Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Papadieee - fetitaaa ??? Vrem reteta neaparat ! Felicitari !!! 
PhilipAndreea - noi stam, ne place, mai producem, aducem olita, dar nu ne cerem ... ![]()
Polux -
te admir pentru forta de care dai dovada 
Rain - uaaa, dormiti ???
de ciuda ![]()
Noi am facut baita cu spalat pe cap ca azi noapte nu am mai spalat-o si parca era ceva acolo pe par (sau deja mi se pare mie) iar acum se plimba cu caruciorul si zice nai-nani la Lilu 9papusa noastra)
; i-am dat cerealele sa fiu mai sigura ca se aseaza, Doamne ajuta ! Tineti-ne pumnii sa nu frec nimik 
O seara faina, schimbului 3 spor la treburi ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
mai, eu intreb ca poate ar fi cazul sa insist cu olita, soacra-mea nu-l pune de lene, asa ca el face tot in pampers, numai ca nu vrea sa stea la sters nici sa-l picuri. a, si apropos de ce povesteai, nicole, aseara a trecut pipi pe langa pampers si s-a udat peste tot as aca i-am scos pantalonii si umbla in puta goala prin casa. soacra-mea cica n-a facut caca azi, sa nu faca, ma duc sus sa pregatesc cada cand revin imi spune ca a facut pe linoleum in bucatarie. intreb si eu ca proasta, de ce nu l-o fi pus pe oala daca l-a vazut ca face...
eh, fetele, is multe de spus...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roller025 spune:
Buna seara! M-am mutat la schimbul III. Cred ca numai pe aici mai apar.
V-am citit in fuga ultimul capitol ca de restul nu mai am timp.
Papa, felicitari pentru trio! Daca nu te superi, cum se fac fetele?
Ca ma bate-un gand...
Felicitari sarbatoritelor de saptamana asta!
Sanatate bolnaviorilor!
Vesti despre noi: am racit eu, am bolit vreo saptamana, am dat si copilului care a mucit 2 zile si n-a avut nik altceva. Asa ca imunitatea lui e muuuult mai buna ca a mea...:((
Vicu nu sta 2 minute in loc. Face la oala daca il pui, isi formeaza un vocabular din cuvinte proprii si pociri de cuvinte normale, cere cu insistenta prezenta noastra atunci cand suntem acasa. Din pacate programul meu s-a aglomerat fantastic iar tati si-a reluat traseul Bucuresti - Tg.Jiu, asa ca e tata de week-end. Ca urmare seara cand Vicu face inventarul si cineva iese minus: tati. E nemaipomenit ce dor poate sa ii fie de tac'su si ce il calareste cand il are acasa.
Altfel toate bune: mananca bine 5 zile pe saptamana si mutumitor cele 2 de week-end, doarme un somn de 1-3 ore la pranz si un somn de noapte cu 2 verificari de perimetru: care nu raspunzi la apel? (in continuare trebuie sa stea cineva langa el la adormire...)
Cam asta de la noi!
Toate cele bune si ne mai auzim...
Pupe de la Vicu!
philip spune:
pupe si la voi, dana, chiar ne intrebam pe unde sunteti!!!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
rain spune:
iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a aparut Dana 

!!! Danule, ti-am pus la absente, dar daca zici ca ai fost bolnavioara, le motivam! bey, ce dor mi-a fost de tine, tot speram sa dai un semn de viata ...oricum, e bine si la schimbu' III, numai sa stim de voi!
vrei reteta de facut fetite? sa inteleg ca ai planuri mari anul asta?![]()
pupacim si pe Vic, am vrut sa-ti zic mai demult, dar mereu am uitat, asa cum e descris Vic de catre tine, parerea mea e ca-ti seamana 100%, cand zici de el ...parca te vad pe tine
!
sa nu mai absentezi, please!
aaaa si mi-am adus aminte si de Monica-Botosica, ca azi a dat un semn de viata pe forum, si nu crez ca le-am salutat ...Monicule, mai vrem faze de faze made by Botosica, hai ca mi-e dor sa ne povestesti ceva, si te vrem mai mult pe forum
, mai tii minte cum stateai tu toata ziua cu nasul in frigider?![]()
Andreea, io acum nu vreau sa-i iau apararea socrelii tale, dar sa stii ca au o mare viteza la facut kk...sa argumentez, alaltaieri o schimbam pe moata de kk, dar n-am mai dus-o la ea in camera, am vrut s-o schimb pe canapea in sufragerie, bunnnnn ...ii dau jos scutecu, o sterg, iar ea se da repede jos sa lipaie nitel cu labutele pe parchet, ca asta e placerea ei, eu incantata de incantarea ei ma uitam dupa ea si radeam, fuge pe langa mine, iese pe balcon si se ascunde dupa hainele puse pe uscator, eu s-o prind si sa-i fac cucu-bau ...o iau de acolo si hai sa punem scutecu', cand surpriza ...la fund era kk ...cand ma uit pe hol (pe unde alergase ea) era kk pe jos, dar crede-ma ca eu am fost cu okii pe ea, nu stiu cand a facut, ca eu n-am vazut-o, asa ca posibil ca la Pupi sa fi fost tot o smecherie din asta de-a lor
!
Carmen, cum bre, furculita era in imprimanta 

????
si imprimanta mai functiona ?![]()
io m-am cam infierbantat de la ginu' asta ![]()
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
philip spune:
quote:
Originally posted by rain
io m-am cam infierbantat de la ginu' asta
Nicole &Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, 1-4 luni
de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
hehehe, se vede, la cat ai scris...eu abia astept sa ajung acasa si sa gust din lichiorul de zmeura cumparat ieri. miam_miam!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
polux spune:
Am ajuns si eu acasa. Ufff si ce somn imi e.
Pupici Danutei care a fost bolnavioara si Lui Monicai Botosica, caci nu le-am mai vazut de mult pe aici.
Pupici si la celelalte mamici.
Liliana
Carmen, vorba lui Nicole, mai fuctioneste imprimanta aceea?
kim222 spune:
Hop si eu ....am fost toata ziua plecata la un seminar ..acum am revenit ..mai am 1 ora si de termina ziua..si nu puteam ...fara sa va salut...
Noi inca ne luptam cu mucii...dar totusi dormim bine..chiar daca sforaind...
Aseara am rugat-o pe MP?Cruella...sa nu-l mai certe pentru orice...si i-am povestit ce reactie are cind face o mica prostioara...sa vedem...desi nu se poate abtine
va pupez..si daca am timp ...va citesc ..daca nu..pe miine! Spor la scris schimbul I si II!
kim222 spune:
Sint atit de obosita si am citit atit de repede...sa vad ce-mi mai aduc aminte...
Vazut pe Lia cea scumpica...
Liliana..pupicei si sa rezolvati odata situatia!
Gabi si altcineva..am uitat cine...ce v-a venit cu logopedul? Nici Luca nu vorbeste...el zice doar mama, tata, pa (apa),ham(ciine), vu (avion) si caca (cind face la olita si este mindru de el si ne arata si noua!)
Alice tu de ce nu introduci odata laptele de vaca? Asa aveti recomandare de la dr?
Nicole...am am slabit inca 450 g..dar regimul este unul facut de noi..eu ti l-as da ..dar eu dimineata maninc ovaz si la 12 un shake cu vitamine ....ceea ce nu cred ca aveti in Ro...sau mai stii...daca vrei iti scriu dau un PM....Ce devreme mergeti la culcare! Ai mare dreptate cu copii care dorm singurei....noi nu am dormit cu el in pat niciodata (pentru nu stie ce vrei de la el)...nu sta sa-l mingii si de pupat..pe furis...este independent ..vad ca si Adeluta este la fel...
Cu venitul in vara....nu stim..si nu prea vrem sa fim nici nasi...mai este timp sa ne gindim...Este efortul prea mare sa venim si in iulie ..si apoi definitv in mai anul viitor...Dar nimic nu-i batut in cuie...
Dana si Cristalinu' bine ati reaparut! Am tot intrebat de voi....Dana multa sanatate!
Andries..unde ai disparut?
Marcela ...cum ramine cu gradi?
Sanatate la muciosi!
Daria mai bine histerectomie..decit altceva...
kim222 spune:
Lia ..mucusul in kk poate avea doua surse:1. din tractul respirator (cind este racit), 2. produs de intestin. Ce inseamna mult sau putin ..asta este o chestie variabila...In cantitate mare inseamna un intestin iritabil (deci inflamat). Daca continua...cel mai bine este pur si simplu sa duci un diaper pediatrului..el poate judeca cel mai bine...
Daria..pina la 3 ani nu se testeaza copii ...dar eu nu am inteles ce ti-a venit cu testele pentru alegie???