Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo2004 spune:
Mai Papadik, vreau si eu, vorba Danei, reteta de fetitze!!!! Hai, ca platesc bine...
Daria, da si eu zic ca e un medic bun, cel putin judecind dupa interesul pe care si-l da!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Roller ma bucur ca Vicu a facut parte din acelasi grup de teroristi antrenati de Bin Laden(tati sustine ca mandruta noaptea are un comportament de terorist autentic
)!!Mai fac si eu haz de necaz,dar credeam ca numai a mea doarme rau noaptea!Si eu am zis ca o sa ma gandesc la al doilea bb doar atunci cand am sa recuperez macar juma din somnul pierdut pana acum
!
Maria mea este indragostita de periuta de dinti,asa ca aseara s-a spalat jumatate de ora,de fapt mai mult s-a scarpinat la gingii,si era gata gata sa adoarma cu ea in gura!
O zi buna si pupici la schimbul 2 si 3 ma duc acasa sa-mi hranesc teroristul si sa fiu exploatata pana deseara cand vine tati din delegatie!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
ina32 spune:
Andrea(Pupi)-Radu face la olita doar dimineata, asa l-am obisnuit de cateva luni. In rest nu spune daca face, asa ca de baza e pempersul.
Vrabiuta-perdea din aia are si Raducu.
Radu ne-a innebunit cu spalatul pe dinti, ar vrea toata ziua cocotat in baie, si daca se poate sa spele si chiuveta cu periuta de dinti
. Iar mai nou face scandal cand venim de afara.
Gabi-ce bine ca ati gasit un logoped asa dragut...
Cori-spor la invatat.
Am pus si doua poze cu activitatea lui preferata...
http://community.webshots.com/album/547021144ZmeNcO
roxanaz spune:
si io si io reteta de facut fete! ca imi vreau data viitoare!![]()
gagici e ff misto perdeaua cu winnie the pooh....de unde e?
cristalina spune:
...din ciclul "...si capra vecinei!"
Nu ca ma bucur de necazurile voastre...dana...g-ioana...Da; ma bucur ca nu sunt singura cu copil care se trezeste de 4 ori pe noapte...ma intzelege si pa mine cineva...
Maria mea se trezeste de 3-4 ori pe noapte de m-a capiat...se culca la 22 si la 7 e in picioare...cu toata frichineala ei de peste noapte...Deh...are mancarici in fund..Si aude neica atunci cand pleaca vecinii la servici...le zice la toti "pa!"...M-a terminat!...:))))
Botoshu facea la olitza si se cerea pana in Craciun, stia tot blocu' pentru ca urla "caca, caca, caca" pana cand apaream cu olitza...La bunici era olitza la etaj si camera de joaca la parter, asa ca sa dezobisnuit de cerut, dar dimineata face de fiecare data la olitza...
Voiam sa mai povestesc lucruri...da' uitai despre ce era vorba!...:)
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
alice2004 spune:
Buna, buna ... Fuseram pe afara, e iar o zi cu soare, pacat ca bate putintel cam tare vintul, in orice caz e bine fata de siberia de acum citeva zile ! Am luat parcul in sus si in jos, ne-am dat la toate leaganele si balansoarele si ne-am bagat in toate noroaiele, ca asta este acu ocupatia cea mai interesanta !
Eeee, bine au revenit Dana-roller si Monica-Cristalina, motivam absentele !
Dana, dar Vic este un scump, cum are el grija de mami a lui sa faca sport si sa nu care cumva sa adoarma inaintea lui !!
Si eu patesc asa, mergem la culcare seara si ma apuc sa povestesc o poveste, dar pina sa adoarma Andreio fac eu de enshpe ori, nu mai zic ca din cauza de cascaturi repetate (ale mele, nu va imaginati altceva !) se "fractureaza" povestea ceva de speriat, la un moment dat pierd sirul si nici nu mai stiu ce spun !
Rain, Andrei doarme dupaamiaza cam intre 2-5, depinde de cum adoarme de repede ! Asa ca zic eu ca la ora zece nu este chiar tirziu, nu reusesc altfel, am incercat, dar mai devreme de 2-2.30 la prinz nu adoarme ! Mai incercam ...
Gabi, succese la doftor si ai sa vezi ca o sa fie bine !
Eu parca am vazut perdea din aceea pe la Praktiker, dar nu bag mina in foc ca era identica cu cea a Marcelei ! Oricum, poza este atit de fainaaaaa !
O zi buna va doresc si sint pe aici, ma duc sa il ghiftuiesc pe Gizmo, dupa care sa il culc !
Pupici !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Si ca sa ma inscriu si eu in clubul "copiii care vorbesc cu vecinii in somn" - astia de sub noi si-au modificat tevile la baie si cind dau drumul la apa, se aude de zici ca e sfirsitul lumii, huruie toate mamaaa-mamaaa ! Tin minte ca odata i-am spus lui Andrei ""apa curge" cind s-a auzit zgomotul cu pricina, iar acum de dimineata, cum vin oamenii la baie si dau drumul la apa si incepe huruitul, odata il aud pe copilul meu in somn "apa, apa, apa" ... Sa innebunesc, nu alta, ca la ora 5-6 dimineata e liniste si se aude ca naiba huruiala aia !![]()
Tre sa gasesc si eu ceva in schimbul "muzicii" cu care ma cadorisesc astia de fiece data ... ma gindesc ! Anyway, acum inteleg de ce platesc ei asa de putin la apa, ca nu dau drumu' la robinet mai mult de zece secunde !![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006
cristalina spune:
Roxana...cand eram insarcinata si am aflat ca e fetitza mi-a zis un var ca a citit el intr-o revista ca atunci cand tatzii sunt stresatzi ies fete...
Socoteshti ca a facut mishto de noi de ne-a zapacit...
Ei au acum al doilea baiat pe drum, voia fetitza...se pare ca s-a relaxat prea tare...hehehe
Asa ca....nu tie iti trebuie reteta...hehehe
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
rain spune:
helou!
acum am dus-o si eu pe moata la nani, am fost in parc, e asa frumos afara, mi-e nu-mi venea sa mai intru in casa, da trebe
!
ia uite ce vor fetele, retete de fetite, io va dau reteta, dar dati si voi la schimb reteta de facut baieti?![]()
io dupa ginul baut aseara, credeam ca o sa dorm neintoarsa, aiurea, cred ca pe la 4 am adormit si acum mi-e somn de nu mai pot, rau e fara Alex acasa, abia astept sa treaca si noaptea asta, ca nu-mi place singuraaaa 
Gabi, ma bucur ca ai gasit o dra asa draguta, si sint sigura ca Stefan va recupera, iar despre vorbit ...are el timp sa vorbeasca, sotul meu a inceput sa vorbeasca pe la 3 ani, ca asa a vrut el
!
Liliana, dar tu n-ai dormit noaptea trecuta? ca ultimul mesaj de la tine era scris pe la 8 dim (daca am vazut eu bine)! ai grija de tine si odihneste-te, la ce program ai la scoala, cred ca esti franta!
Olivia, deci nu mai venit la vara ...si eu care ma gandeam ca punem de-o intilnire, abia asteptam sa va vedem! bine ca i-ai zis Cruellei sa nu mai ridice tonul, poate intelege de vorba buna!
Ioana, profa de chimie? laboratoare de chimie? eu in liceu am fost la o clasa de chimie-bilogie si mi se aplecase de atata chimie si de interminabilele laboratoare ...cred ca ai o rabdare fantastica!
Danule, si zi asa, Vicu are chef de glume noaptea
! nu vrei sa-l aduci la noi, sa fac instructie cu el?
poate il conving sa te lase noaptea sa dormi ...
Marcela, 

!!!
bluza, perdeaua, caloriferul si repartitorul sint identice!!! abia astept sa-i arat poza lui tati, nici daca planuiam si nu ieseau asa identice ...ce-mi placeeeee!
Daria, ma bucur ca Giulia se simte mai bine, hai ca scapti voi de tusea cea rea!
ma duc sa mananc, m-a alergat bine moata prin parc!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
alice2004 spune:
Mei Nicole, pai daca dupa reteta ta iese una bucata fetitz cuminte si ascultatoare precum moata, apoi vreau si ioooo ! La schimb cu reteta patentata de Gizmo !
Aaaa, si Carmen, ce m-a distrat faza cu furculita ! La noi obiectul preferat pentru jocul de-a ascunselea a fost aparatul video, care este la indemina ... am gasit virite prin fanta prin care intra caseta fel de fel de masinute, jucarioare, hirtiute ...
Ca nu intelegeam de ce nu mai merge si nu primeste casetele !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006