Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 13

LiaMia spune:
prin analogie cu indrumarile godzilei , am reusit ceva...
liamia & florin (31 aug 2005)

godzila spune:
LiaMia
ia aminte ca in loc de paranteze drepte o sa folosesc acolada
{url="link-ul tau de poze"}poze{/url}
pentru smiles
{cod smile} ex {bang} pentru
merge?
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE

alexla spune:
Buna seara dragele mele!
Cat de mult ati scris ....!
Fetele care ati avut dungulita aceea inchisa la culoare pe burtica de graviduta,vi s-a estompat? a disparut de tot?,daca nu, stiti cumva in cat timp se "duce"? "Probleme mari" am eu!
Laura&Alexandra

LiaMia spune:
ramane sa vad cum e cu pozicile...
o noapte linistita tuturor. eu ma duc la nani. florin doarme deja. cat am bantuit eu pe aici, l-a hranit sotul si a adormit imediat.
(...)
mi-e dor de zilele cand zburdam ca pasarea cerului (asa pare acum...). am pierdut un univers si ma regasesc intr-un altul, cu totul diferit, mult mai solicitant si coercitiv - cel putin asa il resimt eu acum. poate pentru ca marti ce vine schimb prefixul... e deprimant. si, ca o confirmare, nu imi apare nici o figura cunoscuta din anturaj care sa se fi bucurat cand a facut aceasta trecere...
LiaMia & Florin (31 aug 2005)

b_irina_c spune:
Laura la mine inca se mai vede, dar f. estompat (am avut ditai dunga ). Si culoarea buricului e normala, dar e tot mare, nu s-a facut mic la loc
.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

b_irina_c spune:
Anto e super bbl tau . Si ce pozitii haioase de somn
!
Ioana ne vedem maine!
Ma duc la culcare, noapte linistita!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

cristell spune:
Simo74cu ce picaturi a scapat de secretii?Avea canalele infundate?Si pe noi ne intereseaza.Ne spui?Te rugam
alexiasi eu mai am inca dunga,dar nu mai este asa de pronuntata.
cristell
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos

mimsi spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Anto, eu nu am facut masa festiva, ci doar am mers cu familia si prietenii la restaurantul unde maninc de obicei, Talia, in Tineretului, si fiecare a comandat ce a vrut. Au mincare f buna (mimsi, tu parca mai mergi acolo, poti confirma) si relativ ieftina, comparativ cu alte restaurante. Nr de telefon pentru rezervari este 3306425. Dar nu e un loc foarte elegant.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
CONFIRM!!! Super mancarea (gust&pret), locul e destul de inghesuit, dar atata vreme cat mergi acolo ca sa mananci nu te deranjeaza. Si eu ma gandisem sa facem botezul acolo, numai ca lista de invitati se lungise cam tare, asa ca m-am razgandit (si inca nu sunt convinsa ca a fost o alegere buna)
Mimsi si