After school sau guvernanta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Gradinita Edy-Amy are si after school, se ajunge f.usor mergand pe jos, pe str.Ghirlandei care incepe in spatele scolii generale 174, daca doresti ceva detalii, da-mi PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Fetelor, in sectorul 5 stiti vreun after school?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

O intrebare pentru cele care aveti copii la after-school.
Copilul se poate schimba de uniforma de scoala pentru a se face "comod"?
Mie asta mi s-ar parea cel mai neplacut. Sa fie nevoit sa stea 10 ore in costum de scoala cu pantofii in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sigur ca se poate schimba. Ba chiar este incurajat sa o faca.

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

dar scoli (de stat) care au sistem de after school (pt cls I-IV) cunoasteti ? stiu ca sunt, dar nu stiu exact care din ele si nici exact ce conditii au, ce activitati desfasoara etc.

ma gindesc ca eu, una, sunt destul de limitata ca optiuni pt ca iau in considerare criteriul distanta ; adica, as vrea un after school f aproape de scoala copiilor, pt ca ei sa nu mai piarda timpul cu transportul de colo-colo prin Bucuresti, chiar daca se-ntimpla cu masina celor de la centru ; in sectorul unde locuiesc si unde vor invata f probabil copiii (tot pe criteriul proximitatii de casa) - sect. 4 - exista un singur after school (cel putin atit am gasit eu pe internet) ; citeva (mai multe) in sect. 2 (unde lucrez), dar departe de locuinta si tot asa ...

cred ca mi-ar conveni mai mult daca in scoala ar exista un astfel de program, ca sa nu-i mai trambalez toata ziua, vara-iarna si sa-i obosesc pe drumuri

pt cele care aveti deja copiii la scoala si ati apelat si la un astfel de centru: pe ce criterii ati ales voi after school-ul ? sunteti multumite ? merita ? (nu ma refer la bani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Teo , o scoala de stat care are si after school in sectorul 4 este scoala Marin Sorescu , nr.193( in spatele sectiei 15 de politie , la Nitu Vasile ) .Din pacate , mai multe detalii nu stiu sa-ti spun , au avut o perioada contract pentru masa de pranz cu gradinita la care lucrez eu(langa scoala ) iar acum au contract cu o firma specializata . Cam atat , imi pare rau ca nu am mai multe informatii.

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lg. scoala 49, sect. 2, sunt mai multe after-school-uri lg. scoala.
Copiii ajung la after-school pe picioare, o plimbare de 5-10 minute le prinde bine

After-school-urile sunt particulare, scoala e de stat.
De fapt, in majoritatea cazurilor after-school-urile sunt si gradinite.
Daca copilul e foarte obosit intr-o zi, ii pot intinde si un pat ca sa se odihneasca la fel ca si cei de la gradi.

Si se schimba de uniforma, vineri seara ii duc schimburi ptr sapt urmatoare.

Teo, ma gandesc ca e cel mai bine sa fie mai multi copii din clasa la acelasi after-school. Au aceleasi teme, se cunosc deja de la ore.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Multumesc Jennifer, am gasit informatii pe net referitoare la aceasta gradinita.
Stiti cumva si scoli de stat care au program de after school in sectorul 6?...Deja m-am ingrozit cand am vazut tarifele de la cele particulare.. Am imp[resia ca scoala de langa gradinita 246 de lanha Lujerului ar avea asa ceva, dar nu am avut drum pe acolo sa ma interesez.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by cge

Lg. scoala 49, sect. 2, sunt mai multe after-school-uri lg. scoala.
Copiii ajung la after-school pe picioare, o plimbare de 5-10 minute le prinde bine

After-school-urile sunt particulare, scoala e de stat.
De fapt, in majoritatea cazurilor after-school-urile sunt si gradinite.
Daca copilul e foarte obosit intr-o zi, ii pot intinde si un pat ca sa se odihneasca la fel ca si cei de la gradi.

Si se schimba de uniforma, vineri seara ii duc schimburi ptr sapt urmatoare.

Teo, ma gandesc ca e cel mai bine sa fie mai multi copii din clasa la acelasi after-school. Au aceleasi teme, se cunosc deja de la ore.

- exista si scoli de stat cu after school (e una pe la Pieptanari, nu-i stiu nr.)

- care e scoala 49, unde e ?

- noi am cam vrea la Colgiul Catolic (e si f. aproape de casa)

deci inteleg ca tot distanta fata de scoala/casa e criteriul cel mai important, nu ? dar despre activitati ce parere aveti ? merita optionalele la after school ? adica, (in realitate) mai au timp si de altceva in afara de pregatirea temelor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamnelor,

noi suntem inca departe de after-school, dar m-am gandit ca poate va foloseste informatia despre un after-school pe care il stiu in Sectorul 1, zona Baneasa. Se numeste Scolar As, are site (cred ca www.scolaras.ro).

Nu stiu nimic despre calitatea serviciilor, nu pot sa fac recomandari, stiu doar ca exista si are sediul intr-o vila. M-am gandit ca poate ajute pe cineva.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput