Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

daca nici acu nu apare ma impusc

Vera, mama Iuliei Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

sau e mai fain asa?

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Salutare,

Fetelor vreau sa-i sau suzi cumva la bebe si nu stiu cum. Toata ziua e cu pumnu in gurita si cu degetele sa nu mai zic....mai ales inainte de culcare. Cu suzi s-ar linisti mai repede. Am luat de la NUK doua dar nici o sansa, de zici ca ii bag foc in gura.

Care sunt the best?
de la 3 luni in sus...

hildi

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Si eu am pus copilul de la 2 saptamani pe burta ca asa m-au sfatuit nasii dar am stat cu frica in san. Ma uitam la ea daca respira. Oricum i-a facut bine la durerile de burtica pe care le avea la inceput. Acum nu vrea sub nici o forma sa stea pe burtica, chiar eram suparata ca facuse vanatai pe spate, insa s-a rezolvat problema caci doarme mai mult pe o parte

POZE

Mergi la inceput

Hildi nici a mea nu vrea suzeta desii as fi preferat-o in locul degetelor/degetului. Chestiunea e ca fara sa-mi dau seama avea una de la Primii Pasi care era de la 3la 6 luni si nu o vroia decat cu scandal. De cand i-am luat de la Nuk de la 0 la 6 luni (e mult mai mica) o mai accepta. Eu nu mai insist sa i-o dau dar iau una in parc caci nu ajunge la manute si se enerveaza

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Vera, da, frumoasa semnatura.

Ne-am uitat pe net dupa storcatoare, sint multe modele, cu preturi de la 1 la 4 meleoane. Nu stiu cit o sa ne ia sa ne hotarim, sper totusi ca pina face copilul 6 luni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si atunci ce sa fac, ca nu mai pot asa!

Am luat carucior in sfarsit de la Chicco cu 6 mil. lei din acela verde si gri, asa ceva. Pana acum ne-am plimbat in marsupiu. E tot de la chico. E beton.Cine vrea sa-si cumpere asa ceva nu are decat, e foarte bine lucrat.

Fetele care alapteaza exclusiv inca dati si ceai de acum?
al beu fecior nu vrea din bibe nimic......nu stiu ce voi face mai incolo!!!

hildi

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Draga Hildegard nu te impacienta. Bagatul manutelor in gurita e un stadiu al dezvoltarii. Cel mai important organ de simt este gura. Prin ea cunoaste lumea. Eu am obs. ca de cand a inceput sa bage manutele in gura a devenit mult mai linistita. Nu se mai plictiseste asa mult. Daca ii dai san de ce sa-i mai dai ceai? Stai linistita ca e inca micut .... si poate va manca direct din lingurita

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, multumesc tare mult de invitatie!

Miine vine maica-mea, ma scot din foame. Poimiine soacra, simbata am interviurile cu bonele, iar duminica mergem la ski.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana merci de aprecieri. Bafta cu bonele. Sa gasesti ce-ti doresti.

POZE

Mergi la inceput