Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 3
alinam spune:
Neata la pranz!
La multi ani sarbatoritilor de azi Maria Alexandra, Alexandru, Andrada, Ioana Catalina, Peter si Petru!
Irina sa iti zic de mingiuta: se vede ca e forte colorata, daca o hatani canta, se aprind niste beculete si iese din ea "un virme", e haioasa fok, lui Vladut i-a plakut din prima, da cu manuta in viermele ala pana nu mai iese :), e cumparata de la sensiblu (470mii), am vazut si pe diferite situri da e mai scumpa :).
aseara de la stres si oboseala a ramas fulga fara lapte, i-am fakut copilului repede lapte praf (in ritm de bocete) si nu a vrut sa pape ca nu stie sa pape cu biberonul, ii storcea tasu tetina in gura, cred ca ar trebui sa mai incerc, e nasol ca plodul meu nu stie decat tzitzi
:( cred ca am gresit ca nu i-am dat macar ceai sa se invete cu bibe, of si am colectie de biberoane.
Ioana mishto ca nu mai ai frigider sexy da mai ciuda imi e pe tine ca pleci la munte :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
godzila spune:
Ioana ce inseamna modestia intre atatea calitati?
Tonnia cum e treba cu amidonul? Ala din comert pt prajituri? Ca si a mea are pilea uscata. probabil ca ar trebui sa-i fac baita mai rar dar atat de tare ii place...si mai face parte si din ritual...
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
alinam spune:
moki si kk lui Vlad miroase altfel, adika mai tare, da nu m-am gandit ca ar fi de la vaccin, noi am fakut vaccinul luni , e posibil sa ai dreptate.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nicole74 spune:
Merci Jadi. Voi vedea ca n-am nici un chef de invatat, dar de proiecte m-am apucat. Mai scriu un rand, mai ma duc la fata si uite asa.
Azi noapte Ioana a fost fonfaita, respira cu suierat si am citit eu ca trebuie sa chemi doctorul daca suiera. M-am stresat toata noaptea. Dimineata i-am scos mucii (care nu erau decat unul mic), i-am pus picaturi si i-am dat si nurofen. Vad ca acum e OK. Febra nu are. Am sunat medica si cica incearca sa vina diseara, dar sa nu ma nelinistesc ca la bebei li se mai infunda si lor nasucul. A mai patit cineva, sa se infunde nasul fara sa fie racit? Cred ca suiera din cauza mucului. Oricum azi nu o scot din casa.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
RoxyP spune:
Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor de astazi! Sa creasca mari si frumosi!
Imi pare atat de rau ca nu pot intra pe forum mai des. Totul depinde de calculatorul asta cu toane (de fapt monitorul). Am probleme cu imaginea. Sper ca, cu prima ocazie sa ne cumparam un monitor nou.
Fetelor, as dorim si eu sa incep diversificarea si nu stiu daca sa incep cu fructe sau cu legume?
Este prea repede daca incep la 5 luni fara 10 zile? Pana acum i-am dat doar cereale de la Hero's de porumb si orez.
Nu stiu daca v-am spus, dar am primit certificatele de selectie pentru Quebec. Se pare ca am fost acceptati de canadieni. Acum trebuie sa-i fac pasaport lui David ca sa continuam dosarul de emigrare. Stie cineva daca pot sa-i fac pasaport individual sau sa-l trec la mine in pasaport?
Sper sa mai tina imaginea la calculator...
Pupici
Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos
Simo74 spune:
RoxyP - felicitari pentru emigrarea in Cananda.David este nascut in aceeasi zi cu Luca al meu. Eu nu am inceput inca diversificarea. Mai astept pana la 6 luni, daca ma mai tine tzitzi
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
Ioana75 spune:
M-am intors de la unghii, acusica ma duc la coafat. Multumesc de urari, dar nu cred ca o sa ma distrez, de somn nu de altceva. Eu trebuie sa adorm pina in ora 11, mai spre 10 asa daca se poate.
irina, si eu acum am fost in Gima si i-am luat fetii Nestle orez albastru, vreau sa-i dau azi.
Ruxandra, nu cred ca las lapte, cel mult o sa ma mulg in dimineata aia. O sa-i dea lapte praf, dar eu trebuie sa iau pompa cu mine, ca sa nu explodez.
Roxi, felicitari si emigrare usoara! Stiu ca poti sa-i faci pasaport lui bb separat. m-am interesat eu pt Miruna la sectia 12 aici.
Am inceput diversificarea (5 luni si 9 zile). M-a convins maica-mea, ca cica nu mai are falci copilu'. Asa ca i-a stors ea un pic de morcov cu tifonul, si tot ea i-a dat, eu am filmat momentul, sa nu se piarda. A fost foarte cuminte fata, a mincat civilizat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
diana_n spune:
Buna fetelor,
Multumim frumos pentru urari, Petrut mi-a facut cadou de ziua lui prima noapte cu 10 ore dormite (pana acum erau 7-8 ore) si doar 2 scancete de cerut suzeta, care s-au rezolvat in cateva secunde.
E tare placut cand cineva ne zice "la multi ani", ca suntem singuri si departe de ambele familioane. Ce rasfatat ar fi in tara...
Eu ii dau doar san, CM mi-a venit acum 1 luna si a tinut ca de obicei. Aveti cumva idee daca la alaptat exclusiv se raresc CM sau nu? Ca daca nu, atunci mi-a intarziat si am incurcat-o
Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut
b_irina_c spune:
Ioana sa-i fie de bine Mirunei.
Roxy multe dintre noi am inceput cu morcov.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
lavi02 spune:
Am rezolvat-o cu canalul lacrimal infundat, daca intereseaza pe cineva, am povestit aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68035&whichpage=10
Sanatate la puiuti!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)