Mamici de mai-iunie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
virgi spune:
VoichiV
Felicitari pentru fetita. sa va aduca numia bucurii.
Ildygo 
penttu tine si bb mic.
doroti_5 spune:
VoichiV felicitari pentru fetita!!! Sa fie sanatoasa si frumoasa si desteapta!!
Vad cac fetele de pe zi pe zi se mareste numarul!!
ralucis e o stare normala pentru insarcinata, se blocheaza totul, doar ce e legat de bebelus trece prin filtrul creerului si ramine acolo, eu citeodata ma surprind ca nu inteleg ce vorbesc cei din jur, adica trebuie sa repete ca eu sa intru in esenta.
Asa ca nu iti fa griji nu esti singura, te insotesc in aceasta problemuta, dupa ce nastem se mai continua putin si iti revii la normal.
Sa nastem noi cu bine, ca de tinut minte sunt agende, dupa cum bine ti-ai dat seama!
doroti_5
25+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
inaioana spune:
Nu mi-a mers netul toata ziua, era sa fac atac!...
VochiV, felicitari pentru fetitza! 

Sa fie sanatoasa si fericita si voi la fel pe langa ea! Si sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai si!

Adriana, pana una alta incearca sa te dai imediat dupa baie (cand potrii sunt inca deschisi, in primele minute) cu vaselina pura (de la farmacie). Dr. mi-a recomandat asta petnru fetita mea care are pielea cam uscata si e predispusa la dermatita atopica. Nu face minuni dar ajuta. Avem ceva foarte bun si pentru dermatita dar e crema-medicament, numai dermatologul iti poate spune daca merge in sarcina sau nu.
O crema cu adevarat foarte misto (si fara contraindicatii) este cea de la Trixera, speciala pentru ce ai tu (cred eu!) doar ca e cam scumpa. Au in gama gel pentru baie si emulsie de corp, din cate stiu. Uite aici si un articol despre asa ceva, poate iti identifici exact problema si remediul:
http://www.eva.ro/sanatate/articol209.html
Oricum, cred ca ar fi cazul sa ceri si sfatul unui dermatolog bun. Pana atunci, incearca ce ti-am zis ca e vorba de chestii oricum inofensive in sarcina si poate te ajuta.
Multa sanatate!
Cristina, nu-ti face griji pentru ca nu e deloc obligatoriu sa iei. plus ca daca dr ti-a spus clar ca nu va afecta bebelina chiar daca vei face...ce te mai stresezi aiurea? Ca stresul sigur nu e bun! Eeeee!
Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
ildyqo cred ca pe mine si pe dana te-ai suparat,dar noi am glumit,cum sa te amenintam cu bataia?
Cat despre carucior ti l-am trecut acum,FELICITARI PENTRU FETITA!!!

Sa va traiasca,sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!!Scuze ca nu am vazut mesajul la timp si nu am trecut pe listuta caruciorul,dar s-a mai intamplat si cu alte gravidutze si nu am facut intentionat pur si simplu am fost aiurita!
Inca o data scuze
Apreciez ce ai facut cu filmuletul,si imi pare rau ca te-ai suparat dar noi am glumit!!La mesajul cu bata am pus chiar si un smiley face tocmai ca sa intelegi ca este in gluma!!
Acum ma duc la dr,sper sa vin cu vesti bune deseara..am alergat toata ziua azi sunt franta de oboseala,va povestesc mai multe cand vin ca acum am intrat pe fuga si am vrut sa lamuresc pb cu ildiqo!Va 
io
27+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
magghyc spune:
Fetelor, 

Va multumesc la toate pentru incurajari, adevarul e ca m-am panicat cam tare, poate fiindca nu ma asteptam sa nu fie bb in grafic, stiam de la eco trecuta ca am alte chestii care nu sunt OK...
Acum asteptam ziua de miercuri, sa vedem ce zice Tutunaru despre asta...
Si eu sper ca bb Nichita, care de mic a avut de luptat cu multe, nu o sa renunte tocmai acum, cand a trecut de jumatate de drum.
V-am pupat,
Magg
23s+
cypocs spune:
MAGGY, curaj!eu personal cred ca te-a speriat aia probabil degeaba .Te astept cu vesti de la dr T.Eu am vazut multi doctori ciudati si deosebit de slabi .Cate teorii am auzit eu ...Sper sa fie bine , tin pumnii

ALIA 25w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
amiss_zip spune:
Adib multumesc pentru sfaturi
. Astazi m-am simtit mult mai bine, am crezut la un moment dat ca am scapat dar... bineinteles ca am fost avertizata imediat de prezenta micii pietricele. Ai dreptate ca nu merge acum orice fel de ceai, desi doctorul meu nu a spus nimic despre acest lucru. E posibil ca sarcina sa apese pe rinichi cumva si sa fi trezit acea piatra
. Sotul meu a spnea ca ... "bine ca ai ramas insarcinata ca asa ti-ai descoperit toate problemele"
.
Noi am luat in greutate doar 2 kg, de miscat mai asteptam un pic sa fim siguri
iar peste doua saptamani aflam si noi ce este bebe![]()
Va pup dulce!
si multa sanatate!
vivighe spune:
Ajutor...au inceput arsurile,din ce in ce mai nasoale.Ioana zicea de dicarbocalm in cantitati industriale,dar oare se potriveste cu nisipul meu de la rinichi?(n-as vrea sa se faca piatra ca uite ce a patit amiss).Mai stiti v-un remediu pana ajung eu la doc sapt viitoare(functioneaza si sprijinitul de perne...dar nu pot sa dorm asa toata noaptea
)?
papadie spune:
lapte vivi daca poti sa bei Eu personal nü poci sa vad lapte in fata okilor Momentan maninc Rennie![]()
cypocs spune:
si eu am arsuri .Mananca putin si des , nu mult !!Eu mai iau un dicarbocalm , dar nu stiu nimic de rinichi.
ALIA 25w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png