar se odihneste, cred ca o ametesc si siropurile astea.
Va pup, as incerca sa ma culc si eu dar nu pot dormi ziua.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
ellen spune:
Aissa, multa sanatate micutei Ale si tie la fel. Va tinem pumnii sa va treaca repede raceala asta si micuta Ale sa nu mai faca febra.
Eu am inceput sa iau tratamentele pe care le ia si Alexuta si vad ca ma simt deja mai bine. Sper sa-mi treaca si mie in curand.
andora spune:
Mina 

bey ce kestie.... asta cu comfortul era debitata noaptea, nu? Superrrrr! Pai dac-o luam logic i-o fi frig cupilului... sau ii respira cerebelul mai bine si i se odihneste mai rapid => sculat devreme si des...dar cine sunt eu sa emit ipoteze d'astea ca n-am de unde sti cat de naspa te simti tuns 2 

Ana e super ferma (si sforaia rau fermierul?), si Stefanut parca e mai bucalat, pare asa mare.... cred ca i-ar placea si ucai una, are gaurici, maimutici, etaje, tot ce e necesar ocuparii intelectuale 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

andora spune:
Aissa acum am citit, uf sanatate, o sa-si faca repejor efectul amoxi sper, dar nasucul curge, nu? Poate dormi?
Spor la dat siropelele, ca eu m-am luptat cu ea 5 min sa-i scot cu pompita din nas si tot nu m-a lasat
Ellen sanatate si voua!!!!
Nu mai vine vara odata? 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

ana_a spune:
da mai andora...sforaie de nare capat! daca apasa pe pat, o data sforaie, si daca mai apasa o data...canta cocosul de trezire
da...e mortala ferma...face toti banii!
aissa, sanatate lui Ale si sa va treaca repede!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by andora
Salutarte!
Aissa offf sa dea Doamne-Doamne sa treaca rapid starea asta si tie si lui Ale!!! Sa stii ca asa m-am speriat si eu, Gogo nu facea febra decat max 38.3 la vaccinuri dar trecea cu antitermic. Cand a facut 1 an au fost 2 saptamani de cosmar, una cu febra si alta cu enterocolita, groaznic, eram disperata si nu-mi mergea nici netul. Atunci a stat pe antibiotic prima si ultima oara 3 zile, apoi am intrerupt ca asa am crezut eu, febra a revenit nasol si i-am mai dat cateva zile ... Dar e bine ca macar a papat Ale lapticul.... pup dulce si bafta la doctor!!!!Sa treaca asa cum a aparut!
Elyanne pai trebuia s-o lasi pe printzesa pupacioasa cu tati nitel si sa schiezi si tu! Unde ati stat noaptea? Cereale eu nu-i dau... desi vroiam dar dupa o incercare ratata am renuntat. Insa papa daca-i dau dulciuri, preferata e prajiturica cu branza, apoi checul, apoi biscuiti si alte prostii din care nu are voie
Anamari poofta buna la meniul de azi, dati-i dom'le fetei si altceva in afara de mucuri de tigarahehe ce m-a distrat cu vorbitul, stie ea ce stie, vorbeste doar cand e absolut necesar, pana atunci stocheaza.... dar si cand i-o da drumul..
Ana ptiu sa nu-l deochi pe Stefanutzu' somnorosu'! Eu sunt convinsa ca un rol major il are faptul ca stati la curte, ia mult mai mult aer decat cei de la bloc... cred![]()
Pufy of saracii de voi. Macar poate doarme azi mai mult. Cred ca l-a visat pe clownul acela si d'aia s-o sculat
Mina..... no comments, cand se mai baga si iubitelul de sotior cu pareri atotstiutoare chiar te oftici... Si noi ne alaturam voua cu incercarile de dormit singurica in patutul ei.. ca m-am saturat de picioare si spate+gat intepenit si treziri cu cate-o pocnitura in cap (azi cu tablita de desen) ca si asa m-a doare capu' cu maseloaicele
in aptut cu ei!
Gata.... bai ce va stresez cu mesajele astea lungi, de ce nu-mi dati in cap? Nu va jenati
dupa ce ca te bate noru-mea in cap cu tablita, vrei sa-ti mai dam si noi
? Lasa, scrie mult ca asa ne mai desfatam si noi, mamicile care nu mai apucam sa contribuim aici... si... n-o sa ne plictisesti niciodata, oricat ai incerca
!Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)ALEX cantaretul
aissa spune:
Doarme si acum, se mai infunda dar se rasuceste. Nu e calda, din cate imi dau eu seama. Mi-e insa mie asa de rau...am atipit putin si m-a trezit telefonul si m-a luat un frig, si-s infundata....de-mi vine s aimi bag pompa aia minune sa ma aspirez.
Naspa..mi-e asa de somn si asta mica va fi treaza pana tarziu daca a dormit atat. Macar sa fie ea bine ca eu nu crap.
Va multumesc tuturor si sanatate maxima la mamaici si bebici. Si sa vina primavara!
Cristina si
Ale (30.09.2004)
elyanne spune:
Aissa
sa treaca repede. Sanatate multa.
Naty
ai o soacra ...
Si acu' legat de Matei... vezi ca suntem si noi inscrise... si suntem concurenta serioasa... de-asta cred ca Elena isi mentine silueta...
Andora am mai lasat-o cu prietenele care nu stiu/vor sa schieze... si cu tati, dar ea nu si nu... cu mine vroia sa stea. Am reusit sa ma urc de vreo 3 ori pe schiuri, dar parca nu mi-a ajuns... pentru 2 ierni de pauza din cauza de burtica si apoi de bb mic... Am stat la o Hotel cota 1200 care a fost destul de departe de partie si tati trebuia sa faca ture cu noi... ca sa doarma bb. Data viitoare vrem sa stam la cabana Clabucet... culc copilu, fug repede pe partie, apoi iar in camera sa vad ce face bb, apoi iar pe partie
... cum am facut la mare...
Gata... la treaba cu mine... ca iar nu termin ce am de lucru.

mina spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Aissasa treaca repede. Sanatate multa.
Natyai o soacra ...
Si acu' legat de Matei... vezi ca suntem si noi inscrise... si suntem concurenta serioasa... de-asta cred ca Elena isi mentine silueta...
Andora am mai lasat-o cu prietenele care nu stiu/vor sa schieze... si cu tati, dar ea nu si nu... cu mine vroia sa stea. Am reusit sa ma urc de vreo 3 ori pe schiuri, dar parca nu mi-a ajuns... pentru 2 ierni de pauza din cauza de burtica si apoi de bb mic... Am stat la o Hotel cota 1200 care a fost destul de departe de partie si tati trebuia sa faca ture cu noi... ca sa doarma bb. Data viitoare vrem sa stam la cabana Clabucet... culc copilu, fug repede pe partie, apoi iar in camera sa vad ce face bb, apoi iar pe partie... cum am facut la mare...
Gata... la treaba cu mine... ca iar nu termin ce am de lucru.www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Corect! ceea ce nu esplica de ce isi pastreaza Matei silueta dar o lasam asa. Da bre, concurentza serioasa daca-mi aduc aminte inspre bratele cui a mers Matei prima oara singurel
. A lu soacra-sa, normal! Ca ma-sa era la block starturi, dom'le!Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Offf fetelor!Iarasi e raceala in grup?Ca vad ca parca se vorbesc piticii astia: cand se raceste unul se racesc si restul.....adica inca cativa....
Multa, multa sanatate va dorim la toti bolnaviorii si sa va faceti repede bine!
Noi, slava Domnului , am scapat deocamdata de raceala.....si sper sa nici nu se raceasca in curand goanga mea ca nu-i musai....
Ana e tare scump Stefan cum se joaca el cu ferma....auzi?Da' tot ziceai ca baga in gura tot ce prinde.....animalele,si restul pieselor mici nu le baga in gura?
Tare bine vad ca ii merge la puiul tau ca tare bucalat mai e la obrajori
!E un scump!
Raluca las-o-ncolo de soacra!Daca a dat in mintea lui Dodolina ta....apoi n-ai cu cine vorbi!Acusi o sa se apuce sa se certe cu pitica pe jucarii.....
!.....daca intre timp nu-i vine mintea la cap....
!
Azi a fost eveniment ca a dormit bazucu 3 ore!!!!(la amiaza) Cred ca a recuperat ce a pierdut azi-noapte....si dimineata....(buna gura ai avut Andreea
)!
Andreea cum te mai simti?Are efect Ketonalul?Pai dc scrie sa il iei cu papa tre sa te conformezi ca altfel vezi ce patesti....
! Mama ta cum se mai simte?Ati mai ajuns cu ea la dr?
Ramona ce bine ca n-a mancat Lori lac de unghii(cum oi fi inteles eu asta nu stiu....
). N-am priceput eu bine.....si nici nu-i de mirare in conditiile in care stau pe DC cu Alesio langa mine, calare pe scaunul lui si butonand la tastatura mea....car in curand cred ca va avea aceeasi soarta cu raposata tastatura a lui Andreea.
Mina zici ca noaptea intunericeste mintile?

Mada ce sa zica rudele de bb?Pai noua ne-au zis felicitari.....intre ele zica ce-or vrea ca nu-mi pasa!De bucurat s-au bucurat parintii si unii frati.....de restul....mi se rupe....
!
Ce mai stiti de Andreea(si Doru)?Ca n-a mai dat mezina nici un semn de viata pe aici.....s-a suparat pe noi?
Dar de restul fetelor care n-au mai intrat de mult??Timeea oare o fi nascut?Cali stiu ca e programata la cezariana pe 1 martie.....
Vad ca mai sunt fete doritoare de bb2 dar care n-au curaj....stiti ce va trebuie?Un pic de inconstienta ca dupa ce e bb in burtica aveti vreo 9 luni sa prindeti curaj.....
!
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

hehe ce m-a distrat cu vorbitul, stie ea ce stie, vorbeste doar cand e absolut necesar, pana atunci stocheaza.... dar si cand i-o da drumul..
) ca si asa m-a doare capu' cu maseloaicele