Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai, Roxi, ziceam io ca le-am vazut undeva, cred ca in cora, dar nu m-au interesat prea tare ca daca am vazut ca Andrei nu e pasionat de lego ... acu cred ca le cumpar si ma joc io cu ele, daca zice Rain ca sint si parfumate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Gata, plec acasa ... ma duc sa vad cum s-au descurcat baietii fara de mine ! Va pupicesc pe toate si poate ne mai auzim later, sper !
O dupaamiaza cit mai placuta si o seara idem va doresc !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Au revenit grasanele!...hehehe...La raport!

Care intrebashi de vaccin?!....Eu trebuia sa-i fac rapel de Act-Hib/Hiberix la 1 an juma...de fapt acum o saptamana...si doctorul zicea si de Varil-rix ca sa-l facem la un an jumate.
Niciunul din astea nu e in schema obligatorie...
(am cautat 2 saptamani ca tembela Act-Hib...care nu prea se mai gaseste cand puteam sa iau Hiberix si sa rezolv problema...:)))

In rest, sanatoase, grase si frumoase...Cu mici scapari...eu la frumusetze...Maria la tot felul de bube...da' noroc ca ei ii trece...
Ma duc sa vad daca apuc sa citesc ceva, ca-s in urma de tot.Pupam voios si urma sanatate la toata ;lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Clementoni am cumparat si eu, intradevar au un parfum fain si se pot roade in regula, calci pe ele si nu te lovesti, se spala, lui Danut ii plac.
N-am sunat la dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, sa ma laud si eu cu pupi ca ma pupa cand ajung seara acasa. inca nu stie sa facas "tuc" cu gurita,dar il iau in brate si se apropie cu gurita de a mea, of ma topesc toaaaata.
daria, multa sanatate giuliei, imi imaginez ce sentiment tre sa ai dormind cu ea tinandu-te de gat. wow!
pupi are 8 dinti si 4 masele, caninii se vad de cateva luni da' nici ca mai strapung gingia aia o data.
CATI COPILASI FAC LA OLITA?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, am aranjat si listutza!
Buna seara la schimbul II/III!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Abia acum am reusit si eu sa va "rasfoiesc" putin si sa incerc sa scriu si doua randuri.Mai am nitel si apar aici la schimbul de noapte...Ca altfel, nu mai apuc sa fac nimic. Nu ma lasa Codrut nici sa rasuflu; e intr-o continua miscare. Si ma acapareaza total.Daca vede ca nu il bag in seama, ca sa imi atraga atentia fie isi baga degetele pe gat , fie se intinde pe gresieAzi am stat si mai mult afara ca a dost cald si placut...
philip, Codrut nu face la olita decat rar.Nu are chef sa stea nici macar dimineata.Sau daca il conving sa stea (cu jucarii), nu neaparat si "produce" ceva...
Pupici tuturor bolnaveilor, mucioseilor si neastamparatilor (daca mai sunt si altii)

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara frumoaselor.
Alice si cum e in delegatie? Ce face sotul, el cum se descurca cu Andrei. E tot asa de usoara teoria ca si practica. Vorbesc de sot, caci am si eu care crede ca le stie pe toate in materie de copii.
Pupici Liutei mici si matinale. Asa iubita scoal-o pe mami devreme sa mai puna si la fete cateva poze cu o printesa asa superba ca tine.
G Ioana...mai dar ce fata vorbareata ai tu. Inteleg ca esti in sesiune? daca nu e cu suparare poti sa-mi spui ce predai.
O pupam si pe Giulia si mamica ei. Care are grija de mami sa nu se plictiseasca acasa, asa un frecat de covor, o lenjerie de schimbat... Daria sanatate prietenei tale.
Gabita, gata a venit tati? E mai bine asa?
Ufff ce vorbiti voi acolo de cocolosit copiii, ca a mea cand o voi aduce cred ca o sa ma rog de ea sa o smotocesc, caci e asa de independenta...ma bucur ptr ea ca e asa..dar parca as vre sa fie mai mamoasa.

Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Nicole...iar smotru. Uf ce harnicuta esti. Hai si la mine ca am nevoie. Dar vino si cu moata ca nici dezordine nu are cine face.
Olivia...eu ce sa spun...fac bine, de nu asa cere politetea americana sa raspunzi. Sincer, habar nu am cum sunt, imi e greu, rabufnesc pe sot...apoi sunt calma cateva zile. Dar din pacate situatie se inrautateste...si nu vad nici o iesire din ea. Cum mai merge dieta, caci am vazut ca in prima zi ai dat jos atat de mult. Vreau si eu...., dar eu nu dau jos nici daca nu mananc nimic atata.
Caro si Roberta (si cine mai este)spor la invatat si bafta la examene.
Andreea LAS VEGAS... oricum Good Luck!
Nu am terminat de citit, mai am ultima pagina, dar revin mai pe seara cand ajung acasa.
Cristalina Monica bine ca ai mai trecut si pe la noi

gata fug
Liliana

Mergi la inceput

Liliana, nu eram in delegatie, ci in vizita de lucru la job, ca aia mor fara de mine ! inlocuitoarea mea a plecat, nu mai vine si oamenii sint in aer, hehehehe !
Acum iarta-ma daca te intreb si io, dar de ce nu o luati pe Adela la voi acolo ? Care-i baiul, ca daca ai spus inainte, iertare, nu am citit si nu stiu !
Pupici si sa fie bine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput