Mamici de mai-iunie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
vivighe spune:
Adriana se pare ca e mai grav decat credeam eu ,asa ca cel mai bine ar fi sa te duci la dermatolog decat sa incerci fel de fel de metode.E mai sigur.
raalucutza spune:
MAGG fii optimista si ai incredere ca totul va fii bine!pana cand vii de la urmatorul control eu iti tin pumnii si ma rog sa iti fie bine!si eu sunt ffff speriata ca de 2 zile nu mai zice bebele meu nimic!
raluca
papadie spune:
magyc sa stii ca pe masüra ce sarcina inainteaza in varsta decalajele astea sünt tot mai mari! ralücütza bea o cana de cola saü maninca niste ciocolata si intinde-te pe spate sa vezi ca o sa comünice bb cü tine! (scüsats dar imi lipsesc litere si scriü si eü cü ce pot
)
shoricutza spune:
Salutare la toate burticile
Vad ca astazi este multa ingrijorare si suparare pe aici ... Eu zic ca putine rele se mai pot intampla de acum incolo si ca ar trebui sa fim mai relaxate ...
Magg nu toti bb-ei sunt in grafic cu cresterea ...unii sunt mai mici, altii mai mari ... dar cred ca e normal sa aiba si ei perioade de dezvoltare mai intensa si perioade de stagnare. Sunt atatia copii care se nasc la 2,4 kg la fel de sanatosi ca cei de 4 kg. Ca sa nu mai zic ca bb-ul tau are destul timp sa recupereze cele 10 zile. Hai
si stai linistita.
Cristina asa cum iti spunea si dr ta si Papadie, la 21 sapt bebelina ta nu mai poate fi afectata. Si apoi vb lui Carmina, nu este obligatoriu sa te imbolnavesti.
23+
shoricutza spune:
Am baut io ieri cateva guri de cola, ca muream de pofta, si nu va povestesc ce discoteca a fost la mine in burtik. Am crezut ca-mi ies ochii din cap
23+
VoichiV spune:
Buna ziua la burtici si ne scuzati ca nu am mai dat de mult un semn de viata!
Noi venim cu vesti bune. Am fost de dimineata la ecografie si totul este in grafic. Toate masuratorile au iesit bine, colul meu se tine bine si... am aflat in sfarsit ca

avem o bebelina draga si scumpa

tati si mami sunt in culmea fericirii 

si abia asteptam sa o tinem in brate. Noi aveam deja numele pregatit inca de cand am aflat ca sunt insarcinata, pentru fiecare caz si probabil va fi Maria Alexandra (camiM am vazut ca pe bebelina ta o va chema Alexandra Maria
). Asa ca Ama, te rugam sa treci si la noi un carut roz
Pupici la toata lumea
VoichiV
23+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
cristina1702 spune:
va multumesc mult fetelor pt incurajari...m-am mai linistit putin si m-am oprit din plans...dar stiu ca 2-3 saptamani pana ma dumiresc daca am luat sau nu o sa fiu mai stresata...si cred ca e normal sa-mi fac griji pt fetita mea...mi-e asa de draga incat as face orice pe lume numai sa nu-i fac rau...
va pup,
cristina
ralucis spune:
mai fetelor, eu de vreo doua saptamani am grave probleme de memorie.
Nu mai tin minte nimicuta, trebuie sa imi notez tot in organizerul de la telefon, altfel e jale. singurele chestii pe care nu le uit sunt cele legate de bebe,ca altfel ar fi vai si amar de mine! si la voi e chestia asta sau sunt eu mai ghinionista?
ralucis
21+ si ilinca 
puiudana2004 spune:
VoichiV felicitari pt fetita,sa va traiasca si sa fiti sanatoase amandoua.
Dana
23+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
virgi spune:
Maggy
Eu de fiecare data cand am facut echo scria pe ecran +- 12 zile...de unde ti-a spus tie exact..10 zile in minus.
asa cum ti-au spus si fetele ( adib )este foarte greu de precizat varsta cu exactitate.
Stai linistita pana ajungi sa faci echografia la medicul tau.
Noi stim ca bb al tau este luptator..de cand era mai mic.