Cum scapam de obiceiul fumatului??
Raspunsuri - Pagina 4
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Scuze ca n-am mai intrat aici, va spun si de remedii. Am fost prea ravasita de moartea Andreei si pur si simplu nu am mai putut intra pe DC, ca plingeam!!!
Deci, revenind la remedii: plasturii sau guma cu nicotina nu sint un mod efectiv de a te lasa de fumat, ca doar inlocuiesti o nicotina cu alta, chiar daca mai putina.
Remediile homeopate se numesc:
Lobelia inflata - 6C
Nux vomica - 30C
Cifrele sint potentzele remediilor, spuneti asa la farmacie si vor sti ei ce inseamna.
Se ia asa: de cite ori simtiti nevoia de o tigara, luati cite 5 pilulitze din alea. Dar chiar de cite ori simtiti nevoia! Nu trisati, sa amestecati si tigari, ca e pacat! Oricum, dupa primele citeva doze, nevoia va scadea. Al doilea remediu este special pt. iritabilitate sau dorinta excesiva de a minca, care la unii apar cind se lasa de fumat, fie impreuna, fie separat (adica doar iritabilitatea sau doar nevoia de a minca). La fel, se iau cite 5 pilule cind simtiti nevoia de a rontzai ceva sau cind va paleste iritabilitatea specifica sevrajului. Sotul meu chiar nu a avut nevoie sa foloseaasca al doilea remediu! Depinde si de organism, probabil, sau si de vointa fiecaruia. Desi, daca avea destula vointa, se lasa ca si mine, fara nici un fel de ajutor.
Cum se iau pilulele: cel mai bine nu se ating cu mina, se iau in capacelul tubuletului sau intr-o lingurita de preferat de plastic, nu metalica. Se baga in guritza si se tin pe limba sau se plimba prin gura sau se sug pina dispar. Nu se inghit pur si simplu. Fiti fara grija, nu au nici un gust.
Mult succes tuturor!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Foarte interesant! Stii cumva si niste preturi?
Pupici
Daniella, mama lu'Alexis
Siminaf spune:
Imi pare rau, nu stiu preturile de la farmaciile homeopate din Romania. Aici am dat pe 2 tubulete din primul si pe un tubulet din al doilea cam 15 $. Era mai mult din primul pt. ca deh, se presupune ca simti nevoia de a fuma foarte des la inceput. Dar sotul meu nu a terminat al doilea tubulet, iar al doilea remediu nici macar nu l-a "gustat". Si era fumator inrait! Ca majoritatea barbatilor, de altfel.
Succes! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
nikole spune:
Eu am fumat vreo 4 ani aproape, dar tigari slabe(1 mg)slight.Oricum banui ca light ori nu, e aceeasi treaba,aceeasi otrava.in toti acest ani, am avut multe tentative de a ma lasa,si chiar am reusit ptr 6 luni, sa nu mai fumez, apoi m-am apucat din nou din cauza strsului, necazurilor, etc.Pierdusem o sarcina si din mom. in care m-am intors de la spital si pana seara am fumat(dupa 6 luni de pauza)un pachet de tigari si am baut un litru de cola.Nu va spun ...am zis ca si mor innoaptea aia...dar a trecut si asta.Si uite asa am redevenit fumatoare inraita ptr inca un an, cand a intervenit minunea.Lucram in Japonia ca hostess, dar la vremea respectiva nu aveam inca viza de sotie, asadar lucram ilegal.Intr-o noapte, au venit cei de la Emigration in club, sa verifice actele fetelor care lucreaza,etc.Eram 3 fete in aplication(asteptarea vizei),daca ne prindeau la munca puscaria ne vedea ptr 3 luni de zile.Si sa te fereasca Sfantul de puscarie...mai ales in Japonia~!!!!!
Asa ca in fractiune de secunda ne-am ascuns intr-o cameruta(in care ne schimbam), am stins lumina, si...asteptam!Ii auzeam cum vb. cereau actele,la care unul dintre ei a intrebat ce e in camera in care eram noi(3 romance),staful din bar stiind ca suntem acolo, a incercat sa-i distraga atentia, da de unde...a deschis omuletzu usa, norocul nostru ca eram dupa usa, si nu a intrat sa se uite mai atent.A inchis usa la loc,si au plecat in final.In momentele acelea m-am rugat si i-am jurat lui Dzeu ca daca nu ne prinde si scapam de puscarie , nu mai pun tigara in gura cat oi trai eu.Si uite asa se implinesc 7 luni de cand nu mai fumez, si nici nu o voi mai face niciodata.De a doua zi nici nu am mai lucrat si mi-am asteptat cuminte viza acasa,plina de nervi, stres nemultumire, in singuratate, dar...fara tigari.Asta e.Si acum am mare stres ,si nemultumirile mele, nu mai vad rezolvarea in tigari.De altfel nici inainte nu imi placea gustul de tutun, ci doar actul de a duce tigara la gura, era ceva sic...nu stiu cum sa va explic.MA ROG...E DE DOMENIUL TRECUTULUI.
nikole
koalitza spune:
Ma primiti si pe mine in club?! Am 2 zile de cand nu am mai fumat; nu simt nevoia dar recunosc ca mananc tot timpul! Cum m-am hotarat? Simplu: am facut o vizita medicului de familie careia i s-a parut ca aude ceva la plamanul drept si asa am ajuns la raze; aici m-a linistit doctorul ca singura "chestie" cu plamanii mei este ca sunt jumate' negrii de fumul de tigara. Dupa de am vazut la radiografie m-am cam speriat si cred ca era si timpul dupa 14 ani de tututn!
Bafta Laura si tine-o tot asa!
miag spune:
fetelor, eu inca nu am facut pasul cel mare, dar va citesc ca sa prind curaj..
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Elise spune:
eu chiar vreau sa ma las, chiar trebuie, dar nu pot sa renunt la tzigara de dimineata - pentru ca NU MA TREZESC.
Am plecat de citeva ori de acasa fara sa beau cafea, cola sau sa fumez - am fost leguma toata ziua si nu-mi prea pot permite.
Ce sa fac ... sa renunt si totusi sa nu ma "blegesc" ?!
PS: tensiunea mea dupa cola cu ness + alergat pe scari e de 9.3.
Nu stiu cat e "naturel", cind ma ridic din pat dimineata.
Probabil... nu e. ![]()
Elise
andreea_trend spune:

Offf... ce problema...cred ca am incercat pana acum de vreo 5-6 ori sa ma las... si degeaba tot nu pot...

Vorba lui miag... o sa mai intru pe la voi... poate prind curaj...
Nunta noastra
Poze
andanii spune:
nu exista NU POT decat nu vreau si nu imi doresc ..... orice este posibil , daca intr-adevar iti doresti nu ramane decat sa faci tot posibilul sa iti indeplinesti dorinta
e ca si cum ti-ai dori o poseta si faci tot posibilul sa ti-o cumperi , nu ?

ANDANII 

carla2005 spune:
Daca fumez cate 5 tigari pe zi light se pune?
Eu nu stiu cum m-am apucat de fumat acum 5 ani prin facultate de plictiseala cu fetele la camin! M-am kinuit sa pot fuma fiindca imi era foarte rau de la tigari....si am reusit! Dar mereu am considerat ca nu e ceva serios, ani buni am fumat zilnic dar am considerat ca nu sunt fumatoare! Ideea e cand am incercat sa le las am vazut ca nuprea imi vine!
dolcebaby spune:
carla2005 parca ma vad pe mine... si eu la fel am patit ...ma inverzeam la fata cind trageam din tigare dar nuuuu m-am lasat deloc si am reusit si eu
Acum fumez doua trei pe zi.din cela mai slabe si cind intru pe aici si citesc despre fumat imi vine o pofta de nu mai pot...
Va pup pe toate fumacioasele si pe nefumacioase !
dolcebaby