Constanta la apel!! (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Sebi!
La multi ani David!
Sa fiti sanatosi si cuminti!

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI DAVID!
LA MULTI ANI SEBI!
Sa fiti sanatosi, frumosi, destepti si norocosi in viata!
Sinzi-scuze-a aparut ceva urgent! mai vb.!
Distractie placuta!

Pozele noastre !

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La multi ani! David si Sebi! Sa cresteti mari si voinici!

Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

La multi ani David si Sebi! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti noroc in viata!

P.S. Eu va citesc dar pt. ca de ceva saptamani sintem f.bolnavi eu cel putin nu-mi mai revin din raceli si virusuri aduse de Patrick de la gradi(na-m fost in viata mea asa din raceala in raceala) si de o saptamana si un pic sint si piticii bolnavi cu tuse mare si au ajuns pe antibiotic, n-am mai reusit sa scriu. Nici nu prea mai stiu incotro!

toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004

concediu noiembrie Marea Baltica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

La multi ani DAVID si SEBI!
Multe bucurii si o copilarie frumoasa!Parinti ascultatori si iubitori.

noi avem de vineri musafiri dragi noua.si tot de vineri papam in fiecare seara cate un tortuletz ca sa compensam ca vom fi singurele saptamana viitoare.

Fug sa mai fac ceva bunutz.pupici.

(ornamentele mele chiar au fost comestibile )

pupici.

jo si alexandra

"soarele va rasari si maine dimineata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

LA MULTI ANI PITICUTILOR SEBI SI DAVID, SA FITI SANATOSI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!

de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

...salutare fetelor.Iata am venit shi eu la apel!!!
Am fost miresica de 2005 shi de multa vreme tot zic sa intru shi pe la voi, dar nu m-am invredenicit .
Acum vin cu o mare rugaminte la voi.Eu shi sotzul meu am participat la un concurs foto shi am ajuns in finala.Tema concursului este "Iarna".Suntem singurii care am reushit sa calificam poze de aici, de la malul marii .
Daca vretzi sa ne ajutatzi, iata ce avetzi de facut
Daca nu avetzi, va trebui sa va facetzi cont pe www.foto.neogen.ro
Pozele finaliste pot fi gasite, dupa autentificare¨concurs¨poze finaliste :dasi_c shi roxy79ro.
Acum pozele pot fi votate doar o singura data dintr-un cont!
Va rugam sa trimitetzi mai departe aceasta rugaminte shi prietenilor voshtri.Fiecare vot conteaza !!!!
Mai e o singura problema.S-ar putea ca la prima trecere in revista a celor 50 de poze finaliste sa nu va apara cele 2 poze ale noastre, in timp ce alte poze vor aparea de mai multe ori.Este probabil o masura de sigurantza luata de organizatori de a amesteca mereu ordinea pozelor, chiar nu shtiu ce sa zic.Va rog sa avetzi rabdare pana ne gasitzi shi ne acordatzi votul vostru
Unde mai pui ca sunt singurele poze cu marea inghetzata !
Hai Constantza !!!!

Va muuuuuuuuultzumim din suflet

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

DAca vreti sa va delectati cu pozele de la ziua lui David (3 ani) intrati aici:
http://community.webshots.com/album/547111274eKPFFl

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Sebi!!!!!
La multi ani David!!!!!

Narcisa, multa sanatate tie si copiilor!

Oana, ma intereseaza cam tot ce imi poti spune despre gradinita nr. 13. Nu prea am timp acum. O sa iti trimit pm. Pupici!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

La multi ani,Sebi si David!!!

Offf...cu vremea asta nasoala...n-am nici eu chef de plimbarici.
Oana,id-ul meu pe yahoo este gianadedu.Poate ne vedem la plimbarici.

Dani a crescut bine!am inceput diversificarea de pa la 4 luni jumate.Si acum papa piureuri de zarzavat cu carnita,cu galbnus de ou,fructe in toate felurile(crude,coapte,fierte..),iaurtel,branza de vaci(calcica)...cereale,borcanase de la Nestle..hehe..am baiat mare de-acum!
De dormit adoarme in fiecare seara la ora 21 dupa baita si se trezeste pe la 8-9 dimineta.Noaptea mai se caraie putin ca vrea tzatzi dar nu se trezeste.Ii dau asa prin somn.(inca il alaptez dimineata,seara si noaptea,uneori si peste zi dupa mesele de solide).Are un program foarte bun.Ziua are 3 reprize de somn a cate o ora.Si se joaca foarte frumos si singurel.

Ce mai trece timpul...mai ieri alaitaieri era o gagalice chiraitoare care azi a devenit un flacau in toata regula care cand e suparat tipa Maa-Maaaa

Mami si tati sunt !!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput