Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea sint convinsa ca este doar o toana ...o sa treaca....Aici la 1 an si jumatate se face vaccinul de varicela. Iar la doi ani vaccinul pt hepatita A. Roxi cum este cu hepatita?? Si apropo...ai o sugestie ..pt un pediatru? Luca avind certificat de nastere romanesc poate fi inscris la un pediatru, ceea ce si vreau sa fac..Astept sugestii...
Si acum dispar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mandra azi nu m-a mai trezit asa de devreme. era deja 5 jumate cand am ajuns amandoua in bucatarie...
o poza cu dedicatie speciala pentru nicole:
http://community.webshots.com/photo/547019177/2062924890034520309RtEjcu

o zi frumoasa tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Am fost la doctor si am facut vaccinul de un an jumate Morbilli+ Rubella+ Parotit. Adicatelea rubeola, oreion si mai ce???? Stie cineva cu ce se mananca Morbilli ala??
Ufff m-am pus pe invatat si eu atat cat mai apuc pana luni, nici nu am apucat sa citesc ce ati mai scris, speram ca toata lumea e bine.
pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaaa neatzaaaa
hahahaha s-a vazut ca mama omida fuse singura asara...era cu ginu'n nas si cu chef de vorba. aus, eu cred ca moatza se pregateste cu somnu pentru cand veniti incoa, sa doarma odata cu Pat si sa ne destrabalam noi!
Olivia am pediatru, acu depinde si de unde stau socrii tai, sa le fie la indemana. vrei vaccin antihepatita simplu, da? este de la aventis....si cam atat parca. ma uit prin hartzoage si iti zic.
Cori morbilli ala e measles, pojar. succes la invatat!
Andreea de Pupi nici Pat nu face la olita decat rar, cand il prind ca se screme si il pun rapid pe olita. altfel face NU din cap si fuge razand.
Danule pupi si sa semnezi si tu mai des condica! ceva pozne noi cu Vic nu ezista?
hai ca ma apuc de treaba, va doresc o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,azi este placut afara parca vine primavaraaaaaEu moooor de somn,ca a mea mandruta s-a apucat si de vorbit in somn,nu era de ajuns ca maraia!Azi noaptea pe la ora 2 zicea "vei bazaconii,vei bazaconii"(i-am cumparat niste biscuitei cu diferite forme care se numesc bazaconii,si i-au placut tare mult).
Andreea(Amironeanu)ne mai gandim daca venim vineri la Kidsland,ca noi am fost luni dupa amiaza(pentru ca nu o mai scosesem de 3 zile afara din cauza mucusorilor)iar de atunci zice mereu ca vrea la Mall.Iar ieri cand a scos-o bona afara a plans in parc ca ea vrea la Mall,asa ca nu stiu daca este bine sa o duc asa de des.Oricum i-a placut la nebunie in piscina cu bile,numai ca eu a trebuit sa fiu tot timpul atenta sa nu se arunce aia mai mari peste ea!!
Papadie pupam burticica cu bebelina!
Liliana eu predau cea mai terorizanta materie,chimie anorganica, de fapt, fac mai mult laboratoare dar acum 50%din nota de la examen este nota de la laborator,asa ca sunt si eu juma din stresul studentilor.
Lia,pupam Danutzul si sper ca nu mai aveti nici o problema cu kk.
Daria,cum ati dormit?
Vrabiuta iar sunteti in top la harnicie
O zi buna si pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata iar in miez de noapte la mine.
Ioana, teroarea studentilor....pupici la vorbareata mica. Hehehe ai si tu teroarea ta acasa.
Stiu cum este sa fi teroarea studentilor, caci si eu am predat 14 ani mate la Craiova...si eram in acelasi timp si teroarea dar si salvarea lor, caci mai treceam pe langa ei si le dadeam ceva indicatii. Bineinteles cei care citisera aveau ce face cu indicatiile ceilalti, nu. Si teroare era, ca proful numai pe mine ma punea sa corectez lucrarile, si nu comenta niciodata la ce note dadeam. De fapt corectam amandoi, dar el se mai gasea sa mai isi faca de lucru cu cate ceva, asa ca.... Dar de amintiri din copilarie.
Pupici la fete si bebei. Pardon nu bebei, domnisoare si domnisori.
Olivia, mama ce logoree ai avut azi. Pupici lui Luca cel independent.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !!!
Sar`na de intrebare, am luat aseara Ambroxol si de la 23 la 06,00 nu a tusit, apoi a tusit oleaca dar am luat-o in brate si am stat asa pana i-a trecut. Doamne, draga mi-e

Corianai - spor la invatat !!!

Kim - mi-a venit ca Giulia este alergica la polenul de primavara

Am oleac` de lucru, kef ioc, mai cetesc si revin.
Ceaustoc !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!
Ce ma bucur ca s-a mai indreptat si vremea asta - parca am alt tonus (nu stiu daca numai de la vreme sau si de la faptul ca tati e acasa...) si alta dispozitie!

Ieri cum va spuneam am fost sa vorbesc cu logopeda. Ruxi - ma intrebai de ce cautam sa-l duc pe Stefan la logoped. Pai el s-a recuperat foarte bine motor, acum are de recuperat psihic ca inca este destul de mult in urma (cam cu 6 luni...) si de asta vroiam un logoped bun. Ce am facut acolo - pai am facut niste teste - am raspuns la zeci de intrebari in legatura cu el. Concluzia: dpdv social este foarte bine (nu face vreo 2 lucruri care ar trebui sa fie facute la virsta lui, dar astfel e ok), motor e bine, putin in urma, dar e de inteles, iar la capitolul limbaj e la pamint... Acuma dr. mi-a zis ca s-ar putea sa fie si o lipsa de maturare a coardelor vocale, dar in tot cazul o sa-mi faca un program pe care sa-l urmam cu el si sa vedem ce si cum. Miercurea viitoare ma duc si cu el ca sa-l vada si o sa-mi dea si programul de care mi-a spus. Oricum, chiar si din discutiile cu ea am aflat multe lucruri folositoare.

Gata, ca m-am lungit mult si nu vreau sa va plictisesc - ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - mi se pare mie sau ati numerit un medic bun care isi da interesul ? Sa vezi ce bine va fi Stefan si va recupera in toate.
Ca la capitolul vorbit nici noi nu legam doua cuvinte ... mai nimerim "alo tatiii" si inca vreo 2 din 2 cantecele de copii
Pupam pe Stefanut

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza.
Intru doar sa va salut!
Nicole, ma pregatesc sufleteste. De treaba ne apucam cam peste un an, sa fie Vicu spre 3 ani si tati cu jobul aranjat, ca in ritmul asta si cu al doilea terorist nu rezist... Dar pana atunci ne antrenam si voiam sa stiu cam la ce antrenament sa-mi pun sotu' pentru o fetita
Din categoria pozne pot sa le pun pe alea de azi noapte: cald in camera, cupilu odihnit (se pare), asa ca a inceput distractia: trezit, tipat dupa ma'sa, ordonat "u" (=sus in brate), asezat pe canapea sa adoarma cupilu. Dupa 30 sec: "pa" (=patut). Pus cupilu in patut si plecat la mine. Dupa alte 30 sec: "mama pa" (= in pat cu mama). Luat in pat cu mine, eu adormit instantaneu. Dupa alte x sec/ min: "u"... Si ciclul s-a repetat de fro cateva ori pana cand cred ca io n-am mai reactionat la ordine In curand cred ca incep sa ma tratez de somnambulism...
gata, plec la treaba. ne mai auzim...

Mergi la inceput