Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 5

mysweetest spune:
mysweetest spune:
 Da Ioana ma suna...am plecat o data la Metro si i-am zis ..
"vezi ce peste 30 min ar trebui sa pape ..ai laptic acolo facut"...iar el ma suna peste o ora spunandu-mi ca nu stie ce sa ii mai faca ca urla..si cand l-am intrebat daca l-a hranit ....zice "nu m-am gandit ca ii e foame" .
Mary ia mai incearca o data la "uite ce mari suntem"
Marlena  &  mysweetest  Alexandru  *3 septembrie 2005*
Alexandru  *3 septembrie 2005* 
uite atat de mari suntem

kid2003 spune:
kid2003 spune:
 Jadi, nu, nu l-am cumparat azi ca nu am iesit deloc din casa. Ma gandeam sa ma duc maine dar daca nu mai e nevoie, nu ma mai duc. Cred ca il gasesti si pe la alte TCM-uri.
Noi facem vaccinul diseara, am emotii mari!
Nadina, din luna a 6-a, ai facut bine, dupa 5 luni poti sa schimbi cu Nan2, dar chiar daca amani trecerea pana la 6 luni nu cred ca e o problema.
Incepem cu cerealele si noi, saptamana viitoare. Chiar vroiam sa iti spun Jadi ca am vazut Tapioca ta si scrie pe ea etapa 2. Vezi ca tre' sa incepi cu etapa 1, la Nestle, asta merge din luna a 6a (adica dupa 5 luni, cum zice si Nadina). Etapa 2 e pentru dupa luna a 6. In fine, nu cred ca e o mare problema, am vazut ca nu au gluten si nici zahar, si daca Vladut s-a comportat bine dupa ele, e ok, nu?
Miflore, multumesc, caut si eu "mamaliga" din aia. Ca fulgii astia simpli de orez de la Milupa nu imi inspira multa incredere, nu au nici un gust, i-am gustat 

pitu spune:
pitu spune:
 Fata mea nu vrea sa inghita 600 ml lapte pe zi sub nici o forma. Azi la masa de la 2, dupa 50 ml nu a mai vrut, drept urmare am bagat cereale si dupa 80 ml tot se mai intindea sa-i dau (cu lingurita). 
Eu cred ca nu-i place laptele de nici un fel,dar nici cereale nu vreau sa-i dau prea multe, abia astept sa diversific, am o presimtire ca va manca orice, mai putin lapte. 
Poate se face din paianjen o 
crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea

mary ilie spune:
mary ilie spune:
 Marlena, super faza
tot nu merge, imi apar niste litere si cifre pe toata pagina
fug, ca s-a trezit Andrei
Mary si  Andrei(29.09.2005)
 Andrei(29.09.2005)
poze

locca spune:
locca spune:
 Maddy, si eu i-am facut vaccin la medicover. Nu am comandat inainte, dar cred ca poti sa le zici cand faci programarea. A costat 160 roni vaccinul si inca vreo 70 consultatia (noi nu avem abonament). Ioana zicea ca la farmacia de la care l-a luat ea a fost mai scump.
Ioana, imi si imaginez cum te opresti pe partie si zici ca trebuie sa mulgi 
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei  (13 sep. 2005)

codruta_grg spune:
codruta_grg spune:
 Azi i-am bagat termometrul, dupa a 3-a zi de nefacut kk. A iesit mai tare decat deobicei............si miroase......Unde e kakitzul ei de altadata???!!!!!
Oare de acum imi va face greu kk fiind mai tare?
De biscuitii (fara gluten) mei nu stie nimeni nimik?
Codruta &  Petra Alexandra  (9 august 2005)
 Petra Alexandra  (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

b_irina_c spune:
b_irina_c spune:
 Eu cred ca si taticii ar trebui sa se inatlneasca asa cum am facut noi asta vara  . Al meu ma suna, eu ma panichez, dar el imi zice ca vrea sa mi-l dea pe bb la telefon ca asa bine povestesc amandoi si sa particip si eu la conversatie.
. Al meu ma suna, eu ma panichez, dar el imi zice ca vrea sa mi-l dea pe bb la telefon ca asa bine povestesc amandoi si sa particip si eu la conversatie. 
Codruta si Vlad face tare de cand cu diversificarea asta, dar s-a obisnuit. Mai nou face dis de dimineata ca il gasesc cu placinta proaspat facuta  cand se trezeste.
 cand se trezeste.
Mary, la mine merge link-ul Marlenei
Irina si  Vladut (26.08.2005)
 Vladut (26.08.2005)
Poze

mysweetest spune:
mysweetest spune:
 Mary de fapt e varsta lui Alexandru acolo ..linkul e asta si o actualizeaza ei zilnic ca sa nu uit  ..asta e linkul http://b1.lilypie.com/3Mt1p2.png .
..asta e linkul http://b1.lilypie.com/3Mt1p2.png .
Marlena  &  mysweetest  Alexandru  *3 septembrie 2005*
Alexandru  *3 septembrie 2005* 
uite atat de mari suntem

Tonnia spune:
Tonnia spune:
 Ioana, felicitari pt primul suculet!
Vera, eu n-am folosit amidon, cred ca Antoanela era. Am folosit Mustela, pt baie au un ulei care se dizolva in apa, dupa care copilul nu se clateste. Asta in perioada de criza, apoi inlocuiesti uleiul cu gel sau cu o crema curatatoare, asa se numeste, de fapt arata tot ca un gel de dus. Dupa baie au o crema hidratanta foarte buna.Sunt grozave, cam scumpe.

LiaMia spune:
LiaMia spune:
 salutare,
mai reusesc si eu din cand in cand sa scriu cate un mesaj... pleaca omul de la calculator si voi imediat si umpleti capitol dupa capitol... vrednicute!!!
ca tot vorbiti de cereale: eu ii dau acum humana- piesica+maracuja+lapte. am cumparat azi si nestle, fara lapte, dar e etapa 2 si nu-i pot da decat dupa 6 luni, asa cum bine remarca kid2003. 
codruta, daca afli ceva de biscuiti te rog sa-mi dai si mie pe pm, sa nu care cumva sa pierd pretioasa informatie, ca io ma straduiesc sa citesc tot, dar... pt.mine, nu reusesc...
 pt.mine, nu reusesc...
programul de azi? super incarcat: ca in majoritatea datilor, sungura cu florin. sculat, schimbat de cate ori posibil - in ultimele zile imi face kk de mai multe ori pe zi, sanatos, adica fara tentinta lui spre constipatie  -, apoi hranit la pranz: carnita piept pui amestecata cu piure de zarzavat (cam stramba din nas la carne...) si apoi inca 180 ml supa pasata cu bibe, iesit afara la plimbare si niscai cumparaturi urgente, revenit acasa si facut baita, iar acum bebeaca doarme dus...
-, apoi hranit la pranz: carnita piept pui amestecata cu piure de zarzavat (cam stramba din nas la carne...) si apoi inca 180 ml supa pasata cu bibe, iesit afara la plimbare si niscai cumparaturi urgente, revenit acasa si facut baita, iar acum bebeaca doarme dus...
sa va zic: am luat un suport de rufe care se prinde in pereti de-a dreapta si de-a stanga si, dupa ce se usuca rufele, se poate replia  sfoara respectiva in dispozitivul principal. poate fi montat atat la baie cat si la bucatarie pt. cazurile de urgenta si nu este deloc inestetic. mai tre sa gasesc acu pe cineva sa-mi de-a gauri in perete sa-l pot monta...
s-a trezit florin!! fug
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)