Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

FETELOR,

Amonar ,Florypop ,Inaioana, Adriana, Vivighe
SCUZEEE - sunteti niste dragute. Nu la voi m-am referit. Am omis sa specific ca au fost cateva gravidute (nu dau nume) care m-au acuzat ca am ascuns filmul, si ma amenintau cu bataia daca nu le dau.

doroti_5 - vad ca tot insisti cu sit-ul ala dar uiti sa-mi recomanzi si posibilitatea de a upload-a 250MB pe un site. De facut niste arhine cu RAR-ul ma descurc si eu dar imi tr. un soft (daca exista asa ceva - eu nu am auzit inca) la care pot da Resume la upload. Nu stiu cum merge la voi net-ul dar aici sunt probleme cu download - upload si de fisiere de 1-2 mega direct din browser. De asta s-a inventat FTP, oDC si alte download-ere gen FlashGet, GetRight, dar pentru upload???????????/ Poti sa ma ajuti. Eu pun cu cea mai mare placere daca am cum.

Ildy 20+ cu bebitzaki in burtica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Adriana pielea ta fiind foarte uscata se descoameaza mai usor si mai repede(mai ales in zonele unde se freaca de ceva) si de la scuamele alea care se desprind te mananca.Incearca ceva exfoliant la dush ca sa le indepartezi(da vezi sa nu abuzezi de exfoliantul asta zi de zi,o data pe sapt e destul.Si in rest nu te freca cu bureti foarte asprii sau cu sapunuri d-astea "agresive" care usuca.O baie d-asta cu frecush pe sapt io zic ca e destul) ,da apoi musai sa te dai cu ceva super hidratant si super gras ca sa se refaca stratul de piele(o crema regeneranta cu viamine ,ceva de genul asta).Si pielea mea e mai uscata ca de obicei,dar eu o aveam foarte grasa inainte si acum parca e numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ildygo eu ma recunosc in cuvintele tale,dar sa sti ca a fost o gluma draga mea.Cum as putea sa o fata tare draguta care face tot ce e posibil sa vedem filmul.Te rog sa nu mai fi suparata si uite,ca sa treaca,sa sti ca masingura pana zici ca ti-a trecut,da?Inca o data multi pupi de la mine si multe.
Adrianasi eu am probleme cu pielea,dar numai pe maini,da recunosc ca nu ma hidratez cum ar trebui.

Dana23+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mie au inceput sa-mi apara vergeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vivighe, suna cam rau ce-mi spui tu, daca ar fi sa mai dau si cu un burete pe piele, as ramane cu o rana vie de toata frumusetea..
Nu e de la pielea exfoliata, nu ramane acolo pilea moarta, e altceva banuiesc, mai complex.. Iar cu cremele grase nu ma impac deloc, pentru ca imi irita pielea si nu suport deloc cremele astea parfumate.. inca n-am gasit una sa fie pe placul ..pielii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

salutare fetele!

ieri nu am mai apucat sa scriu nimic...am avut multa treaba la serviciu si nu am avut nici un minutel sa scriu...
azum insa sunt tare nefericita...si azi am venit numai ca sa stau pe internet si sa aflu cat mai multe informatii despre problema mea...
ieri o colega a fost cu fiica ei de vreo 10 anisori si a tinut-o toata ziua cu noi...copilul, destul de cuminte, a stat la un birou langa mine si si-a facut de lucru, fara sa deranjeze prea tare...
azi m-a sunat mamica ei de acasa sa-mi spuna ca a facut oreion!!!!!!!!!!
m-a terminat...am avut o depresie...sunt terminata si nu as fi venit la serviciu daca aveam internet acasa...
1. nu am avut oreion...
2. mi-am sunat doctorita sa vad ce pot face si
...nu pot face nimic...este o perioada de 2 saptamani de incubatie in care nu am ce sa fac...si trebuie sa asteptam sa vedem...
partea buna e ca sunt in 21 saptamani si conform spuselor ei copilul nu e afectat de aceast eventual oreion...
partea proasta...(ea a zis ca spera sa nu fac aceasta boala...)e ca o sa fiu tinuta sub observatie pt ca febra e foarte greu de tinut in frau si ca asta il poate afecta rau pe bebe...

sunt ravasita...imi vine sa plang in continuu...si va dati seama ca 2 sapt nu o sa stiu nimic...

si eram asa incantata dupa seara trecuta cand fetita a miscat mult timp in cat si eu si sotul meu ne-am bucurat din plin de loviturile ei...ea a fost mai cumintica pana acum...eu am mai simtit-o dar el nu prea...aseara insa a fost de vis...pe la 12 noaptea cand ne-am bagat in pat nu mai statea locului...si nu stiu cum se misca pt ca se simtea in toata burta ... el tinea mana pe dreapta eu pe stanga sise misca foarte tare...asta dupa ce sa- rasucit sim-a lovit in stanga de....m-a cam durut..dar nu mai conta eram asa de bucurosi...

si azi de dimineata...BUM! a venit telefonul care ne-a dat viata peste cap...

sa aveti mare grija de voi...va pup!

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

adriana da-te cu ulei de masline! CRISTINA acum 2 saptamani am facut bronsita! Am stat lata in pat o saptamana cu febra si cand n-am mai putut s-o controlez (in sensul ca ürca kiar daca luam paracetamol) am plekat la spital Rasp dr de garda a fost "Nu mai incerca sa cobori febra pt ca a face febra este bine inseamna ca organismul lupta! Sa vii la noi cand o sa ai peste 40 si o sa ai EVENTÜAL tu probleme caci bb la ac varsta (20 de sapt) nu e afecatat de febra mamei(cel mult o sa-i bata inima mai repede ceea ce nu e grav!!!)" Mi-a facut eco si control manal si mi-a spus ca bb e ok si ca likidul amniotic e in cantitati normale si colul e ok Aaaa si eco mi-a facut dat fiind ca am un istoric dübios cu sarcini pierdüte nu ca ar fi avüt vreo indoiala ar avea puiu ceva de la febra! Asa ca stai calma! Bb nu poate pati nimik pt ca organele sunt dezvoltate iar febra la ac varsta nu-l mai afecteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

idylqo nu ai nevoie de nici un program pentru a uploada. Pur si simplu la brawser ii arati cale de la tine din calculator si nu scrii adresa cui ii trimiti doar adresa ta pentru a-ti trimite adresa unde va fi filmul pe net, tu ne dai link-urile astea si noi intram acolo si le descarcam la noi, si nu tre sa pui nici o parola acolo, dar descrierea fisierului.
Te rog mult incearca ca vreau si eu sa vad filmuletu!

doroti_5 25+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adriana - am avut probleme cu pielea la inceputul sarcinii. Brusc toate produsele cosmetice folosite pana atunci nu-mi mai erau potrivite nici sapunul, am fost la dermatolog si mi-a recomandat: sapun cu ph 5,5 (adica din ala care nu face supma) si am gasit un gel intim pe care il folosesc pt. tot corpul. Nu toate sapunurile pt. copii au ph 5,5 asa ca ai grija ce cumperi. Pe urma mi-a recomandat o crema de corp cu vit. A, fara miros (neparfumata). Ma spal cu acest gel intim si ma dau cu crema asta de cand aveam 8 saptamani de sarcina si pana acum jos palaria. In momentele alea cand imi crapase pielea si me se uscase credeam ca nu imi voi mai reveni vreo-data...Asa ca mergi la dr. dermatolog, ca nu are ce rau sa-ti faca.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cristina - daca tot nu mai poti face nimic 2 saptamani de ce trebuie neaparat sa te stresezi? SA fim seriosi , nu ne inbolnavim chiar asa de repede ca altfel ar fi pe strada doar 2-3 oameni, restul ar sta in casa de frica sa nu ia nu stiu ce boala. Acel copil pana azi dimineta cand a aflat ca este bolnav a avut si el 2 saptamni la dispozitie de incubatie, si ce crezi? Ca a venit in contact numai cu tine? Si iti inchipui ca toate persoanele care au venit in contact cu fetita se vor imbolnavi de oreion? Stai calma si asteapta. Stresul nu poate decat sa ajute boala in niciun caz pe tine.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput