"frumos...de sa ma doara sufletul..."
Raspunsuri - Pagina 6
roxana1974 spune:
English Pacient si Cold Mountain ... Nicole e cevaaa...
si apoi, nu demult am revazut un film despre Printesa Sissi...si la faza aia din final, m-am imprastiat...cand ajung ei in Venetia si toata lumea se uita la ei si la un moment dat doica ii da drumul fetitei care striga in linistea aia mare "mama"...si cineva striga "Viva la mamma!" ... am uitat sa va spun ca asta vara cand am ajuns acolo, pe locul acela, am plans iar (si-mi vine si acum ca va povestesc)...
daniela_b spune:
In general filmul "Crash" si mai ales scena aceea in care politistul alb o salveaza din masina in flacari pe femeia de culoare, cea care cu alta ocazie ii fusese victima.
Emotionanta, impecabil regizata si montata.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
alayna spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
In general filmul "Crash" si mai ales scena aceea in care politistul alb o salveaza din masina in flacari pe femeia de culoare, cea care cu alta ocazie ii fusese victima.
Emotionanta, impecabil regizata si montata.
Bine mai zici,deja mi s-a ridicat parul din cap.Ce bine era regizata.Eu am crezut ca mor amandoi.Dupa ce l-a tras pe el de sub masina si ea a ramas acolo,am zis ca singur moare.
Dar ce zici de secventa cand fetita a fost impuscata?Bine,n-a murit....dar muzica si cum era totul filmat cu incetinitorul...aoooleeeuuuuu
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Ca muzica, in general operele lui Verdi ma impresioneaza, Traviata in special.
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Hai sa-ti dau o veste mare: soacra-mea a luat deja bilete ptr. La Traviata, in 4 mai mergem la operaaaaaaa... Yuhuuuuuuuuuuu!!!!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
A, si ca sa raspund la subiect, ca intrebarea era "de cind n-ati mai vazut ...", de relativ recent, adica de marti. Am vazut intimplator pe Antena 1 prima parte din "Praf de pusca, tradare si complot", o coproductie romano-englezeasca despre Maria, regina Scotiei, si mi-a placut. Nu pot sa zic ca m-a impresionat pina la lacrimi, dar mi-a lasat oricum o impresie puternica (am si deschis un topic despre asta, poate ma ajuta cineva sa-l gasesc, ca nu l-am vazut de la inceput).
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Maria... who? The French Queen? Sora lui Henry VIII??? Cea numita si The English Rose? Despre acea Maria este vorba? Ca daca da, vreau si eu sa vad filmul? Cand a fost filmul facut, stii cumva?
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by alayna
Bine mai zici,deja mi s-a ridicat parul din cap.Ce bine era regizata.Eu am crezut ca mor amandoi.Dupa ce l-a tras pe el de sub masina si ea a ramas acolo,am zis ca singur moare.
Dar ce zici de secventa cand fetita a fost impuscata?Bine,n-a murit....dar muzica si cum era totul filmat cu incetinitorul...aoooleeeuuuuu
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Vorbesti de faza cu mantia invizibila protectoare pe care i-a dat-o taica-su? Sau incurc eu filmele???
nikole spune:
Eu de cand ma stiu, plang la filme..pana si la filmele ptr. copii, plang de mi se umfla fatza...cele cu animalutze ce salveaza copii de la inec,etc...
cand eram copil, acasa, ma uitam la filme istorice, si bunicul meu,(care de altfel a prins si razboi, si foamete,vremuri foarteeee grele...),in serile de iarna(astea mi-au ramas intiparite in minte),statea cu mine in balcon, mancam amandoi compot de prune, si imi povestea viatza taranilor, amintirile lui de copil, cum astepta sa se termine razboiul, sa-si vada tatal din nou...cum in multe nopti adormeau flamanzi, dar cu credinta in D-zeu, si cu speranta ca vor veni vremuri bune pentru tara noastra....si ffff multe ganduri, amintiri pe care le-am luat cu mine, si care si acum imi smulg lacrimi, si parca ...ce va ma tine in inima!
Pe mine, amintirile bunicului meu m-au facut sa plang,m-au inversunat(copil fiind, ma certam eu cu D-zeu...cum de ingaduie asa ceva?)...
Un film care insa mi-a lasat un gust dulce-amar, a carui mesaj m-a dat peste cap, a fost THE NOTEBOOK.
Si inca alte doua, dar sincer nu imi amintesc cum se numesc...le-am vazut cu ani in urma, la cinema...
A...si "The Passion" a lui Mel Gibson!!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
danyboy spune:
eu de cand ma stiu am fost mai sensibila si mai romantica si mai nu stiu cum sa mai zic ...asa ca nu-mi trebuie prea mult sa plang la filme.
cat despre "ruga pentru parinti" nu cred ca exista vreun om "normal" pe lumea asta care sa nu fie macar impresionat de versurile acelea...
contactnicole spune:
Cred ca aici se potriveste cel mai bine sa va impartasesc si voua ce am gasit azi:
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=tematic&s_id=24128
Aceasta doamna, m-a impresionat puternic. Respectele mele, doamna.
Daca as gasi si poeziile ei.... Cum pot afla la ce editura au aparut?
Nickidutza
The day
danielag spune:
contactnicole, am intrat pe linkul din mesajul tau si am citit si eu articolul. Si m-a impresionat si pe mine. Nu stiu unde ai putea gasi cartea :(.
Si on topic: am descoperit de curand Concertul de Vioara nr. 1 de Max Bruch. Si e atat de frumos incat imi vine sa plang...
Daniela