The best of aug-sept-oct 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cris imi pare tare rau de voi ca ati racit! si sa va treaca repede si fara alte complicatii!

Pupici!

Ioana(9+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata...pentru cine o fi buna...

Aissa,imi pare f rau ca ati racit, sper sa treaca repede. nu te mai gandi la ce s=a intamplat anul trecut,de data asta o sa treaca repede.

Eu sunt zombi din cauza de bebe nedormit. Abia a adormit pe la 11 sau 11 jumate, nu m-am uitat la ceas. Pe la trei ne trezim in urlete. Se incorda ca un arc in patut si maraia. Preluam vizigotu la noi in pat (eu il pun intre noi, desi nici asta nu mai e mare precautie pentru ca daca se trezeste inaintea noastra e perfect capabil sa se dea jos din pat sarind peste unu din noi). Se fataie el nitel, nu mai miorlaie. Ne dam cu parerea ca or fi dintii si ne pregatim fericiti sa adormim la loc. Neeeee, vizigotu ne lasa sa lipim nitel ochii si tragea un marait sau, dupa caz, un picior pe undeva de-ti trecea chefu de somn. Ii dau nitel ceai, 2=3 guri a luat si gata. Incepe muzica din partea lu tac-su: ce are, e bolnav,il doare ceva sau, mai rau, copilu lui are insomnii, o fi cefva pe fond nervos? ...parca nu=mi ajungea un barbaat enervant in pat, imi trebuiau doi dupa aia ajunge taticul din dotare la concluzia ca copilului i-e foame si noi il tinem sa rabde. Ma convinge si ma duc de fac biberonul. Evident ca nu a vrut sa bea laptele, ba se mai si juca cu mine,scotea suzeta, facea a-a-a (semn ca vrea apa sau lapte), pupa tetina biberonului si dupa aia gata. Punea suzeta la loc. La un moment dat avea chef de goange, ne arata diverse pe sus...ce sa mai povestesc, daca nu l-am aruncat de la balcon azi noapte probabil ca nu il mai arunc...Laptele nu l-a baut pana la urma, m-am trezit io dimineata strangand fericita biberonul in brate.

Asa ca azi, vorba Anei, m-am trezit decisa sa remediez situatia: tre sa ne invatam sa dormim singurei in patut ca nu se mai poate.

Insa, suprize suprize, la micul dejun de la ora 10, pe langa proverbiala paine cu unt si gem a acceptat laptele in paharul cu pai. Mai sa fie, progresam?

Ieri cu murdarirea a fo subtirel, a papat cam jumate din cat ar fi mancat bagat de mine si nu s-a murdarit prea tare. Andreea,la el nu merge asta cu daca i-e foame papa. Pai de ce sa pape cand se poate juca cu lingurita si castronu? Ce'ejti nebun?

Aveam mai multe sa va zic dar sper sa revin in timpul somnului de pranz, acuma urla unii prea obositi sa adoarma.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aissa multa sanatate piticei...

quote:
Originally posted by andora

Elyanne da' ceee si eu vreau la munteeeee! Ce frumos.. si ce cumintica pare Elenuta scumpa! Pare sau e? Mai mi-ai facut o pofta de partie.... si ce superb ningea in Brasov!!!!!!

Doar pare.... nu prea a stat cuminte... Mie tot mai imi e dor de partie... daca n-am apucat si eu sa schiez aproape deloc...

Mina ce gem dai la cupil? ca io n-am incercat cu gem... si nu stiu... Nu stiu daca o sa manance, pt. ca am bagat de seama ca nu ii place mai nimic dulce... Dar ar trebui incercat...

Eu nici cereale nu dau la cupil... si mai e si slabanoaga, dar nu vrea sa manance de nici un fel... niciodata n-a vrut sa manance... Voi ce fel de cereale dati?

Sa imi laud si eu un pic odoru' ... a inceput sa ne pupe, cand vrea ea si pe cine vrea ea... Se lipeste cu gura cascata de obrajii nostri... Initial n-am lasat-o, pt. ca facea de-astea cand vroia da ne muste ...

Revin mai incolo... s-a trezit tero ...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutarte!
Aissa offf sa dea Doamne-Doamne sa treaca rapid starea asta si tie si lui Ale!!! Sa stii ca asa m-am speriat si eu, Gogo nu facea febra decat max 38.3 la vaccinuri dar trecea cu antitermic. Cand a facut 1 an au fost 2 saptamani de cosmar, una cu febra si alta cu enterocolita, groaznic, eram disperata si nu-mi mergea nici netul. Atunci a stat pe antibiotic prima si ultima oara 3 zile, apoi am intrerupt ca asa am crezut eu, febra a revenit nasol si i-am mai dat cateva zile ... Dar e bine ca macar a papat Ale lapticul.... pup dulce si bafta la doctor!!!! Sa treaca asa cum a aparut!
Elyanne pai trebuia s-o lasi pe printzesa pupacioasa cu tati nitel si sa schiezi si tu! Unde ati stat noaptea? Cereale eu nu-i dau... desi vroiam dar dupa o incercare ratata am renuntat. Insa papa daca-i dau dulciuri, preferata e prajiturica cu branza, apoi checul, apoi biscuiti si alte prostii din care nu are voie
Anamari poofta buna la meniul de azi, dati-i dom'le fetei si altceva in afara de mucuri de tigara hehe ce m-a distrat cu vorbitul, stie ea ce stie, vorbeste doar cand e absolut necesar, pana atunci stocheaza.... dar si cand i-o da drumul..
Ana ptiu sa nu-l deochi pe Stefanutzu' somnorosu'! Eu sunt convinsa ca un rol major il are faptul ca stati la curte, ia mult mai mult aer decat cei de la bloc... cred
Pufy of saracii de voi. Macar poate doarme azi mai mult. Cred ca l-a visat pe clownul acela si d'aia s-o sculat
Mina..... no comments, cand se mai baga si iubitelul de sotior cu pareri atotstiutoare chiar te oftici... Si noi ne alaturam voua cu incercarile de dormit singurica in patutul ei.. ca m-am saturat de picioare si spate+gat intepenit si treziri cu cate-o pocnitura in cap (azi cu tablita de desen ) ca si asa m-a doare capu' cu maseloaicele in aptut cu ei!
Gata.... bai ce va stresez cu mesajele astea lungi, de ce nu-mi dati in cap? Nu va jenati

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am sunat dr de familie si o sa vina sa o vada acasa. Mi-a zis direct sa "vada cat e de extinsa viroza si sa alegem un antibiotic". Sper sa se priceapa, nu am apelat la el pentru "chestii serioase", si oricum...am "rezerva" cu dr de la spital, daca vad ca nu raspunde la ce tratament imi da asta ma duc la ea.placerea vietii mele, mersul la spital.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

aissa offfffff.... sanatate multa! Cred ca te-ai speriat rau, eu cand mi-a facut bebelina 40 am crezut ca mor . Sa speram ca nu-i ceva grav - de pilda la noi a facut episodul de febra, am dus-o la spital si a doua zi nu mai avea absolut nimic, fusese un rosu in gat care a trecut rapid.

mina nu pot decat sa-ti urez somn usor!

am vazut si eu pozici cu Alma cea nazdravana, cu vizigotul caruia ii sta bine de tot tuns (apropos, Mina, e promis? ca ne inscriem pe lista de incuscreli) si cu fotomodelul Elena in zapada!

cu socrela mea, fetelor zau ca s-a suparat, a zis cu gura ei si chiar a plecat!
pai eu ce sa mai zic, ca-s ma-sa si cand e la ai mei (adica zilnic in timpul saptamanii) nici nu ma baga in seama, numai "babu" aud, de saracul tata nici la baie nu se poate duce linistit. Ba acum a inceput sa-l strige si cand e acasa la noi si degeaba ii explic ca babu e "pa-pa"! Se trezeste si noaptea si il striga!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Of fetelor, scrisesem un mesaj luuuung de dimineata, dar nu va spun cine mi-a inchis fereastra... si n-am mai putut sa scriu iar si am inchis de tot.

Fiu-meu are laringita. Nu tu febra, nu tu plansete, doar o tuse usoara si hop suntem cu rosu in gat. De acolo se trage nemancatul si kk moale...

Azi-noapte n-am dormit nici eu, nici el... ma pandea sa nu plec de langa patut... si cum trebuie menajat gatul am dormit mai mult cu capul pe zabrelele patului...

Pupacim toti bolnaviori, ca stim ce inseamna si va scriem cu vesti.

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aissa cum mai sunteti? O sa treaca sigur daca-i da antibiotic, sunt sigura ca pana maine e ok Sa ne zici ce spune dr!
Naty wow chiar s-a suparat!!!!!! Cred ca e mai copil decat Dodo Si eu ce sa zic.. cand vine tata nu mai exista nimeni, nici parinti nici bunica nici jucarii - nimic
Uca doarme, am plimbat-o pe jos pe afara si cu masinuta la magazin si ne-a batut vantul rece pana ne-a frant... avantaj eu ca stau pe net

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Raluca, multumim de compliment, inca nu e promis, facem carnetel de bal, pai se poate? bine, v-am notat, numa ai grija ca la cat ma supara zilele astea s-ar putea sa o iau de buna si sa ti-l dau mai repede . Breee, dar ce soacra denaturata ai, ma scuzati ca sunt directa. Pai cum sa se supere?

Andreea, deci suntem colege de suferinta...dar stai, ca p-aia mai gogonata emisa de sot nu v-o spusei: e copilu agitat din pricina ca nu se simte confortabil cu tunsoarea Moama ce nevoie am simtit sa ii trag io lui o tunsoare cu veioza......Noaptea asta intunericeste mintile bag seama.....

Eliana, io ii dau gem asortat facut de bunica-sa . Nu ma intreba asortat cu ce ca te injur...cand ne vedem promit un borcanel pt meme. Si daca ei nu ii place va place voua sigur.

Mada, nu esti singura, nici eu nu ma simt inca in stare de bb2. Nu ca nu mi l-as dori si nu ca nu ma omoara doru de burtica atunci cand citesc ce zic fetele...In legatura cu cosmarurile, incearca sa iei Sedatif PC. E pe baza de plante, nu te face mai somnoros dar imbunatateste mult calitatea somnului.Pe mine m-a ajutat f mult intr=o situatie similara.

In ce priveste spart sticle si pahare...inca nu am avut placerea si sper nici sa nu am curand. Oricum tero este deja educat ca paharele si canile sunt ale lu mami si tati si nu pune mana pe ele. Tati are chiar curajul sa stea la tv pe jos prin sufragerie cu paharu de vin langa el si copilu misunand.

Va pup si va doresc o zi linistita in continuare

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mina am ras cu lacrimi...auzi...nu se simte confortabil cu tunsoarea...unde-i cercul ala rosu care se tavaleste de ras????

aissa, asteptam vesti de la tine!

Lorena, multa sanatate puiului!Vai eu una nici nu vreau sa-mi amintesc ce spaima am avut cu un episod de laringita la Stefan...

Na, ca am facut si eu public un album, tot cu ferma...ca noi tare mult timp ne petrecem la ferma...taran sa face sau fermier...haha, mai retusez pe ici pe colo dar in principiu iata linkul aici
adevarul gol golutz este ca mor de dragul lui cand ma uit ce frumos se joaca!

Ieri cand sa trezit la amiaza eu vrednica povesteam pe YM cu aissa tocmai cand spargea Ale paharul, Stefan graia la telefon...da pardon..nu el ci catzelul!Intru in camera auzind copilul cotcorozand de zor si ce vad...stea cu catelul in brate si acesta din urma avea la ureche celularul din dotarea juniorului si glasuiau amandoi...te miri ce afaceri puneau la cale vorba Minei

Va pupic si o dupamasa placuta in continuare!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput