Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va multumim de urari! Prima observatie pe care pot sa o fac dupa sucul de morcovi e ca fata a ris exagerat de mult. Sau poate s-o fi bucurind ca o vede pe maica-mea.

maddy, eu am luat vaccinul de la sensi blu-ul din incinta medicover-ului, a fost 190 lei. Il gaseam mai ieftin la alte farmacii, dar paranoicul de sotz nu a vrut sa caram vaccinul de mai departe, sa nu pateasca ceva. De facut vaccinul, a costat parca 7 lei, in plus peste consultatie care e 59 lei. Eu nu stiam ca pot cumpara de la medicover. Drept sa-ti spun, nici acum pentru 6 luni nu m-am lasat in baza medicover-ului, ci sta in frigider de o saptamina. La sensi blu-ul de la medicover au zis ca nu mai aduc hexa, ca nu il au in depozit, asa ca am cumparat de la Dona.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Asa fara nici o legatura cunimik sa va arat ce apus fain a fost ieri.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor ce va ma distram de voi cand spuneati ca bb-ii vostrii se rostogolesc de pe spate pe burta si apoi inapoi trebuia sa va duceti la ei sa-i ajutati. Cat imi doream sa imi ajunga si mie la varsta asta. Azi s-a rostogolit de nenumarate ori si am cam fost du-te vino la patut. O singura data a reusit sa se intoarca inapoi. Aveti idee cand o sa reuseasca de fiecare data????????

Roxana f. bine ca pleci. Sa ne scrii cum e. Bafta multa.

Azi piticu a stat cu sotul vre-o doua ore. Ma suna Paul din sfert in sfert de ora sa-mi spuna ce face pitica.

Vestea e ca s-ar putea sa lucrez juma de norma la fundatie. Sa stau acasa si sa introduc niste date in PC. Ar fi bine cred. Jadi tu parca mai lucrezi acasa nu? Cum e? Reusesti? Te mai ajuta cineva?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

quote:
Originally posted by Tonnia

Ioana, felicitari pt primul suculet!

Vera, eu n-am folosit amidon, cred ca Antoanela era. Am folosit Mustela, pt baie au un ulei care se dizolva in apa, dupa care copilul nu se clateste. Asta in perioada de criza, apoi inlocuiesti uleiul cu gel sau cu o crema curatatoare, asa se numeste, de fapt arata tot ca un gel de dus. Dupa baie au o crema hidratanta foarte buna.Sunt grozave, cam scumpe.

Antonia

Sorry, am incurcat borcanele. Da ia zi, tu clatesti copilul dupa baie?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor, copilul meu e la teve ca nu vrea sa doarma cele 5 minute care il fac linistit pana seara.

Irina frumos apus, cam roshiatic spre amenintator... asa a fost si la revolutie, hehe maica, ce a mai trecut de atunci!

Vera eu lucrez de 2 zile acasa si nu reusesc mai devreme de 1 si mai tarziu de 6, oricum cunt circa 5 ore in care nu prea am treaba cu copilul, sta bona cu el desi suntem in aceasi camera mai putin cand pleaca ei la plimbare!

Eu nu stiu ce sa zic de bb ca face cam de 2 ori pe zi kk. Ar trebui sa nu ma ingrijorez daca face cate putin si bine? Ca inainte faceam mai mult si atunci o data pe zi!

Ma duc sa il schimb de pampers sa nu ii stea fundicul murdar

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani sarbatoritilor care azi isi fac lunita Alexandra,Alexandru,Andrada,Catalina,Peter si Petru

Fetelor puiuti vostri cit dorm pe zi????? ca al meu doarme cite o jumatate de ora de doua ori pe zi ,parca zici ca este ceas cu cuc care suna ,taicameu deja ia gasit un surnume Juma de ora

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

dana.
Vera, parca vorbesti de sotul meu: cind se joaca cu bb, ma cheama din 5 in 5 minute sa-mi arate: cum ride, cum isi misca mina, ce face, etc, de parca eu n-as sta toata ziua cu fata si nu stiu tot ce face.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Daca ati vedea cum rade fimiu la Esca! O vede ca zambeste cand prezinta stirile si o fi crezand ca rade la el, hehe.

Kid stiu ca cerealele mele sunt pentru etapa 2 dar vad ca nu are probleme cu ele, deocamdata!

Codruta biscuiti fara gluten cred ca au cei de la Hero dar mai mult ca sigur au zahar.

Kid ai dreptate, o sa ma invart pe la TCM-ul de pe aici sa vad cand o sa aduca. Deocamdata situatia nu e chiar presanta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, frumos apusul si fotograful a stiut sa surprinda momentul.
nanadana si noi avem zile in care dormim atata. Cu cat doarme mai mult am observat ca e mai maraita.
Godzila, Petra acum nu mai reuseste sa se intoarca de pe burta pe spate. Chiar la inceput a reusit. Nu stiu, poate e fundul greu?! In schimb de pe sate se intoarce intr-o fractiune de secunda pe burtik si numai spre partea dreapta.
Ioana, ai dat o gramada de bani pe dealde doctorilor.

Azi m-au sunt de la pensii cica nu au certificatul de nastere a lui Petra (in rest le au pe toate) . Il aveau de anul trecut.......da ma rog...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, am citit ceva la fetele din iulie-august. Zicea anis ca ar fi de la ulker (fara gluten si fara zahar). Ma duc maine sa caut. Ca dupa branzica, urmeaza biscuitele.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput