Cosmetice si epilat
As vrea sa aflu si eu ceva informatii:
-ce anticearcane folositi (baton/crema), daca acopera bine
-cum va epilati mustatile
, daca e cazul. Mentionez ca nu am avut probleme de acest gen, dar dupa sarcina parca s-a inchis un pic la culoare si nu-mi place. Am o piele foarte proasta, adica ma irit f. usor
. De obicei folosesc Braun Silk Epil, dar iritatia imi trece in 2-3 zile. La ceara patesc la fel. Picioarele stau in pantaloni pana trece, dar la fatza? Nu pot iesi afara cu mustati iritate
.
Multumesc daca aruncati un ochi pe aici si ma ajutati si pe mine
.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Raspunsuri
blanca000 spune:
Pentru anti cearcane nu iti pot da detalii caci nu folosesc.
De epilat eu ma epilez cu ceara la cosmetica pe picioare, inghinal, axila si ce mai e.
La mustanta nu ma fac la ei..am impresia ca ceara nu e foarte curata sa o pun pe fata. Chiar am cumparat ieri de la Gerocosen benzi depilatoare pt fata..sunt din ceara si smulg foarte bine mustatile.
Nunta noastra
Nasi de cununie
bubu05 spune:
Nici eu nu folosesc anticearcane. De epilat, ma mai fac eu cu epilatorul si ma mai duc si la cosmetica si ma fac cu ceara de unica folosinta. La mustati ma fac acasa, mi-am cumparat o cutie de ceara, cea care se incalzeste pe foc si o poti refolosi, si nu ramane deloc iritat locul. Bine ca mi-am amintit sa mi-o iau
!!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Kehleyr spune:
Eu imi epilez mustata cu ceara de unica folosinta atunci cand imi fac si tratamentul facial. Ramane rosie zona in acea zi, dupa care nu se mai vede. De la Silkepil mai faceam si bubite...
Allure spune:
Anticearcanul nu e sanatos sa-l folosesti zilnic. De obicei sint foarte "dense" si nu lasa pielea sa respire deloc... Eu mai folosesc din cind in cind fond de ten. Nu acopera totul dar e ok.
Mustati nu prea am...citeva firicele mi le smulg cu penseta ![]()
Ceara de unica folosinta (benzi cerate mai bine) aplicate vineri seara; pina luni dimineata trece iritatia.
Aparatele de epilat electrice sint practice dar sint pacatoase: promoveaza aparitia firelor de par subcutanat; nu mai zic de iritatie...
Eu am inceput sa ma fac numai cu ceara si se vede diferenta.
Am in plan sa ma epilez cu laser, anyway...mama lui de marar! ![]()
aniela23 spune:
da fetelor, hai spuneti daca stiti de vreun anticearcan f bun ca ale mele sunt asa de adanci de nu mai stiu cum sa le acopar.Sau poate stiti de o crema buna anticearcan.Eu am citit intr-o revista de o crema speciala care se zice ca e f buna dar costa 100 lire pt un tratament de 40 zile.Nu ma indur sa dau atatia bani cand nu stiu rezultatul si nici nu stiu daca le indeparteaza definitiv
Dianami spune:
Vad ca fetele nu prea au cearcane...
. Poate apare cineva cu un sfat, totusi.
Si inca o precizare: aparatul il folosesc doar pe picioare, inghinal si axila. Parul s-a rarit considerabil, e mai subtire si fragil, nu am fire pe sub piele (secretul e o buna exfoliere inainte). Pe fatza nici nu ma bate gandul sa-l pun
, Doamne fereste!
Cred ca voi incerca benzile reci de ceara, intr-o seara, pt. ca pana acum nu am dat mustatile jos si sa vad cum reactinez la ele.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
carolinah spune:
quote:
Originally posted by aniela23
da fetelor, hai spuneti daca stiti de vreun anticearcan f bun ca ale mele sunt asa de adanci de nu mai stiu cum sa le acopar.Sau poate stiti de o crema buna anticearcan.Eu am citit intr-o revista de o crema speciala care se zice ca e f buna dar costa 100 lire pt un tratament de 40 zile.Nu ma indur sa dau atatia bani cand nu stiu rezultatul si nici nu stiu daca le indeparteaza definitiv
Crema contur de ochi de la RoC (ceva de genul multi correx...) este si anti-cearcan. Si inteleg ca are "cronici" f bune! Eu mi-am luat-o acum ca este si antirid si anti-pungi. Costa cam 100 RON la noi (aprox 20 lire). Aici se vinde numai in farmacii.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
clyo spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Vad ca fetele nu prea au cearcane.... Poate apare cineva cu un sfat, totusi.
Si inca o precizare: aparatul il folosesc doar pe picioare, inghinal si axila. Parul s-a rarit considerabil, e mai subtire si fragil, nu am fire pe sub piele (secretul e o buna exfoliere inainte). Pe fatza nici nu ma bate gandul sa-l pun, Doamne fereste!
Cred ca voi incerca benzile reci de ceara, intr-o seara, pt. ca pana acum nu am dat mustatile jos si sa vad cum reactinez la ele.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Nici eu nu folosesc dar as vrea, inca studiez piata; [Anelize, care este foarte bine pregatita in acest domeniu al cosmeticelor, mi-a sugerat YSL, am auzit ca si L'Oreal ar fi ok, dar nu am incercat.
si io le astept pe fete cu sugestii.
anelize spune:
quote]Originally posted by clyo
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Vad ca fetele nu prea au cearcane.... Poate apare cineva cu un sfat, totusi.
Si inca o precizare: aparatul il folosesc doar pe picioare, inghinal si axila. Parul s-a rarit considerabil, e mai subtire si fragil, nu am fire pe sub piele (secretul e o buna exfoliere inainte). Pe fatza nici nu ma bate gandul sa-l pun, Doamne fereste!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Nici eu nu folosesc dar as vrea, inca studiez piata; [Anelize, care este foarte bine pregatita in acest domeniu al cosmeticelor, mi-a sugerat YSL, am auzit ca si L'Oreal ar fi ok, dar nu am incercat.
si io le astept pe fete cu sugestii.
[/quote]
Waw, clyo,
.......sunt foarte bine "pregatita" pe testate.Anticeasrcan nu folosesc pt ca nu am nevoie,inca
,,dar am niste prietene care il folosesc (YSL) si sunt extraordinar de multumite.
piatra lunii spune:
Tocmai mai devreme citeam in ziarul local o reclama la un cabinet cosmetic care are noul sistem Epilar. Si m-am dus si eu pe adresa data acolo pt mai multe informatii, si se pare ca e un sistem nou, inventat de 2 danezi, consta in 2 geluri care ar opri cresterea parului, dupa mai multe sedinte. Daca asta ar fi adevarat, ar fi prea frumos si prea usor. Om vedea in timp cat de adevarat e, sau la fel de relativ ca si laserul. Puteti citi aici- am cautat adresa in engleza, ca-n daneza ..... :)
www.epilar.net