Dar Mihaela Radulescu , va place?

Dar Mihaela Radulescu , va place? | Autor: daniela_daneza

Link direct la acest mesaj

Vad ca se tot pun intrebari referitoare la simpatii sau antipatii in randul vedetelor de divertisment, asa ca va intreb daca va place de MIHAELA RADULESCU /

MIE IMI E TARE DRAGA ! O admir din multe puncte de vedere.M-i se pare o Super Women!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Eu cand am plecat,demuuuuuult,tanti asta Raduleasca era si ea o prezentatoare acolosha,nici prea prea nici foarte foarte.Acu' vad ca-i mare vedeta(toti in Romania sint vedete)...Sa o admir pentru ce? Ce a realizat ea asa iesit din comun,cu fortele manutelor si a capusorului ei?Ha?

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

da. si imi place cel mai mult faptul ca desi are bani cu gramada munceste cu drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanuska spune:

E simpatica si modesta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mie imi place de ea. adica mi-a placut cand am cunoscut-o. e o sufletista si, contrar zvonurilor, e inteligenta si educata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Mie nu prea imi place. Mi se pare o parvenita. Si vorbeste enorm de mult nu mai lasa pe nimeni sa se mai auda pe langa ea. Adica inviti niste oameni in emisiune si tot tu vorbesti? Singurul lucru care il apreciez la ea e zodia care este si a mea: leu.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Initial creeata de daniela_daneza

Vad ca se tot pun intrebari referitoare la simpatii sau antipatii in randul vedetelor de divertisment, asa ca va intreb daca va place de MIHAELA RADULESCU /

MIE IMI E TARE DRAGA ! O admir din multe puncte de vedere.M-i se pare o Super Women!
Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Nu mi se pare deloc o "Super Woman". De fapt imi este complet antipatica.
Pe vremuri ma uitam la emisiunea "Duminica in familie" si de fiecare data ii remarcam cel putin o gafa. Jenant!

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu imi place ca prezentatoare iar in realitate nu o cunosc. A facut nenumarate greseli si gafe dar...bine ca merge inainte

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Da, imi place de ea. E incontestabil frumoasa, spontana si munceste mult.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Da, imi place de ea. E incontestabil frumoasa, spontana si munceste mult.

V.

veni, vidi, Victorie!

ai vazut-o in realitate? te-ai uitat vreodata, chiar si in poze, la mainile ei fotografiate de aproape?
nu contest lungimea picioarelor, silueta etc...dar sunt fete pe strada mult mai frumoase decat ea. In orice caz, frumusetea nu tine de ea, kg da

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Da, am vazut-o de aproape...

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput