Mamici de mai-iunie 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

sa va fereasca Domnul de hemoroizi

ALIA 25w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

VoichiV
Sa-ti traiasca fetita!!!! Bine ca totul e bine!

cypocs
Pe mine nu m-a ferit D-zeu de ei...dar cand am fost in Bucuresti mi-am luat o crema speciala de la farmacie care este indicata sipt gravide. Si vad ca s-a mai atenuat problema. Trebuie tratati cu grija si seriozitate. Si ai grija ce underwear porti. Eu cateva zile am umblat fara.....si mi-a facut bine. Deci incearca sa-i tratezi.

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Salutare burticute,

Mag, am citit ce s-a intamplat in cazul tau! Nu te speria! Mie dr P mi-a confirmat ca vor exista diferente de vreo doua saptamani pana la finalul sarcinii! Nu te supara si protejeaza-l pe bebe! Si bazeaza-te putin si pe ce simti tu; deja suntem mamici de mamici si daca se intampla ceva rau cu puiul nostru simtim.

Ildy, sunt sigura ca toate fetele au vrut filmuletul dar nu te supara.

Fetele din Bucuresti
: daca stiam....eu am mai fost joi in Bucuresti si mai puteam face o copie sa o aduc. Daca e greu asa, putem apela la o viitoare mamica(de pe forum de la aspirante) care are filmuletul si ne-a promis ca se intalneste cu mare drag cu una dintre voi. Pe urma va fi mai usor de facut copii. Ce ziceti? Daca va este mai usor asa, dati-mi un semn si rezolvam.

Din pacate filmuletul este numai in engleza :-(, are doar doua trei linii traduse.

Inca nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris, dar am preferat sa dau repede un reply si sa va spun ce am aflat la ultima consultatie: bebe e bine si mergem inainte cu forta(forta picioarelor in burtica pe care o primesc eu); avem de facut o cultura de col; pt hemograma slaba(v-am mai povestit eu ca ducem lipsa de globule rosii) trecem la fier 3 pe zi. Ir-urile sunt ok, deci fara clexane

Am intrebat-o pe dr P despre infectia de la Municipal si mi-a spus ca nu este adevarat, nu este confirmata nici o infectie cu streptococi, dar, la fel ca in orice spital, oricand poate aparea o graviduta purtatoare de streptococi. Mi-a povestit ca se prefera ca in ultimul trimestru de sarcina, de obicei inainte de internare, sa se faca din nou o cultura de col. Eu am incredere ca totul este ok! daca este sa se intample, se va intampla oriunde. Nu mi s-a intamplat mie in Brasov(unde era confirmata pe fata)...

Irina, noi mergem mai departe. Am luat vreo 5 kg jumatate pana acum si ne simtim excelent! sper ca si la tine merge brici:-)

Bogdana, tu ai vesti?

Mihaela
20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eü am lüat max 5 kg desi maninc ca un pork dar si la Catrina am fost la fel si am incepüt sa pün la greü spre finalül sarcinii Adica de cinci la sapte lüni am pus sapte kilograme daca nu nasteam atünci cred ca püneam 30 de kg in plüs pe mine! (in ambele sarcini am plekat de la 45) Püteti sa a treceti cü ün carücior roz cu Maia Sofia Püp la voi*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Pap lapte ...chiar mai mult de juma de litru pe zi...si manac putin si des ca altfel simt ca plesnesc...si degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Pupam si noi la tine Papadie! Si pentru caruciorul roz. Si pentru Voichiv la fel! Iar sunt fetitele la putere :-)

Cristina, vad ca fetele te-au mai linistit! Asta este bine! Nu e neaparat ca daca nu ai facut o boala in copilarie sa o si iei acum.

Ralucis ideeeem cu memoria! Noroc ca exista agende! Daca ma credeti ca am uitat sa o intreb pe dr P alte kestiuni, cu tot cu lista in fata :-)

Adriana, poti incerca acea clasica vasilina-de care pomenea Inaioana sau glicerina lichida. Chiar face minuni pentru piele si nici nu este scumpa.

Fetele am auzit ca este criza de Tardyferon prin Bucuresti; am intrebat la cateva farmacii si am inteles ca din iarna este problema. Daca aveti de luat, mai bine faceti comanda inainte sau luati cand gasiti

Mihaela
20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Maaama, ce de fetite!

VoichiV, felicitari pentru fetita
Vivighe, ti-a spus deja Alia, mmananca putin si des, evita alimentele care provoaca arsuri, bauturile acidulate
Ildiqo, sa stii ca nu a cerut nici una dintre noi atentie deosebita din partea celorlalte. Ce a fost observatia aia, ca daca nu era filmul, nu se stia de existenta ta? De tine depinde sa te faci "vazuta", fara sa faci eforturi iesite din comun. Fara nici o suparare, cred ca ai exagerat. Suntem aici pentru a ne sprijini una pe alta, nu pentru a ne face observatii deranjante.
Magghy, si bebele meu s-a dezvoltat in "salturi". Nu te ingrijora nici cu cantitateade lichid amniotic. Si mie mi-a spus Iosup ca am prea putin, si cand am ajuns la dr.T mi-a zis ca nu-i grav si sa beau mai multe lichide. De atunci ma fortezsa beau mai multe lichide, in special apa plata si lapte.

Lily 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lyly mai ai güstül ala nasol??? Io nici acü n-am scapat Maninc tot timpül sa nü mai simt si am depozit de pasta de dinti Geabaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by papadie

Lyly mai ai güstül ala nasol??? Io nici acü n-am scapat Maninc tot timpül sa nü mai simt si am depozit de pasta de dinti Geabaaa

Papadie, nu mai am gustul ala naspa decat foarte rar, in special dupa ce mananc ceva foarte dulce. Sincer, nu stiu daca avea legatura cu arsurile. Eu nu mai am probleme cu ele. A! Si am uitat sa va spun! O fosta gravidutza spunea ca ii treceau arsurile cu apa minerala.
Eu incerc sa mananc ce trebuie si cum trebuie. Lactate, carne pui si vita, legume, fructe. Nu prea mult o data. Dimineata beau inka cu apa fiarta sau cu lapte, arareori cafea
Si multe lichide, intre mese. Fructele tot intre mese.
Pupici

Lily 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Pt arsuri incercati lapte(cum s-a mai zis )si incercati sa rontaiti un morov crud.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 19+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput