Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

magghycNu stiu ce inseamna "retard"?? e mai mic sau mai mare? Dar Adib are dreptate, mai intai sa facem mai multe investigatii si dupa aceea sa ne impacinetam. Eu deocamdata astept un echo si dupa aceea incep sa-mi pun serios probleme.

Nu fii necajita!

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Amonar,
Retard inseamna ca e mai mic..daca era mai mare eu sincer m-as fi bucurat, prefer un bb de 4,5 kg decat unul de 2 kile...
Adi, Amonar, multumesc de incurajari...imi este totusi destul de teama, poate fiindca in "n' ecografii facute, nu s-a intamplat niciodata ca bb sa fie mai mic...As face orice sa fie bine copilul asta,uff ca nici nu stiu ce sa mai spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata Burtici.
Vad ca harnicute!!
Carmina nu te ingrijora eu aveam 62kg(asa cred eu) cind am ramas insarcinata si acum 76,5kg , adica am pus pe mine pina la 25 saptamini 14,5kg, si nu ne plingem , fetita sa fie bine si sanatoasa ca restu le aranjam noi cumva mai tirziu. Si sa-ti zic drept nici nu am idee de ce m-am ingrasat asa de tare, maninc cum mincam inaite, nu mi-am schimbat deloc regimul, nici meniul.
Cit despre care naste prima, luind in consideratie ca la mine e bebelusa iar la tine bebelus si baietii sunt mai lenesi din fire ca fetele(sunt si exceptii), cred ca tot pe mine ma paste sa nasc inainte.
Si de vopsit, e drept ca in primele trei luni tre sa fii mai precauta, dar oricum si acum nu ar fi rau sa mai scadem din chimia pusa pe noi, oricum intr-un fel sau altul tot are influenta asupra lui bb.
Eu nu prea o duc bine cu vopsitul si nici cu machiatul, asa am fost dintotdeauna.
Amonar frumoase poze ai, si o burtica foarte frumoasa, doar ca am vrut sa-ti zic sa nu te uiti prea mult la pisica ca ese bb paros, asa mi s-a zis mie, si nici sa nu dai cu piciorul la pisica, asta nu stiu din ce considerente, dar eu mai bine ma tin de toate astea ca sunt foarte paranoica.
Si iata ce am mai auzit cica daca te sperii tare in timpul sarcinii de ceva tre sa te uiti la unghii(desigur ca astea tre sa fie nevopsite) si sa duci prima miinile la fund, ca ii ese pete copilului acolo unde pui prima miinile si in forma de ce te-ai speriat. Poate e o prostie, dar vara-mea are pata la spinare in forma de foc ca s-a speriat maica-sa de un incendiu cind era insarcinata cu ea si a pus miinile la spinare.
O zi buna tuturor mamicutelor si cit mai jucausa bb-ilor!

doroti_5 25+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ildyqo
Sa ne traiesti mamicut-o!!!!! Pai da, ai dreptate, cearta-ne ca nu te-am bagat in seama. Eu consider ca toate mamicile de la mai-iunie trebuie sa vina sa te salute!!!! Mamicilor ati auzit?

Si sa-ti traisca fetita!!!!!
Sa se faca mare si frumoasa! Cum ai zis ca o cheama? Pai sigur ca trebuie trecuta pe listuta!!! Poate ca Ama a fost ocupata in ziua aceea si nu a vazut bine mesajul tau. Dar ea este foarte silitoare si isi face datoria bine. A fost o mica neintelegere cred....

Cat despre intrebari eu nu raspund la intrebari daca nu stiu raspunsul. Probabil ca fetele nu au avut raspuns....
Apreciem enorm efortul tau depus pt preluarea filmului!!! Eu l-am vazut la TV deci nu am sa ma folosesc de aceasta ocazie, dar sant sigura ca sant mamicute care iti vor fii recunoscatoare!!!!

Bine ai venit in grup Ildico!!!!

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

ildyqo vad ca nici nu maiai in seama cind iti spun despre sit-ul unde s-ar putea de pus filmul.

doroti_5 25+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Dragelor suparati bebeii nu va mai agitati.
Ildyqo, eu una recunosc nici nu am incercat sa trag filmuletul pentru ca nu am timp.
Ajung foarte tarziu acasa si atunci stau cu piticul care ma ia de proaspata. Cand e la bunici nu stiu ce sa fac mai repede prin casa.

Felicitari pentru fetita! si scuze dar cred ca am sarit cateva zile in care ati scris tot din cauza timpului.

Magghy, nu te impacienta pana nu estio 100% sigura ca e o problema. Se intampla sa se greseasca la masuratori. Ca sa fii mai linistita mergi la medicul tau si vezi ce zice.

Si nu va mai suparati ca va bat

Pupici,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ildiqo,
Sa fie sanatoasa si fericita fetita ta si sa ai o sarcina si o nastere minunate!

Nu mai fii suparata pe fete ca sunt si ele gravidutze cu nervii prastie ca si tine. Cat despre intrebarile tale, daca pot sa raspund la vreuna, eu raspund la toate.
Filmul eu l-am vazut la TV de cateva ori dar de ce nu vorbesti cu "nemultumitele" sa trimita bani de CD si sa le trimiti CD-ul prin posta si cu asta basta! Sau ..o solutie de genul asta. Drept sa-ti spun eu nici daca nu l-as fi vazut nu m-as fi incumetat sa il trag de pe net. Prea complicat pentru mine!

Mag, incearca sa nu te stresezi prea mult, pentru ca asa cum spune si Adib, dupa o anumita varsta gestationala cresterea copiilor se diferentiaza foarte mult. Plus ca ea ti-a spus dimensiunile in comparatie cu media statistica. Tu de exemplu te incadrezi in media statistica a oamenilor? Sau..cate de aici crezi ca se incadreaza?
Eu in locul tau m-as duce degraba la Iosup ca sa ma linistesc si , evident, la Tutunaru.
Multa sanatate!

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Ildygo te rog sa nu mai fi suparata pe noi ca suntem "rele",da voiam si noi filmuletul.Uite de la mune muuuuuuultisi un buchet mare de.Sa-ti treiasca bebelina,sa fie sanatoasa,sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.

Dana23+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ildygo
tu esti o draguta ca ne ajuti sa luam filmul..
Eu astept sa-l faca cineva si pe CD si platesc, numai sa ajunga si la mine, na!.. am si eu o buba acuma cu filmul asta

Legat de masuratori, nu mai fiti suparate degeaba, magghyc du-te la un ecograf mai bun si vezi problema concreta, nu-ti mai face sange rau

Voiam sa va intreb daca voi aveti probleme cu pielea. Eu la toate sarcinile am avut probleme, pe anumite parti ale corpului, acolo unde se freaca de cearceaf, sau pe picioare, am niste scarpinici de nu mai pot. S-ar parea ca e legat de sarcina, pentru ca numai atunci apar problemele. Am adevarate rani pe corp, plus ca toata suprafata pielii e foarte uscata si friabila, daca port ceas, de ex., fac rani de la curea .. Nu stiu ce o mai fi si asta si cum se rezolva... Dar tare as vrea sa scap mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eu nu ma mai chinui sa iau filmuletul.Am vazut ca o sa mai fie la tv pe 19 feb la ora 20,asa ca am sa-l vad atunci,decat sa ma nervez acum pt viteza de kko cu care merge netu asta(pe vremuri...cand eram la camin luam un film ca asta in 10 minute...aia da retea).

Eu am luat 5 kg pana acum(24w6d) da mi-a venit sa plang cand am citit la ioana ca a luat 20 de kg in ultimele 2,5 luni.Nu se poate sa patesc asa...o sa plesnesc...pielea mea deja da semne ca nu se mai poate intinde.Gata...nu mai pap nici paine,nici bobo,nici prajituri,numai carnitza,laptic si fructe.

viviana 24w6d

Mergi la inceput