Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Olivia, pupacim pe Luca cel bolnavior, dupa cum ai zis si tu, posibil sa fie o laringita, e mai dificila decat o raceala obisnuita, dar o sa treaca! insanatosire rapida dl Duracell

Irina, acum m-am uitat la pozele lui Raducu ...ce mare a crescut, e f schimbat sau poate mi se pare mie, pupacim dulceee!
nu ne-ai mai zis, cum e cu tramvaiele ?

Alice, deci tu vrei reteta de moata cuminte ? sincer, eu daca as stii ca si al doilea, indiferent ce sex va avea, va fi la fel de cuminte, cred ca as pune-o de mamaliga mai repede, dar daca iese invers, ce ma fac!
mi-a placut reteta Liei, super misto ...la noi a fost dupa o iesire in oras, ca era ziua lui tati, asa ca eram bine dispusi, cu burtile pline si cu ceva aburi de alcohol, da o fi ceva si cu stresu, ca Alex era cam stresat in perioada aia!
aaaaa uitasem sa specific, daca imi da cineva reteta de baietel, musai sa fie inclus (ca ingredient) si ochi albastri sau verzi!

pupacim, in seara asta cred ca nu mai beu nimic, ca ma doare capul ...nu stiu de ce!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar! In vizita. Culcat teroristu'. Azi, din ce mi-a spus bona, a refuzat somnul de pranz, a dormit olecutza pe drum, asa ca acu' a picat...
Io reteta de baieti n-am, mai ales la culoarea solicitata... Da' toate incercarile de pana acum au fost cu rezultate masculine, asa ca nu stiu cum sa obtin o fata...
Vazut ceva pozute: pasarelele din ieshi, Giulia, Lia mica si niste baieti sugubeti... Fromosi, fromosi toti!
Va pupu! O seara buna!

Mergi la inceput

Carmen, in seara asta moata s-a dus in patut pe la 9 fara un sfert, a plans dupa tati, cred ca nu mai poate de dorul lui, a trebuit sa-i explic ca vine maine si in weekend se vor juca toata ziua, ca si mie mi-e dor de el bla bla ...si abia abia s-a linistit!
iar dupa amiaza am culcat-o putin mai tarziu decat de obicei, si poate si asta a fost motivul de n-a mai vrut nani de la ora 8 !
e totala Ilinca cu carnatu', deci mancare din asta vrea ...cine sa-i mai inteleaga si pe motii astia!

Daria, deci voi la 11 noaptea va pozati ! ai incercat sa faci asa cum va ziceam eu, adica la 8.30-9 stins toate luminile, nimeni nu vorbeste cu ea si de plictiseala ...sa vrea la nani?

Alice, sa inteleg ca iti place Clemmy, ca eu asa inteleg ...ca tu esti cea incantata de ele! io zic ca or sa-i placa si lui Andrei, stai sa le prinda "gustul"...si pe urma construieste si castele!

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rain - ne-am riscat de doua ori, si-a vazut de treaba, ne-a ignorat total, si-a cantat, si-a vorbit, ne-a strigat, a dansat, si-a dat jos sacu` de dormit cu fermoar, toate cu becu` stins si ea in patutul ei iar noi in camera noastra. Si se facu 1 noaptea si am hotarat sa o aducem in pat cu noi sa-i dam exemplu. Ne-a luat inca o juma` de ceas sa o adormim
Vreau si io reteta de fetita cuminte.
Da` cica daca primul copil e zbenguit rau si fara chef de somn, al doilea e un inger Oare sa ma risc ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Daria, daca asa se zice atunci io ma apuc acu', chit ca n-am cu cine La mine in familie io, cea mai mare am fost "cumintenia pamantului" (ma culegea mama din toti copacii si nu ma jucam decat cu baietii: fotbal, puscoace si alte nazbatii). Frate-miu, pe langa faptul ca a fost mai mult bolnav decat sanatos cat a fost micut, mai era si cuminte: unde il puneai acolo statea. Asa ca nu te contrazic...
Io ma'c la soamne!
Pupe

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dario, io nu m-as risca
rain, nu pot sa dorm daca nu-mi zici la cit s-a sculat fiica-ta azi dimineata
olivia, ce faceti, cum sunteti?
philip, distractie placuta!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Chiar, Nicole, adoarme Andreea pe la 8-9, dar dimineata cand se trezeste? Si in timpul zilei cat doarme?

Eu nu ma pot plange, de obicei pe la 9-9:30 mergem la nani. SUnt seri cand adoarme singura, sunt seri cand vrea sa ma tina de mana. Cand ma tine de mana, la un moment dat ii spun ca ma culc si eu in patul mare si merge si asa, singura problema e ca adorm si eu . Ca in aceasta seara, am stat cu ea 1/2 de ora, am dormit si eu, iar acum trebuie sa ma scol ca am de lucru, iar eu sunt nauca.

Eu nu stiu in ce categorie sa o incadrez pe Stefi, dar cred ca merge mai mult spre categoria cuminte, chiar daca inca se mai trezeste noaptea. Daca as fi sigura ca al doilea doarme mai bine noaptea ne-am apuca acum de treaba, asa mai stam un pic. Si nici nu stiu ce sa-mi doresc, un baiat sa fie pereche sau o fata ca sa fie mai apropiate.

Olivia, multa sanatate lui Luca!
Fug la treaba, asa ca sunt in zona!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multam, carmen, esti o draguta!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Carmen ! nu pot sa te tin pana maine cu dilema asta, dar ca sa te oftici si mai rau , iti zic ca s-a trezit la 9 fix, dar de cand adoarme mai devreme se trezeste pe la 8, astazi cred ca a fost liniste, daca nu a fost tati acasa ca sa faca zgomot (intentionat ) prin bucatarie ...a dormit pana la 9!
iar ziua doarme de la 1 la 3-3.30, uneori 4, asta in weekend cand e mai liniste la vecinii de sus, ca altfel astia sint mereu in miscare

Andrea, spor la lucru, iti doresc ca in noaptea asta sa nu te trezeasca Stefi !

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Din pacate am avut dreptate..Luca are..crup...este pe steroizi si daca la noapte face criza..trebuie sa mergem la urgenta...sa ne tineti pumnii...

Mergi la inceput