Dar Mihaela Radulescu , va place?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Este o adevarata vedeta! Are un milion de calitati, desigur are si defecte ca noi toti. Nimeni nu e perfect, parerile sunt impartite. Dar pe langa faptul ca este frumoasa, inteligenta, simpatica este si generoasa. Ati uitat cum s-a implicat in actiunea de ajutorare a victimelor inundatiilor din vara trecuta?
Oricine ce ar zice, este o femeie deosebita. Fara fite, fara aere de vedeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Gafe si balbe cred ca fac marea majoritate a moderatorilor de televiziune, mai ales la emisiunile in direct.Nu am stat sa contabilizez care vedeta face mai multe sau nu.E om si ea.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Iar la fizic chiar ca nu are nimic deosebit, nasul mi se pare putin stramb (voua nu?) si la fata parca aduce cu o tiganca. Cu siguranta exista multe alte tipe cu adevarat frumoase in show-bizul romanesc. (de ex Barladeanca mi se pare intr-adevar frumoasa).

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sunt 2 frumuseti diferite , Oana.Depinde de fiecare cum percepe frumusetea.Iar pe Barladeanca am vazut pe strada, am trecut pe langa ea si nu e chiar asa de "beauty" chiar stearsa cand nu e aranjata.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

mie chiar imi place Raduleasca ccc ca om public, in intimitate nu am de unde sa stiu cum e...
ca om public s-a implicat in diverse chestii, tocmai de aceea o admir & mi se pare o profesionista in tot ceea ce face .

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

NU!
Hotarat!

Mi se pare vulgara si de un prost gust formidabil. N-am rezistat mai mult de 5 minute sa ma uit la o emisiune a ei. Are o voce stridenta de precupeta veritabila!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by daniella4

NU!
Hotarat!

Mi se pare vulgara si de un prost gust formidabil. N-am rezistat mai mult de 5 minute sa ma uit la o emisiune a ei. Are o voce stridenta de precupeta veritabila!

Daniella, mama lu'Alexis

SUBSCRIU CU TARIE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

mie-mi place raduleasca. DA hotarat

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Da, am vazut-o de aproape...

veni, vidi, Victorie!

Si ai vazut ce "nasuc frumos' are?!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune: