Cum scapam de obiceiul fumatului??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Daca fumez cate 5 tigari pe zi light se pune?

Pana la 9 pe zi esti in limita de siguranta- cf celor mai multe studii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu exista o limita de siguranta! Fiecare organism e diferit!

Eu ajunsesem sa fumez acum 1 an si ceva doar 5-6/zi si alea lights-mentol. Si cu toate astea, aveam palpitatii.... mama-mama! Chiar ma gindeam ca peace-makerul ma paste!!! Deci mult sub limita de siguranta!

Nu va imbatati cu apa rece! Tigarile oricum fac rau.
Sotul meu, care are deja 3 luni jumate de cind nu mai fumeaza, inca scuipa o sputa gri-cenusie din plamini. Deci inca nu i s-au curatat. Daca i s-or curata de tot vreodata...

Succes tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Gata, m-am hotarat!
De luni ma las de fumat!
Si n-am sa spun nimanui, pur si simplu am s-o fac si am sa povestesc aici ce simt si cum merge...detoxificarea! Fumez mult, dar sunt convinsa ca pot renunta pentru ca sunt perioade in care plecam la parintii mei in alt oras si acolo nu fumez deloc si nici nu simt nevoia s-o fac. Sotul meu nu fumeaza si sunt sigura ca m-ar sustine bucuros. Dar n-am sa-i spun nici lui, am sa-l las sa constate singur ca nu mai fumez.

Am spus ca renunt la tigari de luni pentru ca am senzatia ca daca incep dintr-o luni parca ar fi mai de la un capat, asa...si pana luni am timp sa ma obisnuiesc cu ideea...

Deci...urati-mi succes si faceti-mi "galerie"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

detoxificare/detoxifiere...cum e corect???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

Scuze ca ma bag ca musca in lapte...dar, si eu am reusit sa ma las de fumat dupa un pachet pe zi.
Cum? Cu tigarile NTB(fara tabac si nicotina), in trei zile am scapat de acest viciu atat de placut pt noi fumatorii. Si ingredientele secrete: VOINTA si MOTIVUL pt care vrei sa te lasi de fumat.
Referitor la aceste tigari , sunt atat de rele si miros ingrozitor cand le fumezi ca-ti pute toata casa o zi intreaga cu geamuri deschise cu tot, atat de rele sunt ca nu mai vrei sa fumezi nici una in plus. Eu am reusit desi sotul meu fuma bunatate de tigari iar eu niste nenorocite care nu se pot numi tigari.
Important ca a trecut o saptamana si desi ma tenteaza stand cu un fumator in casa REZIST TENTATIEI, nu am mai pus o tigara in gura si nici nu am de gand, in schimb beau la cola light de imi iese pe nas. Trebuie pt o perioada sa le inlocuiesti cu altceva ca altfel nu reusesti.

Bafta multa si vointa de fier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Ca sa respund exact la intrebare:CITIND DC.Nu e gluma,nu e reclama gratuita,e realitatea.Cel putin in cazul meu asa a fost.Stateam intr-o seara(ca in multe altele)si citeam pe aici .Dau de un subiect despre fumat.Sa nu m-a intrebati care exact ca nu-mi amintesc.Doua doamne se apostrofau pe acolo cu privire la cit e de nociv sa fumezi cind ai copil mic in casa.Eu fumam relativ mult 10-15 tigari pe zi,la cafenea mai mult,si in casa iarna fumam sub hota.Acum,nu imi amintesc exact contextul disputei,dar afirmatia uneia dintre cucoane era ca daca nu poti sa renunti la tigari inseamna ca nu-ti iubesti copilul.Arsiiiiii,am sarit ca arsa,cum sa nu-mi iubesc copiii?ce are asta cu fumatul?Si totusi mi-a dat asa un junghi in inima fraza aceea,doar stiu si mi s-a spus de tttt ori ca nu-i buna tigara,cuvintele alea insa au scormonit serios inauntru.Drept urmare ma ridic imediat de la calculator si decretez sotului:Eu din momentul asta nu mai pun tigara in gura,si nici tu!Nu i-am spus la ce discutie asistasem probabil de aceea s-a uitat lung si nedumerit la mine.A doua zi am aprins una si am tras citeva fumuri,am stins-o si am aruncat si restul din pachet.Au fost ultimele fumuri de tigara trase.Sotul meu a fost baiat de zahar si a renuntat si el la tigari o data cu mine.Cit de rau mi-a fost si cit am disperat fetele de iul.-aug 2004 cu nervii mei,dar am avut suportul lor neconditionat.Au trecut ceva peste 4 luni de atunci si sincer nici nu ma gindesc la tigari.
Asa ca fetelor,cititi DC si gasiti-va o motivatie sa renuntati la fumat!!!eu va urez mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nu stiu, tot citesc diverse kestii: ca iti e rau de la tzigari, ca tusesti, ca scuipi nu stiu ce, ca obosesti repede, ca nu ai rezistentza...etc.

Eu fumez full flavour (asa cum spune si numele, diferenta fara de light e de aroma, nu de tarie).
Si fumez cam un pachet pe zi.
De la 17 ani.
Deci, de 13 ani.

NICIODATA nu mi-a fost rau, n-am tusit, n-am scuipat , nu mi s-a stricat tenul, nu s-au ingalbenit dintii, etc.

Poate asta m-ar fi convins sa ma las.
Ei bine, n-am avut nici o reactie negativa niciodata.
Ba chiar mi-au iesit niste plamani ok la radiografii - si am facut multe, de-a lungul timpului.

Din contra.
Imi e foarte rau _ fizic - daca nu fumez.

Vreau sa ma las doar pentru ca vreau sa fac un kupil si nu e bine sa-l intoxic.
Dar si asta e incert: poate o sa vina barza, poate nu....

Si in mintea mea de fumatoare meschina, daca nu imi garanteaza nimeni ca o sa am bb... ma las degeaba?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Aici erati? Stiam eu ca avem invingatoare in lupta cu tigarile.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69834

Bravo voua!

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRENE11 spune:

fetelor,
frumoaselor,
fumatoare sau nu...

paranteza
imi place gestul cu care imi aprind tigara .. imi place cum arata mina mea stinga si imi plac degetele mele pe filtrul tzigarii.. imi place fiecare gest cu care imi apropii tigara de buze.. imi place senzatia fitrului pe buze.. imi place felul in care trag fumul in piept.. adinc.. personal.. imi plac dintzii mei care musca usor capatul tzigarii... imi plac buzele mele cind inconjoara prietenos filtrul alb.. imi place zona din stinga a gurii mele in care imi atirn vesnic tigara.. aprinsa sau nu..
imi place sa fumez.. ca gest, ca pretext.. imi place cind fumez.. iubesc timpul scurs intre doua tzigari.. imi place tigara dinainte.. si iubesc tigara de dupa.. sunt fan-ul sintagmei " o tigara si gata.. mergem/ venim/ mincam/ plecam/sosim/vorbim/iesim/etc"

nu-mi place scrumul care se raspindeste vesnic in jurul meu.. nu-mi place mirosul de fum in par si in haine si in piele si in gura.. .. nu-mi plac mucurile de tigari in scrumiere pline.. nu-mi plac scrumierele pline.. nu-mi place cind se termina tigara.. am un sentiment de sfirsit.. la fiecare tigara in parte..
inchid paranteza

asta a scris cineva...
asta ma defineste...
deocamdata...din pacate,nu am atins inca pragul acela psihologic...
si uneori regret...
sper sa vina momentul in care sa recunosc ca e o porcarie,
cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

offf eu fumez de 16 ani si nam reusit sa malas de tigari si ma inervez singura ce urat mirose an casa dela tigari dece nupot sa malas de ele,,,fumez 3 pachiete de tigar malboro tare dar de maine numai fumez si iar oiau dela capat cu tabako

Mergi la inceput