Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
kro spune:
Roxi, perdea cu Winnie are sigur la Brico...dar mai are si la Bucur Obor unde costa in jur de 180000 lei metrul, spre deosebire de Brico unde este cam 350000 lei metrul...Si nu e nici o diferenta de calitate sau model...Le-am luat si eu la moatze da' alt model, cu Disney Princess
...
Pupici la gasca...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
roxanaz spune:
Cristal ba da mama am nevoie de reteta ca pot sa il stresez, nu?![]()
Caro, saru mana, imi zise Nicole ca si la praktiker a vazut, am sa ma uit!
szivarvany spune:
Mey, ma bagati in boala cu perdeaua ... si eu vroiam sa punem perdele clasice, faine, la Giulia am, vazut perdea roz cu Winny si gasca ... insa m-am lasat convinsa sa punem porcariile astea verticale 
Reteta exacta pentru fetita o caut si io , adevarul e ca l-am stresat de numa` ca primul copil sa iasa fetita (a se intelege stresat in fiecare zi 2 ani la rand) 
Ma intorc la munca ...
si ma simt "bine" ca imi curg si mie mucii
si pap Ascovit cu gust de capsuni, yamiii 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Daria, pai tu nu ai deja reteta ? De ce o mai cauti ? Poate o gasesti paia pentru gemeni !
Pupi sa treaca raceala !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Dorsilia spune:
buna!
Olivia- merci de raspuns- azi i-am pus supozitor pt ca s-a chinuit vreo 5 min si n-a putut face, a facut imediat dupa supozitor fara probleme, ieri a avut mucus cam cat 2 boabe de mazare, probabil a mancat ceva mai indigest pt el in ziua anterioara, de exemplu din musacaua noastra, raceala nu a fost, cel putin atunci.
La noi e frig, -3 gr, si ceata, am fost afara totusi, vreo 45 de min, mi-au inghetat nasul si mainile pe carut. Pe Danut l-am infofolit si pus si paturica pe genunchi.
Eu am avut zilele trecute dureri de cap cu zi cu noapte si stare generala proasta, obosita, balonata, ma rog, ale batranetii valuri probabil :)) (asta e motivul absenteismului meu de pe aici)
Papa- felicitari pt fetitza, inteleg ca deacum e cert ca asta e sescul
Reteta proprie de facut baiat: se face secs o singura data pe luna printr-a 18 zi de ciclu din ala de 31-32 de zile, rapid, in zori de zi si apoi se fuge la servici, fara multe fasoane, stat cu cracii in sus sau giugiuleli pre sau post :))
Acum, ce sa zic, reteta asta...o data am incercat-o si mi-a iesit, sa vedem a doua oara ce o fi, ca acum am ciclu de om, adeca de 28 de zile fix si SPM cu nabadai, stresata si obosita sunt, 8 kg am in plus, inclin sa cred ca o sa trebuiasca imbunatatita reteta ca sa functioneze cat de cat.
Va dorim, adeca io si marmota paroasa, insanatosire grabnica mamici si puiuti, si sa auzim de bine! Doamne Ajuta
kim222 spune:
nu ma dati disparuta azi...sint acasa cu Luca. Starea lui s-a inrautatit...peste 15 minute sun la dr...Nu poate respira si vrea numai in brate, voce latratoare...banuiesc o laringita
pup
alice2004 spune:
Olivia, pupam pe Luca, sa se faca bine !
Sa ne tii la curent cu starea lui ! Poate a respirat mai mult aer rece pe gura, daca a fost afara ... muuulta sanatate si o sa fie ok in no time !
Lia, m-ai terminat !
Hehehe, faina reteta de facut baieti ... si rapida, as putea spune ! Aaa, ca uitasem, am gasit cuburile acelea de la clemmy, au la cora, stiam eu ca am vazut undeva recent si costa 12 bucati in jur de 250.000 lei - acceptabil, ca sint si cele de 40 de piese care sint mai scumpe ... nashpa este ca nu au omuleti si nici animale, pe alea le iei separat ! Cel putin la cora nu aveau cutii gen happyfarm sau holiday !
Si miros frumoooos, s-a umplut sufrageria de parfum ! Andrei a construit, apoi s-a apucat de de-construit si pe urma a vrut pisicile aristocrate, dupa cum banuiam ca o sa se intimpleze !
Mai incercam si miine ...
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
carmenp spune:
olivia, si tu, brutus? mey, mey.... sanatate lui luca
!
lioooo, m-ai terminat cu reteta ta de facut baieti
, io zic s-o patentezi pina nu ti-o ia alta inainte. acu dac-ar fi sa dau reteta de facut fete, care a functionat la mine: se face sex in a 10 zi, relaxata ca ai voie si nu se-ntimpla nica![]()
bey, io am doo imprimante, adica sefu` are ca nu-s ale mele din care cauza nu-mi creste tensiunea prea tare, aia cu jet am dat-o-n balcon ca nu stiam ce drequ` are de hiriie. aseara am dat peste ea si-a zburat nitel, a sarit o bucata de plastic din ea si furculita. acu chiar nu mai am curaj sa vad daca mere sau nu...
rain , doarme moata?
ia uitati-va la fiica-mea ce molfoie la un cirnat de casa, picant si sarat http://community.webshots.com/photo/546686333/2252017700082489038zaazHK
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Buna seara !
Io ma lafai ca s-a intors taica`miu si e veselie mare, fara mine, se papa branzeturi si paine ca aluneca mai bine cu cate un reprezentant masculin al micii mele familii 
Kim - sanatate muuulta va dorim si sa treaca repede orice ar avea Luca 
Carmen - coool de tot, poate Ilinca numai mancare serioasa poate manca 
Lia -
asa da ! Tare faza. Dar io tot astept pozici cu doi ochi albastri 
Alice - spor la cuburit ![]()
http://community.webshots.com/photo/439300887/2648043340059491989uMyclb# asta am facut-o noi aseara pe la 11
Se vede ce obosita e, nu ? 
Stiti ce mi-am amintit ? De ceaiul din coaja de ceapa pe care il beam sa-mi treaca tusea in tinereti. Oare retin io bine ???
Ca decat
, mai bine altceva !
O seara faina, iar schimbului 3 spor la treburi !
Si sanatate muuuulta-muuulta tututor !!! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
una cu carnatu', cealalta cu branza...si te mai plangi carmen ca nu manca fata?!
philip
&andreea
copilasi dragalasi