Constanta la apel!! (65)
Raspunsuri - Pagina 6
Madamsadamy spune:
Scuze,
MAV, la multi ani si pentru Seby,multa sanatate si sa se faca bine mai repede ca afara incepe sa se incalzeasca si sa ne putem zbengui in parc.
TATIANA,drum bun si un we placut in familie,distractie la maxim, ca doar aveti motiv de bucurie.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Fiquelle spune:
Bine ai revenit, Giani. din pacate noi nu stam in zona, dar in parcul tabacariei mergem cand avem timp, de obicei in jur de 11-12, acum, iarna. V-am citit povestea nasterii, sa va traiasca bebicul!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
nastasie spune:
buna dimineata.pe fuga sunt.
mav, la multi ani pentru sebi.sa se faca bine cat mai repede si sa puteti sarbatori fara probleme.pupici
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
La multi ani Mav pt Sebi!! Sa se faca mare si voinic!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
mygirl spune:
La muti ani DAVID si SEBI, sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti mult noroc si o viata frumoasa!!!Mamicilor Sinzi si Mav, sa va traiasca printzisorii!!!Distractie placuta azi!
Xandra, baita placuta pentru Vladut si petrecere frumoasa!
Giana, noi stam vis-a-vis de Mega Image, iesim zilnic la plimbare prin parc sau prin imprejurimi. Daca vrei, timite-mi un pm cu nr tau de tel. sa putem vorbi pe mess, ID-ul meu e oanarules.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
roxanaz spune:
LA MULTI ANI David si Sebi!!! sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti numai bucurii!
David, calatorie buna peste ocean si sa nu uiti de noi!
Sebi sa fii sanatos si sa ii bucuri in continuare pe ai tai!
e cam urat azi afara....noi mergem la cumparaturi ca nu e de plimbare! o zi frumoasa tuturor!
ege spune:
LA MULTI ANI,SEBY!!
BUNA DIMINEATA!
azi noapte ege s-a trezit la 00.00,03.00,06.00,07.45.sunt zombiiiii
nu stiu de ce.o fi din cauza dintilor,nu s-o satura....doar cu tzitza mea??aveti idee?
gulten daca poti te rog sa-mi trimiti un pm cu firma unde ti-ai facut mobila si sa-mi zici cam ce preturi au.te rog,poate nu ma uiti.
cam atat deocamdata.si asa nu prea gandesc dupa noaptea asta,cine stie ce tampenii mai zic
irina 81 ce faci?esti in sesiune??bafta multa!!!
ege
ege spune:
acum am vazut si imi cer scuze
LA MULTI ANI,DAVID!!! Sanatate si mult noroc sarbatoritilor!
ege
CRIXIA spune:
LA MULTI ANI SEBI!
lA MULTI ANI DAVID!
lA MULTI ANI DRAGI PARINTI DE SEBY SI DAVID! SA VA TRAIASCA PUII SI SA VA ADUCA BUCURII!
Ontica Camelia spune:
La multi ani David si Sebi! sa fiti fericiti, sanatosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii . Petrecere placuta .
Multa sanatate tuturor si we placut!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena