Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
mary ilie spune:
Bravo, Miruna! si sa o tii tot asa!
Ioana, pai sa-l vezi pe fi-miu cum mananca.......azi dupa piure a trebuit sa-l schimb si sa-l spal ca era peste tot numai piure .....ar fi trebuit sa-l leg de maini. aaa, si am uitat sa va zic, da ma si scuipa cu mancarea, chiar e de filmat da eu nu am mai avut maini sa tin si camera......
Irina, Vladut tot
???
Roxi, felicitari pentru emigrare
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Laura, bravo tie ca ai iesit fara bebe! si felicitari lui tati, ce curajos ca a ramas singur cu Mario....eu pe Florin nu am reusit sa-l las singur cu bebe, prefera sa-l luam cu noi, sau o chemam pe mama!
mai pune si tu poze noi!!!!!!
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
Mary nu mai e asa
dar inca nu schimb semnatura ca sa nu si-o ia in cap
. Si la noi sta tati singur cu bb sa pot umbla si eu linistita la cumparaturi
.
Si pe mine m-a scuipat, dar din cauza ca a stranutat cu gura plina, in rest mananca destul de curat.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
mysweetest spune:
Am fost si noi pe afara si mi-au inghetat picioarele..am stat 3 ore si bb a dormit 2 ore si jumatate si cred ca mai dormea daca nu urcam sus, dar inghetasem de nu mai stiam ce e cu mine.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Alinam stiu cum e cand nu mai ai laptic de ajuns si incerci cu bibe..Alex era mai mic si tot am avut probleme.incearca si cu lingurita.
Moki si Alina sa vedeti cum miroase kk dupa ce treceti la diversificare
...
Eu nu ii mai dau cereale lui bb fiindca are destule kg...ii dau supita si piureuri.
Miercuri noapte a papat la ora 20.30 80 ml laptic si apoi la 23 a baut 160 ml ceai si s-a trezit tocmai la 6 dimineata iar aseara a papat 180 ml laptic la ora 22 si s-a trezit la ora 1.30 sa pape iar ..se pare ca ceaiul e mai consistent
.
Si eu il las in weekend (in special sambata) pe sotul meu cu bb si bineinteles ca ma suna de zeci de ori..maine plec iar de una singura..abia astept
.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
alinam spune:
Marlena ai baiat mare, are 5 luni, ce trece timpul :)
In legatura cu laptele e nasol, vad ca mi-am mai revenit da parca tot as vrea sa il invat cum e treaba cu biberonul, am sa perseverez cu cate putin laptic sa invete si el sa traga din bibe.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
mary ilie spune:
Marlena, la mine nu merge "uite atat de mari..."
mai dar ce soti descurcareti aveti
al meu prefera sa se duca el singur la cumparaturi![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
pitu spune:
Buna, dragi mamici harnicute!
Sarbatoritii sa traiasca, sa se faca mari, frumosi si cumintei!
Aseara am procedat la masajul cu ulei de masline,
dupa, uns din nou pe ici pe colo, prin locurile esentiale si
.Azi dimineata
avea pielea foarte bine hidratata, iar pe fata, mai nimic. O tin tot asa, daca merge inseamna ca i-a gasit baba leacul.
crista mama de clara (10.09.2005)
Clara mea
Ioana75 spune:
Marlena, ma gindeam ca doar sotul meu ma suna des cind ramine singur cu bb
.
mary, imi imaginez o camera plina cu piure ...
.
diana_n, poate esti prima mamica de la noi care ramine
din nou
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
maddy77 spune:
Buna fetele,
Copilul s-a trezit pe la 5 dimineata, cum s-a obisnuit de altfel,dar a papat si surpriza...a adormit la loc,a dormit pana la 8.Pe la 12 am scos-o afara,am stat 2 ore si de atunci doarme,a si mancat dormind,recupereaza cele 3 zile in care a dormit doar o ora toata ziua si s-a trezit si de la 5.
Asa ca eu am profitat si in loc sa dorm,am facut de mancare..ciulama de ciuperci,dar tot m-as baga in frigiderul Ioanei
.
Azi trebuia sa incepem trecera la lapte normal,dar de dimineata copilul a facum un kk fff apos de si-a murdarit si pijamaua si patul,asa ca o mai aman..nu stiu,e posibil sa fie de la apa,ca aseara i-am schimbat-o.
Ioana,parca tu ai facut vaccinul de 4 luni la Medicover,zi-mi si mie cat costa si daca l-ai comandat din timp?Felicitari pentru suculet!!!