Cosmetice si epilat
Raspunsuri - Pagina 3
blanca000 spune:
[quote]Originally posted by NicoletaB
benzile mele de ceara au in pachet niste servetele umede 9un fel de ulei) cu care ma sterg dupa epilare pt a nu ramane ceara si pt tratare
[/quot
Ce benzi folosesti? Eu am de la Gerocossen.
Nunta noastra
Nasi de cununie
gabriela_tutuianu spune:
eu nu am inca curaj sa epilez mustata.mi-e frica.
cum a fost prima data?dati-mi curaj!!!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu
eu nu am inca curaj sa epilez mustata.mi-e frica.
cum a fost prima data?dati-mi curaj!!!
...era o camera intunecata cu o oglinda maaaare, maaaare! M-au asezat intr-un scaun, mi-au legat mainile la spate si mi-au pus un calush in gura.
Au adus cazanul cu ceara fierbinte si inca fumeganda si au pus ceara lipicioasa pe mustata mea! Doua maini vanjoase imi tineau fix capul, iar alte doua au apucat bucata ce ceara si au zmuls-o. Sangele a tasnit, vecinii bateau in tzevi si eu urlam de durere... 

Ups, asta era alt vis...Acum serios, gabriela, e suportabila durerea! Daca te epilezi la cosmetica e mai simplu. Daca te faci acasa, singura (cum fac eu), e ceva mai aiurea pt ca la mine, de cate ori ma hotarasc sa trag de banda epilatoare, parca ma tine cineva de mana. Dar ma mobilizez si e ok. Benzile epilatoare din comert au (unele) si servetele un un ulei special care calmeaza iritatia si inlatura urmele de ceara. Initial m-am temut ca (din cate zic babele) parul creste mai negru, mai gros, mai des. Dar, nici vorba. Ma epilez cam de 15 ani si is ok, ba chiar e mai rar! Bafta!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
ralu_trancu spune:
am un epilator Rowenta , de care sunt multumita. Da prefer cu ceara de mii de ori.
Anticearcanul nu sta pe pielea mea
e prea gras. si am nevoie ca eu acopar acneea cu el.
Poze vechi si noi
Carmen_Marieta spune:
fetelor eu ma epilez la cosmetica, si fata care ma face dupa epilat ma unge pe picioare si pe maini cand este cazul cu ulei de corp pt copii amestecat cu putin spirt, iar inghinal sdi la axila ma tapoteaza cu pudra de talc cu aroma(miroase tare mumos).Imi spune de fiecare data sa nu ma dau cu odorizant la axila si sa nu fac dus pana dimineata( de obicei ma duc dupa amiaza).Iar pt firele crescute subcutanat mi-a recomandat unguent cu Carpicon care va spun sincer ca a dat rezultate...