Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Vera, merci de incurajare.
Sa sti ca mi se pare mai agitata acum....vrea in brate. mor, nu mai pot. Se joaca cu jucariile de bumbac pe care le pupa si le strange in brate. m-am gandit ca cu suzi ar fi mai linistit inainte de culcare.
Pana la l-ita mai avem.
Ziceam de ceai pentru a se linisti putin, doar atat. Asa vreo 30 de ml pe zi, seara mai mult. Dar eu nu ii dau nika in afara de laptic, fier, calciu si SAB.

Sa sti ca pe mine ma cheama Veronica si mi se spune Vero sau Vera.

Vero

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

[quote]Originally posted by mary ilie
mai fetelor, voi cand dati la bebe suculetul de mar si morcov? inainte sau dupa laptic?

si eu am patit la fel la inceput: nu mai voia cu nici un chip sa manance lapte dupa suc. lui florin i-a priit daca i-am dat laptele la 15-20 min dupa suc. dar asta nu a tinut mult, pentru ca eu i-am dat peste mar si morcov si clementine si in felul acesta am inlocuit complet masa de lapte cu masa de suc de fructe. treptat i-am introdus si pulpa de fruct, intai mar ras si apoi mar cu banana. astfel, masa de 10 este din piure de fructe + suc. uneori mai ramane suc si il dau dupa piureul de zarzavat de la pranz.
sper sa-ti fie de folos!

liamia, mama lui florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Voi cum faceti sa scrieti colorat la semnatura ?

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna seara dragele mele!

M-am hotarat! O sa va scriu seara de acasa ca de la servici n-am nici o sansa

Irina - noroc cu Codruta ca a postat ea poza cu scaunelul de baie, ca daca te bazai pe mine ajungea Vladut sa faca dus singur ... dar oricum despre asta vorbeam si eu. E super! ... da mai asteptam vreo 2 luni.

Tonnia - ma bucur f mult ca totul e OK cu Dinutzu si nu i-a iesit nici o porcarie de infectie.

Ioana - dupa ce te documentezi cu storcatoarele si blenderele, sa ne spui si noua la ce concluzie ai ajuns. Eu una o sa merg pe mana ta

Am iesit din clubul copilasilor cu ochi curgatori, ptr ca problema noastra s-a rezolvat cu picaturile pe care ni le-a dat dna dr, slava domnului

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Veruska/ Vero in cazul asta inarmeaza-te cu rabdare si tine-i suzeta cu mana. Probabil ca o scuipa din gura dar tu trebuie sa fii pe faza si sa i-o strecori inapoi. Insista cat poti tu.
Daca luatul in brate te doboara atunci incearca sa il linistesti altfel: vorbeste-i, canta-i, mangaie-l si lasa-l in patut. A noastra fata daca o luam in brate cand plangea (asta pt. ca era obosita si nu putea adormii) mai rau ii faceam, mai rau obosea si mai tare urla. Asa ca uneori am lasat-o si sa urle. Dupa 5 min adormea. Vezi daca plange de oboseala si daca da...lasa-l acolo. Cu cat il trambalezi cu atat mai rau ii faci.

Am vazut ca te cheama Veronica caci m-am uitat pe poze. Ai avut un tort superb la nunta

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Gabirama e un limbaj HTLM pe care eu l-am dibuit cand m-am logat pe user-ul septoct2005. Tre sa pui in paranteze drepte culoarea inainte de cuvant si la sf. lui tai culoare.
EXEMPLU: gabirama daca vrei boldit [b] italics
Sper ca e de ajutor

POZE

Mergi la inceput

Exemplu din nou doar ia aminte ca in loc de paranteze drepte o sa folosesc acolada
{red}gabirama{/red}
{b}bold{/b}
{i}italic{/i}
{font=blablabla}blabla{/font=blablabla}

sper ca te descurci acum cauta un limbaj htlm sa te prinzi de alte coduri

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

auziti? cum editati semnaturile si cu smilies? dar shortcut-urile pt.poze?
ma lumineaza si pe mine cineva? merci

super scaunelul de baie. zici si ce magazin? ca am vazut la carrefour mai demult dar nu arata parea foarte stabil...

liamia, mama lui florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Buna tuturor!

Va multumesc ca m-ati primit in clubul vostru si voi incerca sa scriu mai des - in limita timpului pe care-l am. Am observat ca mai este cineva cu nickul Anya, de aceea am mai adaugat un 20 dupa.Insa mi-a placut mult numele si am decis sa ne botezam astfel fetita inca de la inceputul sarcinii.

Am vazut ca voi deja ati diversificat bblusii. Eu am decis sa-i dau exclusiv san pana pe la 6 luni. Asta daca va creste in continuare bine doar cu laptele meu. Personal am un "cui" impotriva suzetei (creeaza dependenta, chiar carii de suzeta, refuzul sanului si mai ales mi se pare greu s-o mentin mereu curata). Dar sa nu credeti ca Anya nu-si suge in permanenta degetelele, ba chiar pumnisorii, insa am decis s-o las in pace.

Cat despre ceai - cred ca nu este foarte necesar, pentru ca practic nu contine nimic hranitor. Laptele de san tine si de foame si de sete.
Astea sunt doar parerile mele si nu vreau sa va suparati pe mine, pentru ca nu va "trag de urechi" . Fiecare face cum crede ca este mai bine pentru puisorul lui.

Am vazut ca vorbeati despre calciu si fier. Eu i-am dat 10 zile consecutiv, 4 ml/zi de calciu gluconic, o luna da - o luna pauza. Asta pana prin aprilie, cand o s-o diversific. Fier am de gand sa-i dau preventiv, de la 6 luni, 1mg/kc/zi (probabil fier Haussman, solutie).Dar mai e pana atunci.

Ca sa ne cunoasteti si pe noi o sa adaug un link cu poz:.http://pg.photos.yahoo.com/ph/a_cibea/my_photos

Va salut pe toate,

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

In pozele noastre apare si Sara, fetita Gabrielei (Valen).

Mergi la inceput