Constanta la apel!! (65)
Raspunsuri - Pagina 5
Fiquelle spune:
Tatiana, drum bun maine...
Sofi este mult mai bine. Ori este de la mierea cu lamaie recomandata de Roxi (multumiri mii), ori de la Imunogrip...nu stiu, cert e ca nu mai tuseste aproape deloc, ceea ce este o minune!!!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Scuzati absenta, dar asa cum banuiam, la serviciu e tare nashpa .
Asa m-as plange acum pe vreo trei pagini, dar ma abtin, ca cine stie cine citeste pe aici .
Pupici tuturor!
Sanatate lui Sebi!
Tatiana, drum bun!
Am citit cam pe diagonala.
Tania, succes la cresa! Chiar sunt curioasa cum se mai desfasoara lucrurile pe la Big Ben. Cand am inscris-o pe Maria aveam mari sperante. Din pacate nu am putut sa imi formez clar o parere din cauza problemelor pe care le-am avut.
Gabi, succes si voua! Of, e greu si la schimbarea gradinitei! Sper ca Alisia sa se adapteze repede si sa se simta din nou bine in colectivitate!
Ma opresc aici, dar ca tot sunt in mari dubii cu gradinita: stiti ceva de gradinita 13 din Tomis III?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Oana spune:
Neata.
Gabi, am citit ce ai scris despre Alisia la gradi, sa stii ca nici Paul nu e prea incantat, saptamana asta l-am lasat cu mama sa il duca ea sa il aduca ea si mi-a zis ca plange in fiecare dimineata, dar educatoarele spun ca dupa ce pleaca ea se opreste automat si uita tot si dupa aia este normal toata ziua... Si cand il ia este f. bine se joaca, etc. dar dimineata este jalea... cred ca nu ii convine sa se trezeasca prea devreme...Noroc cu verisoru-sau care e la aceeasi gradi dar la grupa pregatitoare ca se mai intalnesc pe acolo, se duc impreuna, pleaca impreuna. O ingrijitoare a spus despre el ca uneori este trist.......Ma intreb oare exista vreun copil care sa indrageasca gradinita 100% adica sa ii placa asa de tare de exemplu incat sa nu mai vrea sa plece acasa??! Ati auzit de asa ceva?
Cornelia, cum a remarcat Maria absenta ta de acasa? Eu stiu ceva de gradinita 13 din Tomis III ca acolo e Paul.. De ce intrebi vrei sa o dai pe Maria acolo?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul
roxanaz spune:
neatza neatza
Mada imi pare bine ca Sofi e mai bine! sanatate si sa nu mai raciti deloc.
Tatiana hihihi imi pare bine ca s-a reparat computatoru'! drum bun azi la Bucuresti.
Mav sper ca Sebi sa se insanatoseasca grabnic.
Oana sa stii ca eu imi aduc aminte ca la fel faceam cand eram ciutanca si mergeam la camin (a propos, cred ca am fost la nr. 13, cea din Tomis III). adica plangeam cu lacrimi amare cand ma lasau acolo si dupa aia nu ma mai interesa nimic, eram sufletu' grupei. cel putin cand ma ducea mama era jaleeee......cred ca si acum are cosmaruri saraca de ce plangeam. si aveam un stil din ala sadic sa nu zic nimic, doar ma uitam din capu scarii cu o privire de cocker amarat si imi curgeau lacrimile cat ouale pe obraji (acu imi vine sa rad da cand ma gandesc la ce o fi fost in sufletu mamei....). ceea ce vreau sa zic e ca sunt sigura ca majoritatea copiilor fac asa....sufera la despartire dar dupa aceea se iau cu joaca si uita, se simt bine...asa sper sa fie si cu Paul!
Gabi cum e Alisia la noua gradi? eu astept cu infrigurare vesti!
o zi buna tuturor!
lizuca spune:
Abia am sosit si eu acum la birou, dupa ce am trecut din nou prin show-ul dramatic al fiica-mii. Am lasat-o plingind la gradi, fireste, dar de data asta s-a oprit mai repede, la vreo doua minute dupa ce am disparut din raza ei vizuala. Ieri, cind am luat-o, era vesela ca un cintezoi, educatoarea mi-a povestit ca a fost vedeta zilei, a jucat rolul mamei-capra din « Capra cu trei iezi », unde a improvizat cu usurinta si fantezie. Deci astazi n-am mai plins eu, am plecat mai senina, cu siguranta ca va fi OK. Oricum, acolo toata lumea e foarte draguta si calda, chiar n-am de ce sa-mi fac griji. Fac in plus engleza si calculator – optional, dar am inscris-o si pe ea ca sa aiba unde sa se laude cu vastele ei cunostinte in materie.
Sanatate la puii bolnaviori !
La multi ani pentru apropiatele aniversari lui Sebi si David ! Sa creasca mari si intelepti!
jone spune:
oana- surioara mea cea mai mica era indragostita de gradi, apoi de scoala cand venea vacanta era bine vreo saptamana 2 apoi...de abea astepta sa se duca la scoala.
pupici puiutilor bolnaviori.:*:*
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
roxanaz spune:
Gabi felicitari, mai ales pentru inima ta curajoasa! si Alisia e clar ca o sa fie vedeta si in continuare!
crig72 spune:
quote:
Originally posted by Oana
Ma intreb oare exista vreun copil care sa indrageasca gradinita 100% adica sa ii placa asa de tare de exemplu incat sa nu mai vrea sa plece acasa??! Ati auzit de asa ceva?
oana iti raspund eu la intrebare.cunosc eu o buburuza careia ii place enorm la gradi.O cheama Mariuca.
va doresc o zi buna!
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Giana spune:
Dragi mamici din Constanta,iertati-mi absenta indelungata!
Vreau sa stiu daca sunt prinre voi fete care stau in zona Brotacei,Tomis 3...imprejurimi.Sa iesim la plimbare impreuna cu bebeii.
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Madamsadamy spune:
ANDRA,sa primeasca botezul Vladut cuminte si frumos cum este el,sa aveti o petrecere frumoasa si sa te asteptam cu detalii si poze.
Vremea tine cu voi.
SANZII, la multi ani,fericiti,cuminti si tot asa de destept sa fie David.Petrecere frumoasa si voua.
Ma grabesc azi cu felicitarile pentru ca maine nu santem in localitate, ne e un dor nebun de stat la gura sobei cu vin fiert si floricele.(asta ca tot cica sant in cura de slabire).
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy