Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (154)
Raspunsuri - Pagina 3

carmenp spune:
ntz, ntz, brei, a`nceput sa ma lase si capu`, nu m-a ajutat el nici pin-acu foarte tare... am vazut si pozele cu stefanut
rainnn, de ama..t, vezi pe la aeroport p-acolo, vorbeste cu cine trebe, poa` te rezolva si daca-i cu pretentii si-i place carnea mai batrina da-l incoa
andreo, cu conjunctivita asta n-as vrea sa ma puna nimeni la blestem dupa aia.. zic pas tura asta
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

rain spune:
cuburile sint de la Clementoni, si le gasiti in metro, cora, diverta, cred ca sint oriunde, sint super misto pentru ca sint moi, nontoxice, sint parfumate, se pot spala ...hai ca le-am facut reclama, o cutie e vreo 800 mii, noi avem happy farm si holiday, si moatei chiar ii plac!
asta e firma:
http://www.clementoni.com/catalogo/products.php?linea=108&title=Infant+toys
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
a avut doar un scaun pana acum de genul asta si n-am sunat, a facut azidimineata, mai stau sa vad ce si cum...sa sun deja la medic oare? ma gandeam sa va intreb pe voi daca ati observat la puii vostri asa ceva
Am patit si noi la fel ieri daca afli ceva zimi si mie. Edi defapt a avut ieri vreo 5-6 scaune din care unul cu acest mucus in abundenta .
leeloo Am citit eu undeva mai in urma ca-l duci pe Stefan la logoped ca nu vb. m-ar interesa si pe mine ca nici Edi nu vb. mai mult de mami nu vrea sa mai zica cu toate ca atunci cand era mai mic zicea Ana la sorusa, Tata, uitete, .... acum doar arata cu degetul (cateodata) si face precum foca iar eu trebuie sa ghicesc prin eliminare ce vrea.
Cand vrea la olita (dar nu tot timpul) arata cu mana in fata la pampers si scoate acelasi sunet de foca cu privirea intrebatoare si eu trebuie sa ghicesc ca vrea la olita sau ca deja a facut si trebuie sa-l schimb.Cateodata vine cu olita in mana la mine.
Va intreb si eu cu dintisorii cum stati? Noi avem 4 sus 2 jos si pe dreapta 1 masea sus si 1 jos ? e bine sa ma ingrijorez?
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

szivarvany spune:
Rain - sar`na, am si trimis pe mail site-ul si am subliniat ca exista si cu 40 de piese, sper ca tatiii al nost` sa inteleaga
Biluta - noi avem 4 sus, 4 jos si 2 coltisori din maseluta dreapta jos.
Lia - ai sunat pediatra ???
Crmenp - pupacim doi ochisori frumosi
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

leeloo2004 spune:
Da, Roxi, stiu ca asa se face cu listutza si am incercat dar cred ca de vina e net-ul de la birou. Lasa ca o pun diseara de acasa.
Mihaela, azi ma duc sa vorbesc cu logopeda - mi-a spus ca la o virsta asa mica nu poate face nimic cu el direct ci se practiva consilierea parintilor. Vorbesc azi cu ea si iti spun ce si cum! Dinti avem asa: 4 dinti jos, cei 2 canini si cele 2 masele, sus 4 dinti, o masea si mare are un canin care "sta" sa iasa...deci suntem destul de bogati la capitolul dintishori!
Nicole, ai dreptate, imi rupe inima dimineata, dar mi se "lipeste" la loc seara cind il vad cit se bucura cin vin acasa. Da, merge bine acum, in ultima vreme a inceput chiar sa nu mai mearga asa cracanat, ca o rata, incepe sa mearga si el ca baieteii mari! Cuburi de la Clementoni am luat si eu cadou la un bb de Craciun si au avut mare succes. Lui Stefan nu i-am luat ca deja am si pe alea modo de la masuta chicco plus caramizile lego, insa sunt super misto!
Noi am facut vaccin la 18 luni - Acthib-ul.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

rain spune:
Mihaela, nici noi nu avem prea multi dinti, avem 2 sus, 3 jos, si 4 masele (2 sus, 2 jos), dar pana acum o luna, moata nu avea decat 4 dinti ...asa ca recuperam, nu e nici o problema ca au doar atatia, au timp sa iasa!
Carmencita, cine trebuie sa-mi livreze un a.... de la aeroport, cred ca intra abia diseara in tura, dar e bine si atunci, nu ma grabesc!
da, despre vaccin, uitasem sa zic, moatei cand i-a facut la un an, a zis ca ne mai vedem la 2 ani jumate, dar noi am facut schema gratuita, poate la celelalte sint si alte vaccinari pana la 2 ani!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

alice2004 spune:
Rainule, multumesc pentru indrumari, o sa cautam, ca acum stiu incotro s-o iau !
Cris, si eu ma cam panicasem la un moment dat, ca Andrei avea gingiile umflate in dreptul maselelor de jos si nu ii mai apareau odata, dupa care m-am luat cu trebile si cum nu imi da voie sa ma uit in gura lui, am uitat de ele ! Pina cind l-am vazut ca tooot statea cu degetele in gura si era miriit si nu ii intrai cu nimik in voie, ba incepuse sa se si trezeasca oleaca noaptea, ce nu mai facuse el demult, asa ca am banuit ca au mai aparut ceva dinti (sau sint pe drum).Si intr-adevar asa era ...
Cit despre vorbit, Gizmo a inceput sa ne imite binisor, repeta dupa noi ce ii spunem, ma rog, nu unu la unu, dar le nimereste pacolo, ieri ne distram cu "scoici", ii spusese taica-su cuvintul asta si el ridea cu toata gura ! Dupa care afara fiind a croncanit o cioara prin apropiere si a invatat sa spuna si "craaa", eee, bine, fara "r" ... adevarul este ca l-am auzit prin casa cum se juca singur si spunea "ra-ra-ra" clar, cu "r" cu tot, dar doar asa, daca e vreun "r" prin cuvint, nu ii iese ! Io zic sa ai rabdare cu vorbitul, ca si cind incep ei, nu ii mai opreste nimeni !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Roxana80art spune:
Salutare mamici!
N-am mai intrat de mult pe aici,am avut niste zile mai aglomerate,dar azi am reusit in sfarsit sa va citesc mesajele trimise si sa ma pun la zi cu subiectele cele recente. Blabla blabla....poate imi spuneti.....scuze
Anreea :bine ati revenit in Iasi! Ne bucuram tare mult si ne e tare dor de Stafanuta si de voi .Am iesi pe vineri dupa amiaza la Kidsland dar nu stiu ce pogram are George la servici,ca a inceput stagiile la Recuperare si.....mai luam legatura pana atunci
!
Aaaa...de vaccin la 1 an si jum.nu am auzit nimic. Ai auzit tu ceva?
Rain :taaaaaare frumoasa fetita ta!Multumim si noi pt. informatia cu cuburile - eram foarte interesati! Pupici la moata !
Daria :multa sanatate Giuliei si !
Inchei aici ca am impresia ca s-a trezit mandra mea !
la toata lumea!
Roxana mami de Flaviana taaaare agitata si cocotata(31.08.2004)

roxanaz spune:
Gabi si eu am intrebat si nu se face terapie la logoped cu pitici asa mici. tu de ce vroiai sa mergi, ce te ingrijoreaza la Stefan?
Daria si Alice, alea is multe variante....noi avem vreo 2 masini si vreo 40 de cuburi....sunt bune si la baie si la plaja, pe post de forme! eu credeam ca toata lumea are din alea

alice2004 spune:
Tocmai ce l-am sunat pe frate-miu care se gases intimplator in mall, se pare ca nu au jocul cu pricina acolo, dar l-am gasit pe cel amintit de Rain pe un site, costa 1.152.000 lei ! Mamaaaa ... Promit ca de indata ce imi da statu' banii de CIC, ma duc si-i sparg pe clementoni, hihihihihi !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006