After school sau guvernanta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Scoala 49 e cea de la Vatra Luminoasa.

In afara de teme, la after-school unde merge baietelul meu mai fac limbi straine. (cum am mai scris).
Noi suntem multumiti de cum se desfasoara acum lucrurile.
Nu pot sa fac comparatia cu varianta bona care sa il ia de scoala, sa il ajute la lectii, sa il duca la diverse optionale ptr ca nu am 'testat' deloc varianta asta.

El a facut la gradinita si balet si sah si pictura.
Acum si-ar dori sa mai mearga la balet, dar nu stiu ce jonglerii sa mai facem cu timpul ca sa ajunga si acolo.
Semestrul asta mai asteptam, poate in primavara vom ajunge la inot.

Eu nu cunosc decat after-school-uri din sectorul 2.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

quote:
Originally posted by miha

Fetelor, in sectorul 5 stiti vreun after school?

Miha, o mamica fericita

Cuibusorul Zanelor, undeva in spatele Postei Puisor...il gasesti si pe net, la www.cuibusorul zanelor.ro
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrei_maria spune:

Daca locuiti in Titan puteti incerca la A&M after-school
am-afterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Buna,

si baietelul meu va intra la scoala din toamna 2007. Nu stim inca catre ce scoala sa ne orientam, in sectorul 2, dar n-ar interesa una si cu after-school, daca nu la scoala, macar in apropiere sa fie.

Ce scoli cu after-school in sectorul 2 stiti?

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaroxana spune:

Vlad al meu are 7 ani,si am gasit dupa lungi cautari un loc civilizat in care sa-si faca temele dupa ce termina scoala, sa invete lb.engleza, sa manance o masa calda si sa faca sport(karate cu un prof.japonez) .La inceput am fost cu inima indoita de ideea unui after-school dar am cunoscut dinainte pe una din invatatoare care lucreaza acolo,si la recomandarea ei am incercat si bine am facut ! A...uitasem,acest after, aste doar after-school si nu e organizat intr-o gradinita! Daka vreti sunati la 0723 936 550,zona calarasi,str delea veche nr.35.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

quote:
Originally posted by miruta

Teo , o scoala de stat care are si after school in sectorul 4 este scoala Marin Sorescu , nr.193( in spatele sectiei 15 de politie , la Nitu Vasile ) .Din pacate , mai multe detalii nu stiu sa-ti spun , au avut o perioada contract pentru masa de pranz cu gradinita la care lucrez eu(langa scoala ) iar acum au contract cu o firma specializata . Cam atat , imi pare rau ca nu am mai multe informatii.

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimalexia spune:

Buna!
Am citit ce ati postat voi aici... si eu sunt interesata de informatii despre scoli. Baiatul meu cel mare va merge in toamna la scoala.
CGE: Daca mai intri si citesti: Te rog sa imi spui si mie la care After School il ai pe copil... langa sc gen 49...?? pt. ca acolo vreau si eu sa il inscriu...
Daca cineva mai poate da relatii despre sc 49 si afterschol-urile din zona ... as fi recunoscatoare...
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dimalexia, am intrat si am citit.

In final, am schimbat 3 after-school-uri anul trecut, cel mai ok a fost la Inna http://www.innaafterschool.ro (ii luau cu masina de la scoala 49).

Acum suntem peste mari si tari, am scapat de stresul cu after-school-ul.

Bafta multa,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

De maine si Dani va merge la un after-school. Am tot stat si cugetat, pretul e destul de mare, dar zic eu ca merita mai mult varianta asta decat cea cu bona. De fapt, si cu bona tot cam pe acolo ar fi fost ca pret. Dar la after va avea copii sa se joace, se va invata cu un program, va avea diverse activitati, va invata mai multe lucruri decat stand cu bona. Plus ca va avea unde sa stea si pe timpul vacantelor, cand eu nu-mi voi putea lua concediu!
Sper ca va fi bine... am niste emotii!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput