The best of aug-sept-oct 2004 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
herra spune:
multa sanatate micilor si marilor "racituri" (eu asa spun cand sunt racita)!
va dorim lipsa febrei si nasucuri curate si desfundate!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are un an si patru luni 
Mada spune:
buna gagici,
aissa multa multa sanatatea piticutei, sa se faca bine repede si sa nu mai faca febra.
a mea ieri dimineata a facut si acum seara, dar nu e mai mult de 38, zic eu.
acum face baie si sor=mea ii taie bretonul hihi
pufy, hai ca esti simpatica tare
raluca nu stresa prea rau, soacra-mea la o faza din asta tot asa a avut o reactie de toata stima bleach, zice eu sa stii ca daca stai dupa mama=ta eu nu stau cu tine cand incepe ea serviciu
si eu zic: daaaa, pai nu va stresati rau ca exista bone si crese in cel mai rau caz
a inghit galusca cam greu, eu si acum cand imi aduc aminte mi se ridica parul pe ceafa de nervi
soacrele astea nu sunt sanatoase copii astia au un an!!! nu 10
cybip multam de reteta cu linte, ti-am raspuns aici
va pup, ma duc sa=i fac laptele
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
timea spune:
Salutarea!
Io am tras un ochi rapid pe aici...nu prea imi arde de stat la calc... nu ma simt chiar asa de bine:( Iza vine numai peste 2 week-enduri... asa ca mai am de tras...
Numai bine la toate:)
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
aissa spune:
Noapte fara febra dar infundata. Sper ca suntem pe drumul cel bun.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
lorena_andreianu spune:
O zi buna fetelor!
La noi s-a dormit, adica nu a mai tusit dar acum de dimineata e ragusit... Ana, ieri am crezut ca se sufoca...
cred si eu ca ramane marcata laringita asta.
O pupam si pe Ale, sa nu mai faca febra si sa-i treaca.
Aissa, sper ca ai dormit, ca eu asa si asa, am tot facut ture azi-noapte intre camera noastra si a lui, ca nu s-a mai trezit copilul...
Ana, vreau sa te intreb ce dimensiuni are covorul lui Stefanel cu circuit pt masini. Aici am gasit dar cam mic... si cam subtire...
Pupici la toate.
Mami
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
aissa spune:
Lorena, noi dormim in aceeasi camera si m-am tot trezit ca sa ii bag suzeta, asta ca sa fortez respiratia, asa greoaie cum era, pe nas. Altfel ar fi respirat pe gura si se irita mai rau gatul. Dar oricum, am dormit, si Ale doarme si acum, de la 11 de aseara.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
andora spune:
Salutare!
Timea hai ca mai e putin-putin si vine bebica!!!!! Suntem cu tine si facem galerie 

Ionella esti o scumnpa, saru'mana de incurajare
Sa stii ca nu mi-ar prinde rau niste rosii-n cap de la voi, ca tablita aia n-a avut darul de a-mi lua durerea 
Ana mama mia da' ce ferma smechera aveti, chiar sforaie si cucurigeste?
De unde-ati luat-o? Si chiar asa, nu papa figurinele mici?
Pufy ehhe imi pare bine c-am avut gura aurita, auzi, 3 ore, p;ai fii-mea a dormit 30 min dupa plimbarea obositoare prin frig si s-a culcat la 23.30 ! Andreea cred ca e ok, ultima oara cand am vb pe Mess zicea ca nu are timp de intrat pe DC mai deloc ![]()
Fac pauza ca maraie gogoasa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

ana_a spune:
Salut!
Cu buna dimineatza la toata lumea!
Lorena, noi am cumparat mocheta la metru, are 4m pe latime si tot a trebuit carpit un pic pe o latura camera fiind de 5mX5m, si nu-i foarte pufoasa sa zic asa, cica asa trebuie sa fie sa alunece masinile
dar am pus sub ea inca un strat de izolator ca sa nu fie rece si e ok.
Cat despre laringita...offf e crunta! Eu am dormit cu Stefan in brate 2 nopti sa-l tin cu capul ridicat si mai apoi i-am ridicat salteaua la cap sa-l ajute la respiratie, el nu avea deloc nasul infundat, doar laringele inflamat.Din ce am citit aerul rece ii face fff bine in crizele astea de respiratie asa ca eu l-am pus in fata geamului deschis si a fost foarte bine, sau se mai poate si in fata frigiderului sa traga un pic de aer rece.Cu acel prednison noua ne-a trecut in 3 zile si binenteles...injectii...Multa sanatate va doresc si sa scapati repede!!!!
aissa multa sanatate lui Ale si sa treceti si voi cu bine!!!Sper ca amoxicilina sa-si faca efectul!!Cum se mai simte?A mai facut febra?
Mai revin eu ceva mai incolo...cam gata pauza mea de cafea...
Pupici la toata lumea!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
andora spune:
Aissa bine c-ati dormit, mai dar tre' sa faci si tu ceva sa-ti treaca... ai grija cu temperatura
amandurora! Auzi, pai baga si la tine pompa aia, ce are? ![]()
Lorena sanatate
... Mada la fel sa va treaca febra 
Mai dar bine ziceti... parca e epidemie de grup aici.... sper sa se termine cu bine si sa nu mai aud de bolnaviori, sunt atat de mici..ufffff 

Elyanne pai asa sa faceti, dar aveti curaj s-o lasati singurica? Doar daca doarme regulat un anumit interval fara sa se scoale... ca a mea se trezeste din 15 in 15 minute sa ma vada cand doarme dupa masa (mai mult de 15 minute sigur
) Si mie mi-e un dor de munte... n-avem schiuri dar la vara nu mai ratam noi vreo sapt sus sus sus...
Mina pai nu-i corect cu mersul ca trebuia sa fie si Naty de fata, poate n-o mai alegea pe Eliana
glumesc, eu abia astept sa ne vedem prin vara ca deja sunt mai mari si au si ei gusturi si preferinte, sa radem nitel asa ca socroseniile ![]()
Pufy mama nu a vrut la dr, acum e bine... si ne-am redirectionat atentia asupra soacra-mii... aseara am vb cu prietena mea disperata ca si-a rupt bunica ei rotula in 2, a dus-o la spital si o opereaza dar aia vroiau sa-i faca anestezie generala ceeea ce pt ea ar fi cam epriculos ca e s cu inima si are si nitel diabet... poate te prind pe mess sa te intreb ceva de preturi...
Gata ca iar imi iau rosiile binemeritate. Gogo inca sta in pat
, era si cazul, ma bucur ca n-am racit ca lumea inca, mucisorii si tusea le mai rezolvam noi.... Pup de mii de ortiu bebicii micuti bolnaviori si sa scape de boli ca vine primavara 

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

elyanne spune:

Sanatate multa piticilor bolnaviori... sa va faceti bine cat mai repede 
Andora a mea cand doarme, pai doarme... 1-2-3 ore odata. Si luam tarcul dupa noi... nu o las decat in tarc... Si are un program cat de cat regulat... Macar atat... sa doarma, daca nu se omoara cu mancatu'.
Timea nu-mi vine sa cred ca mai ai un pic si nasti... Mai ai putin si te intalnesti cu bb2
Am reusit sa-mi conving pitica sa faca pipi la olita... sunt un om fericit... O iau si o pun pe olita si face... ii explic de ce e pusa acolo... apoi la final ii arat ce a facut si o pup... Sa sie copilu' ca e de bine ce a facut... I-am luat scutece chilotei de la libero, ca sunt singurele care au masura 8-11 kg... si imi e mult mai usor sa o pun pe olita.