Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 5
leeloo2004 spune:
Liliana, da de unde - tati vine abia pe la 12 noaptea cind noi sforaim demult...Da macar azi vine!
Am fost azi la logopeda (de fapt e psiholog) e tare draguta - o sa ne faca un program de care sa ne tinem - pentru asta o se ne vedem cu ea (cu tot cu stefan) miercurea viitoare asa ca o sa va tin la curent pe cele interesate.
Va pup ca Stefan vocifereaza din motive de lasat singurel...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
rain spune:
fetele, moata mea e de 10 min la nani ...cred ca vom ajunge sa ne culcam de la 6 dupa amiaza ![]()
![]()
!
dar nu eu o fortez, ea singura vrea la nani, si e atat de categorica, adica eu ma rog de ea sa mai stea putin, sa mai bea lapte, iar ea fuge cat poate de tare spre camera ei, zice "nani nani", apoi "pa" si gata, asteapta s-o urc in patut ...
revin
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
papadie spune:
nicoll ce faaaaaaaain Catrina abia s-a trezit mdeah si io la fel ca am dormit cot la cot cu kopkila
Fetile am fost aseara la eco si bb era tare miscareata si tinea mina stanga la ceafa exact cum o tineam in mom ala si dr n-a putut sa-i numere destele de la manutika aia
Tati al nost i-a zis doctoritei "Ma asteapta acasa o pisica si de-acuma trei fete. O sa-mi iau caine!" ![]()
alice2004 spune:
Eeeeee, Rainu, tu vrei sa ne faci pe toate sa te invidiem apropo de nani lu moatza !! Io abia poci sa scriu doua cuvintele aici, ca Andrei e gramada pe mine !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Doamna floare, pupam cele trei fete !!!!

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
carmenp spune:
philip, nu facem la olita, nici macar kuru` nu si-l pun e pe ea, zici ca are jar
rain, poi la ce ora se scoala fiica-ta daca a adormit asa devreme? pfiii, sa tot faci cupii de astia
brei, nu va zic, caut o furculita de plastic de vreo trei saptamini si-n seara asta am gasit-o in imprimanta...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
papadie spune:
Din ciclül Catrina si olita- Eü pün pampersul füll in olita si-i esplic savant ca ala e lokul de kaka la care Catrina ii spune "na na na" (adeka nü) si ia pampersül il püne la cosül de günoi si-mi arata ca acolo "kaka" Olita e mai mai büna de püs pe cap si de püpacit
Cam asta a fost experienta noastra "olitiferä"
philip spune:
quote:
Originally posted by papadie
Din ciclül Catrina si olita- Eü pün pampersul füll in olita si-i esplic savant ca ala e lokul de kaka la care Catrina ii spune "na na na" (adeka nü) si ia pampersül il püne la cosül de günoi si-mi arata ca acolo "kaka" Olita e mai mai büna de püs pe cap si de püpacitCam asta a fost experienta noastra "olitiferä"
aha....
philip
&andreea
copilasi dragalasi
rain spune:
Andreea, de ce intrebi de olita? ca nici moata mea nu face, se joaca cu olita, sta pe ea imbracata, dar cand o intreb daca vrea la olita, zice ca "nu", dar un progres tot a facut, cand face kk ma anunta imediat si fuge la masa de schimbat ...
nu stiu daca v-am povestit, intr-o seara am lasat-o fara scutec, facuse kk si pana la baita mai erau vreo 2 ore, m-am gandit s-o las asa, sa-i mai respire si ei pielicica, dar i-am zis sa ma anunte daca face pipi, zicea continuu "pipi", dar cand ii ziceam de olita, fugea ...ce sa va zic, era in extaz fara scutec, se tot uita pe langa ea si a zburdat pe aici de bucurie, clar nu e o mare placere sa stea infasurati in scutece, dar ce sa le facem, doar nu-i obligam noi
, pana la urma n-a facut pipi si a fost ok, in seara asta am zis sa repetam povestea, a facut kk pe la 7 si am lasat-o asa, dupa vreo 10 min a facut pipi, imi pare rau ca n-am filmat-o, avea o expresie de nedumerire, simtea ca e uda si cred ca nu intelegea de unde e apa aia, am lesinat de ras ...mergea cracanata si pe varfuri, a fost faza de faza, iar eu am intrat in baie de urgenta si am pregatit cada pentru balaceala!
Alice, dar Gizmo cand are ultimul somn dupa amiaza, ca poate doarme pana tarziu si d'aia nu-i mai e somn ...zic si io! va dati seama ca io sint super multumita de cand adoarme asa devreme, nici inainte nu statea pana la 11, la ora 9 era in pat, dar asa e si mai si ...
Olivia, voi ce mai faceti? de ce ziceai tu ca nu mai veniti in tara, nu trebuia sa fiti nasi?
acum ma duc la rasfat, o baie cu spuma, o carte buna si de ce nu ...un gin!![]()
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii