Cosmetice si epilat
Raspunsuri - Pagina 2
aniela23 spune:
carolinah, exact pe aia ma gandeam si eu sa mi-o iau, dar totusi eu am abia 24 ani, ar fi potrivita pt mine?
clyo spune:
mi-am luat, in sfarsit, anticearcan, e Estee Lauder, la YSL nu aveau nuanta mea.
pare destul de bun, l-am folosit azi prima oara.
Natalis spune:
Eu am alta problema. Si eu folosesc depilator Braun, dar atunci cand imi cresc firele...imi cresc cam multe pe sub piele si nu stiu ce sa mai fac sa le scot. Mi-au ramas si vreo 3 semne din cauza tentativelor mele de a le scoate cu penseta (copil tampit). Spuneti-mi ce sa fac...maine poimaine vine vara
si eu arat ca o gaina nepigulita

.
Orice sut in fund e un pas inainte.
Tzuni spune:
Eu folosesc anticearcan Diorskin Sculpt de la Dior. E super, e fin si acopera bine. Ba, mai mult, hidrateaza zona si nu se usca pe fata.
Pentru mustacioara mea (pana-corbului
) folosesc benzi epilatoare din comert, da' nu-mi amintesc cum se numesc. Sunt italienesti si sunt ok. Si mie mi se irita fata, dar ma epilez vineri seara si pana luni cand merg la munca sunt faina-foc! ![]()
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Tzuni spune:
Hai ca nu ma pot abtine sa nu va spun un banc haios, apropo de mustacioara:
Stiti de ce isi lasa muntenegrenii mustata?
R: ca sa semene cu mamele lor! 

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
daniela_b spune:
eu am o mare problema, MARE de tot! De la o epilare cu aparatul in zona inghinala, mi-a crescut un fir pe sub piele si mi-a aparut o buba ( ca altfel nu-i pot spune...) si care nu-mi mai trecea, adica mi-a trecut dar in locul ei s-a lasat o zona intarita cam de 5 milimetri diametru putin roza la vedere si care ma enerveaza la culme! Cam ca un bob de orez pe sub piele...vai ce ma scoate din sarite...au trecut cam 6 luni si desi la suprafata nu se zareste mare lucru o simt acolo sub piele...Ce sa fac? Oare sa ma operez?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
dianaiulie2009 spune:
Anticearcane nu folosesc , de epilat ma epilez la cosmetica inghinal,axial si mustata . Intr-adevar este zona rosie in acea zi , dar trece peste noapte .
daniela_b eu as zice sa mergi la un chirurg sa vezi despre ce e vorba . Eu cunosc o persoana care tot asa de la un fir de par a ajuns la cutit ... mi-amn amintit ... ea a fost la dermatologie , incearca la un cabinet particular sa vezi ce parere au , poate ca totusi a rams radacina acolo ... sa nu ai surprize pe mai tarziu .
Numai bine tuturor !!!
albumele noastre
NicoletaB spune:
anticearcan nu folosesc
mustata - benzi cu ceara, restul cu braun, mai putin inghinal (lama)
mare prostie stiu, dar mi-e jena sa merg la cosmetica
blanca000 spune:
De ce iti e jena sa mergi la cosmetica..crezi ca tipa de acolo nu e obisnuita, ca doar face asta de cel putin 10-20 ori de zi.Si la ele te faci cel mai bine inghinal. Si eu cateodata cand ma grebesc sau e nevoie pun lama..dar cand creste ma duc la cosmetica sa rezolve
.
M-am facut la mustacioara cu benzi depilatoare de fata si mi-au aparut bubite gen cosulete, au trecut dar intr-o saptamana...nu mi-a placut deloc. Cu ce sa ma dau dupa , sa nu imi mai apara iarasi?
Nunta noastra
Nasi de cununie
NicoletaB spune:
benzile mele de ceara au in pachet niste servetele umede 9un fel de ulei) cu care ma sterg dupa epilare pt a nu ramane ceara si pt tratare